Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 2 iul 2006 14:45 de carrie

corect.

Re: felatzie cu sau fara ... ?

din 2 iul 2006 13:33 de alin4alin

nu are rost sa ii faci felatie daca el foloseste prezervativul.

Banc Show!

din 2 iul 2006 08:42 de SORIN28

Cugetari celebre despre sex Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat de nereusita a fost. Barbara Bush Potrivit unor cercetari recente, ...

Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 2 iul 2006 01:26 de ExoticDream

Imi "place" ca le dati cartonasul rosu (fara sa va ganditi prea mult) fetelor care, din diferite motive, nu s-au infruptat din deliciile vietii sexuale pana la o anumita varsta. Asta este in ton cu viteza cu care se intampla totul astazi cand, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 iul 2006 19:17 de Dysdera

frumos raspuns..dar supozitiile pastreaza-le pt tine..nu pun topicuri inspirate din filme cum faci tu inspirate din carti ;) ;) ;)

Re: felatzie cu sau fara ... ?

din 1 iul 2006 18:20 de ExoticDream

Daca prietenul tau a inventat o metoda revolutionara prin care isi poate muta receptorii tactili pe suprafata exterioara a prezervativului, atunci.... go aHEAD! P.S. Ce iti imaginezi ca simte baiatul ala daca tu mangai, fie si senzual, ...

Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 iul 2006 18:01 de ExoticDream

Parerea mea este ca tu cauti doar un fel de confirmare ca si altii considera normal ceea ce tu gandesti (vis-a-vis de problema "diversificarii" vietii sexuale) si te mira faptul ca pe un site de educatie sexuala ai gasit (multe!) persoane care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 iul 2006 17:26 de ExoticDream

Mda, se pare ca exista asa ceva, surorile astea reprezinta un ordin apartinand bisericii catolice, asemanator cu cel al calugaritelor. Diferentele dintre cele doua comunitati sunt legate de tipul de juramant prestat si de activitatile in care ...

Felatie cu sau fara prezervativ?

din 1 iul 2006 11:02 de natalia

daca vreau sa-i fac felatzie prietenului mei, trebuie sa foloseasca prezervativul ? eu cred ca da, insa am indoieli ... si daca da, de ce ? care ar fi riscurile daca nu si-ar pune prezervativul? placerile, senzatziile ar fi diminuate ? va multzumesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iun 2006 20:24 de LonelyGirl

Intotdeauan Biblia a fost comentat si regulile din ea au fost acceptate in diferite moduri.Si parac si tu ai zis ca nu e pacat.Preotul respectiv vedea probabil o alta realitate.Aceea a zilelor noastre cand trebuie sa te potrivesti din toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu

din 30 iun 2006 19:59 de LonelyGirl

Zi-mi si mie unde scrie ca nu e voie sa faci sex inainte de casatorie.E o porunca care zice ceva de pacatele trupesti dar in sensul adulterului.Mai e pacat avortul dar daca faci sex protejat nu se ajunge acolo. Mai cunosc o pereche care s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu vre

din 30 iun 2006 15:38 de un baiat

da dar este o deosebire intre iubirea trupeasca si cealalta.trebuie de tinut seama si de asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea moderna dureaza

din 30 iun 2006 11:55 de ExoticDream

Sa stii ca ai dreptate, impresia mea este ca notiunea de cuplu, de familie este pe cale de a se duce de rapa, in ultimii ani s-a subtiat ingrijorator de mult ideea de "eu + tu = noi", oamenii "se cupleaza" aproape mecanic, din plictiseala, din ...

Re: Re: Re: Barbatul face distinctia intre iubire

din 30 iun 2006 11:30 de Kaly

Mi se pare ca suntem prea rele in privinta barbatilor. Nu trebuie sa generalizam, in sensul ca nu toti barbatii sunt niste porci ipocriti, insensibili si infideli. Mai sunt si exceptii. Care confirma sau nu regula :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei

din 30 iun 2006 11:06 de Kaly

Nu stiu de unde si pana unde s-a ajuns la concluzia ca dragostea dureaza 3 ani. Si de cand dragostea este moderna, mai putin moderna, invechita, antica etc? Ce-i asta? In definitiv, daca unii considera ca dragostea trebuie sa fie moderna, este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Solutie pentru rezistenta in t

din 30 iun 2006 10:38 de Kaly

Asa este, ai perfecta dreptate.

Ganduri catre neunde...

din 30 iun 2006 01:42 de ExoticDream

Poate ca ai dreptate si nimeni nu merita asta, dar aproape ca m-am imunizat, am stabilit o distanta intre mine si lume, nu mai cred in minuni, stiu ca viata asta nu este corecta cu noi oricat de buni am fi, insa, in ciuda acestei constatari, ...

Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 30 iun 2006 01:02 de ExoticDream

"Chestiile deosebite" apar rareori in viata; din punct de vedere matematic, probabilitatea de a intalni o persoana care sa ti se potriveasca aproape perfect sunt extrem de mici, cati oameni pot exista in anturajul tau? Nu gasesti astazi ceea ...

Re: Ganduri risipite prin coridoare de oglinzi....

din 29 iun 2006 22:47 de saabba

Jurnalul........ menirea lui este sa-ti asterni ganduri, trairi , simtiri.... cine merita pe lumea asta sa cunoasca atat de multe despre tine??? cineva mi-a spus o vorba desteapta :"pe lumea asta trebuie sa avem o umbra; daca ne expunem in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs bar

din 29 iun 2006 19:32 de carrie

este usor sa accepti ca avem roluri diferite cand ti se ofera rolul principal. in zilele noastre nu se simte chiar asa tare, dar daca as fi trait cand nu aveam dreptul sa invat, sa muncesc, sa ma descurc singura, sa fiu pe picioarele mele, sa vad ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 766 din 1098
«   1 ... 763   764   765   766   767   768   769 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare