Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu

din 6 iul 2006 18:03 de ExoticDream

Ba din ambele, eventual combinate! Ce mult trebuie sa-ti gadile orgoliul faptul ca te inseala iubindu-te, pentru ca nu prea are caracter! :D:((:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 iul 2006 15:32 de ExoticDream

Ei se fac ca nu pricep chestia asta, exact asa cum se intampla si in cazul predispozitiei catre infidelitate la care sunt campioni. Un exemplu recent: Un barbat termina o scoala "de barbati" (adica militara), aterizeaza intr-un post extrem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 iul 2006 14:14 de carrie

da, numai ca de obicei oamenii aia mai au si o viata privata. si daca barbatul, in afara de servici, nu mai trebuie sa faca mai nimic si isi poate permite sa "piarda vremea" perfectionandu-se in hobby, femeia, in afara de job, de obicei, trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la

din 6 iul 2006 11:49 de carrie

si eu am sustinut, in parte, aceasta teorie, care explica, tot in parte, tendinta spre infidelitate a barbatului, mult mai mare decat a femeii, dar totusi: 1. toata aceasta teorie are la baza reproducerea ca finalitate a sexului. nu contest ...

Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la

din 6 iul 2006 03:30 de ExoticDream

Iar n-am inteles! Caut de jumatate de ora caracterele cuaternare si nimic! M-am tot gandit la fenotipul si genotipul de la biologie, cand ne chinuia la scoala cu musculita aia de bere, cu ochi albi si aripi lipsa, dar tot nu pricep ce-i cu ...

Re: Re: Re: Masturbare

din 6 iul 2006 02:28 de ExoticDream

Aha, va sa zica este bine ca baietii sa se masturbeze pentru ca fetele sunt inapoiate din punct de vedere sexual (si nu numai) si trebuie sa mai curga oarece apa pe garla pana cand vor realiza si ele ca mai bine ar face sex cu baieteii doritori, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love & Hate

din 6 iul 2006 02:13 de ExoticDream

De acord ca accesul femeii la educatie era revoltator de restrans (nu m-as fi multumit cu un pic de pian, broderie si limbi straine), iar casatoria hotarata de altii m-ar fi facut sa-mi iau campii! In privinta bunelor maniere, a respectului, a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa

din 6 iul 2006 02:09 de valentine

pune-l sa iti dea mai multe detalii despre fata si o sa observi ca este genul acela de fata...."moderna",deci care numa prin iubire si fapte nu poate fii cucerita...:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 6 iul 2006 01:49 de Dysdera

asta depinde in totalitate de cei doi..din momentul in acre unul din ei se indragosteste de celalalt amicitie nu mai este.reluarea relatiei de prietenie e imposibila..in situatia data totul depinde de "ea" daca despre o fata vorbesti sau de "el" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac

din 6 iul 2006 01:40 de ExoticDream

Ce patisi, frate?!? De ce trebuie intotdeauna sa alegem calea cea mai simpla, fara sa punem in balanta ceea ce ne-ar face sa ne simtim impliniti, ceea ce ni s-ar potrivi mai bine? Poate ca fata aceea merita sa fie asteptata, sa lupte cineva ...

Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a d

din 6 iul 2006 00:56 de verdiuc

Iti multumesc pentru nota 10 de mai devreme,insa nici eu nu gandesc asa. Voi,fetele,aveti,ca si noi,caractere sexuale primare,secundare,dar si tertiare,ce se refera la tipul specific al personalitatii feminine.Voi trebuie sa va alegeti bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: intretii relatii pt prima data

din 6 iul 2006 00:47 de verdiuc

Himenul poate lipsi congenital.Orice e posibil intrauterin,inclusiv lipsa formarii unuia dintre rinichi,ca sa dau un exemplu.Va dati seama,si am citit despre asa ceva,ca e posibil sa lipseasca.:ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si

din 5 iul 2006 21:52 de valentine

minusuri: -femeile sunt curve si barbatii sunt porci ;) deci nu sunt victime... -nu "zice" daca intoarce favorul;) -am destul timp mai incolo sa ma orientez si spre altceva in afara de frumusete... -nu e stacheta...

Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 5 iul 2006 14:33 de Kaly

Ei, dragul meu, aici este o problema. Si anume, daca unul dintre cei doi care sunt amici s-a indragostit de celalalt... nu prea se mai poate spune ca sunt amici. Tu intrebi daca nu ar fi bine ca cel care considera ca voi sunteti doar prieteni, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love & Hate

din 5 iul 2006 13:48 de carrie

nu cred. cu 1-3 secole in urma viata era muuuuuult mai dificila, mai ales pentru o femeie. tu, care tii la educatia ta si la ideea de a reusi in viata prin propriile puteri si de a-ti gasi iubirea adevarata, nu cred ca ai accepta sa fii obligata ...

Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 5 iul 2006 13:44 de verdiuc

Ce parere ai despre situatia in care una din cele doua persoane potential implicate intr-o relatie ajunge sa considere ca persoana de langa ea,momentan doar cunostiinta,este persoana potrivita pentru ea? De acele cazuri vorbesc,in care se trece ...

Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu?

din 5 iul 2006 08:42 de Kaly

Libertatea in cuplu este esentiala. Aceasta, de cele mai multe ori, este in foarte stransa legatura cu increderea dintre cei doi parteneri. Daca exista incredere, exista si libertate. Daca insa intre cei doi a aparut si cea mai mica farama de ...

Re: Re: Re: Re: intretii relatii pt prima data...

din 5 iul 2006 02:59 de ExoticDream

Eu am auzit-o la fetele de liceu din SUA care se mai tem ca le duce mamica la ginecolog si ala trebuie sa vada himenul intact! :devil::devil::devil:

De cata libertate aveti nevoie in cuplu?

din 5 iul 2006 02:27 de ExoticDream

Ai o relatie serioasa, bazata pe iubire impartasita, cu o persoana deosebita. Necazul este uneori faptul ca partenerul poate fi peste masura de posesiv, gelos, si, chiar daca nu te cauta prin buzunare, nu-ti citeste SMSurile/mailurile si nu-ti ...

Re: Re: In atentia noilor moderatori

din 4 iul 2006 22:33 de nemesis

Eu vreau sa castig Premiul Nobel! Se poate!? Dar eu nu vreau sa fac nimic pentru asta... Vrei sa faci tu chestia asta??? ):(

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 764 din 1098
«   1 ... 761   762   763   764   765   766   767 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare