Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Avort medicamentos cu Mifepriston din 15 iul 2010 03:42 de Bozgoru
e normal sa vrei sa faci avort.. doar habotnicii iti pot sari in cap ca vrei sa faci avort. e cel mai normal lucru din lume avortul atunci cand nu poti creste copilul sau nu ti-l doresti..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 15 iul 2010 03:40 de Bozgoru
una din divizia b din spania de azi o snopea pe real madrid a anilor 60-70.... nu ma intereseaza pe mine aburelile alea ca era considerat noul pele si etc si etc si dribling si pula mea.. astea si circarii pot sa le faca.. eu zic de viteza de joc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcin din 15 iul 2010 02:16 de Mara
de documentat m-am documentat. Doar că a intrat paranoia în mine:|
Avort medicamentos cu Mifepriston din 15 iul 2010 00:38 de blueberry
Buna ziua, am nevoie disperata de ajutor.Am ajut un accident..prezervativul s-a rupt fara ca vreunul dintre noi sa isi seama.Dupa o ora am luat "pilula de a 2-a zi", postinor insa desi am urmat cu strictete modul de administrare nu a avut efect.Sunt ...
Re: Re: Ma protejeaza prea mult.. din 14 iul 2010 23:17 de sgc
sunt justificate si deloc ciudate sentimentele tale, la fel cum sentimentele parintilor tai sunt justificate si firesti. oricum, reiese ca si ei trebuie ca sunt mandri de tine asa cum si tu esti mandra de ei, pt. cum te-au crescut si format. faptul ...
Re: Ma protejeaza prea mult.. din 14 iul 2010 22:31 de Frumusicka
Am uitat sa specific,faptul ca inca mai sunt q baiatul respectiv,noi fiind impreuna de 3 ani si jumatate,adik de la o varsta f frageda,si avem f multe planuri impreuna,pe care sper ca vom reusi sa le indeplinim.Eu am 17 ani jumatate aqm..Momentan el ...
Re: Re: Re: Re: Re: ...... din 14 iul 2010 19:30 de mihaela
In primul rand esti mica ptr a face sex....ai doar 13 ani ...shi corpul tau nu e pregatit ptr asa cv...In al doilea rand ....baiatul asta daca zice k se va despartii de tine daca nu faci sex ..inseamna k nu merita k sa te daruiesti lui ptr k e mai ...
Re: ajutor! ati mai intanlit asa ceva? din 14 iul 2010 18:40 de Danny_DaBoss
am patit si eu asa sincer... ba se rupea, ba se vindeca la loc.. nush care e faza.. cu cat fac sex mai mult cu atat n-am nici pe dracu, daca stau 2 saptamani fara, sigur la prima baie se crapa iar..
Re: ajutor! ati mai intanlit asa ceva? din 14 iul 2010 18:33 de Bozgoru
mda... habar nu ai despre ce vorbesti.. dar sa trecem peste partea asta... ba hai sa nu trecem... tu ce zici asa dupa mintea ta? unui barbat care i se rupe atza... inseamna ca si-a facut o "circumcizie naturala".. cum poti abera la 30 de ani sa ...
Re: Re: Re: Proaspete mamici pe aici? din 14 iul 2010 17:49 de deea_88
baietelului meu i-au aparut tarziu dintii, pe la 10 luni si ceva, si nu era acasa atunci, ci la bunici, asa ca nu stiu cum a fost. dar oricum cand apar dintii nu prea mananca, e marait etc. si daca vezi k intarzie prea mult sa apara dintisorii da-i ...
Re: extraveral din 14 iul 2010 17:04 de baby
Reactii adverse in functie de organismul fiecaruia.
Efecte la fel.
Da' ce iti veni cu extraveral?
Sa nu imi zici ca pt un somn linistit:`
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 14 iul 2010 17:01 de baby
Ma stateam si ma gandeam zilele astea dupa ce il revazusem ca nu mai trezeste nimic in mine.
Da' nimic.
Asa macar de dragul anilor in care cica ne-am iubit.
Nu !
Nici nu ma enerveaza:) nici nu ma bucura....ma asteptam sa simt naibi ceva.
Poate ...
extraveral din 14 iul 2010 16:35 de Psyche
e cineva care sa fi facut tratament cu extraveral? daca da,efecte adverse ? sau ceva rezultate?
Re: Re: Re: cand te exciti ramai insarcinata? din 14 iul 2010 15:14 de iuliana_masaj
Ce varsta aveti ....numai prostii debitati !!!!!Check a manual reallly.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Acea "picatura a placerii" contine spermatozoizi si te poate lasa gravida..., acu LILI ...daca si-a dat drumu in prezervativ si l-a dat jos ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si in din 14 iul 2010 14:33 de medyana
nu ma opresc pentru ca ma faci sa rad cand vad ce iti poate capul ala de frustrat , comunist, daca noi toti suntem prosti si retardati tu cum esti? esti mai prost si mai retardat decat noi toti , fugi la doctor, ai probleme grave:p
Re: Re: Re: Re: Imi place de o fata,dar tot ma res din 14 iul 2010 14:22 de Anonimg
Chestia e ca nici nu pot ajunge la faza cu intalnirea..daca o bag in seama pe messenger..raspunde "sictirit" si dupa juma' de ora..iar cand o intreb ceva..nu scot mai mult de 2-3 vorbe..
Re: Penis mic din 14 iul 2010 13:21 de basturk
mda...inteleg ca esti foarte stresat.ne-ai spus off-ul tau.si intrebarea?sau doar te destainuiai ca sa te eliberezi de stres?
cum spun si colegii, ca o ai in sus, in jos, ca iti indica vestul....asta e.important e sa lucreze la parametrii ...
Ata rupta dupa 30 de ani de contacte sexuale? din 14 iul 2010 13:05 de andrei101
stiu ca aici doar se discuta si fiecare isi da cu parerea, si ca toata lumea ma va indruma catre un medic si va multumesc de la inceput pentru asta.doresc doar sa imi fac o idee de la persoanele care au trecut prin asa ceva, sau au auzit de asa ...
Re: Re: Re: E bine sa dezvirginez o fata la 13 ani din 14 iul 2010 12:30 de Zapacita..->
Da Are dreptate... ce la 13 ani sa faci prosti dinastea.. Si eu sunt fata shi stiu cum.. am 13 ani.. shi cunosc un baiat care vrea sa facem sex..:| ... Am zis NU evindent. pt ca mai am timp.. shi chiar daca ii zunt asa simpatik.. ar putea sa mai ...
Re: Re: Re: E bine sa dezvirginez o fata la 13 ani din 14 iul 2010 12:30 de Zapacita..->
Da Are dreptate... ce la 13 ani sa faci prosti dinastea.. Si eu sunt fata shi stiu cum.. am 13 ani.. shi cunosc un baiat care vrea sa facem sex..:| ... Am zis NU evindent. pt ca mai am timp.. shi chiar daca ii zunt asa simpatik.. ar putea sa mai ...
Pagina 762 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
71 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |