Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Si din 4 iul 2006 20:24 de carrie
in jur de 7-8 si de la mine
plusuri:
-in fond e baiat bun, trebuie doar sa isi mai maturizeze modul de gandire in anumite privinte
-apreciaza femeile inteligente si "pe picioarele lor" (din cate spune el)
-chiar daca initial ma contrazice pe ...
Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund? din 4 iul 2006 15:26 de Kaly
Atat timp cat nu conteaza doar ce anume ii place lui, nu cred ca mai este cazul sa iti faci probleme daca il jignesti sau nu... Nu mi se pare ca este genul de persoana pentru care sa merite sa iti faci tu atatea griji. Un sfat... trimite-l la ...
Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund? din 4 iul 2006 15:12 de mya
o situatzie destul de complikta din punctul meu de vedere. in primul rand, clar el a pus stapanire pe tine, pe trupul tau mai ales, te domina si te poate avea cand vrea el, cum vrea el. tu nu iti spui deloc parerea, ce vrei, cand, cum, de ce ...
nu zici nimic din 4 iul 2006 14:14 de 123
stii sa saruti doar ca nu ai incercat niciodata....crede-ma!sa-ti spun:eram intr-o seara cu un baiat si cu niste prietene care stateau cu prietenii lor.....si stiam ca urma sa ma sarute....deci eram disperata!!!!!!le intrebam pe prietenele mele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: filozofie tipic masculina din 4 iul 2006 13:07 de Kaly
Da, cu laudatul sunt de acord, la fel si cu tacerea noastra. Atunci cand am sustinut ca barbatii inseala mai des decat femeile, aveam in minte faptul ca, tot din cauza masculinitatii (cu tot cu gandirea aferenta), un barbat simte mai des nevoia ...
Re: Re: Re: Re: Re: filozofie tipic masculina din 4 iul 2006 12:51 de SORIN28
Am mai scris asta: Barbatii nu inseala mai mult ca femeile. La "noi" e chestia ca trebuie sa ne si "laudam" cu aventurile, pe cand la "voi" ...tacere, nu spuneti. Asta-i toata diferenta:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de a din 4 iul 2006 10:54 de Kaly
Virginitatea a incetat sa mai fie de multa vreme o virtute. Nu am spus nici ca e rau, nici ca e bine ca asa stau lucrurile. Si nici ceea ce spun nu este o incurajare la tavaleli zilnice, sa spun asa. Ideea este doar ca viata sexuala are rolul ei, ...
Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barb din 4 iul 2006 09:38 de Kaly
Sau de doua ori eventual... depinde cat de mult meritam asta...Categoric, insa, e cel mai frumos lucru care ni se poate intampla.
Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac? din 4 iul 2006 08:33 de Kaly
Cu siguranta ca asa trebuie sa stea lucrurile. SI eu cred ca e mai degraba vorba despre atractie in combinatie cu orgoliu, ceva de genul: "Vreau sa fie neaparat a mea..."
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 iul 2006 03:03 de ExoticDream
Nu cred ca ai reusi, unii dintre noi sunt astfel proiectati de la mama natura incat nu au dexteritatea de a migra de la starea de indivizi iubitori, fideli, dedicati minte, trup si suflet partenerului, la starea de zburatoare de pe o craca pe ...
Re: Re: Re: Tic tac amoros la barb din 4 iul 2006 02:37 de ExoticDream
Asa e, de iubit se intampla sa iubim de cateva ori in viata, dar de intalnit sufletul-pereche se poate cel mult o data, cu sufletul-pereche te potrivesti mai mult decat cu toti ceilalti parteneri la un loc si de el trebuie sa ai grija mai mult ...
Re: INGRIJORARE !!!!!!!!!!!!!!! din 3 iul 2006 20:26 de Nekunoskuta
Cred ca trebuie sa consulti alt medic. Tu chiar l-ai crezut pe ala care ti-a zis ca nu ai nimic? Mie nu-mi suna bine ce povestesti tu.
Re: Re: sex in grup din 3 iul 2006 19:18 de verdiuc
:((:((:((
Re: In atentia noilor moderatori din 3 iul 2006 15:01 de Kaly
E absolut normal. Chiar trebuie modificat, fiindca exista foarte multe topicuri unde nu ai idee despre ce este vorba..., pentru ca au titluri de genul "Ma ajutati?" sau altele.
Re: sex in grup din 3 iul 2006 13:17 de Kaly
Sexul in grup.... Eterna curiozitate. Poate fi interesant, daca cineva prefera genul asta de distractie sau daca are multe curiozitati pe tema asta. Dar este recomandabil sa fie efectiv sex, in sensul ca cei care o comit, sa zic asa, nu trebuie ...
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 3 iul 2006 12:48 de Kaly
Nu stiu daca trebuie generalizat, insa eu intotdeauna am spus ca se s-a rupt o data, va ramane vesnic rupt, oricat de mult ne-am stradui noi sa ii reparam sau mascam crapaturile... Sincer, nu as mai incerca. Oricat de mult as vrea asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 iul 2006 09:15 de Kaly
Nu, nu ar fi. Nu are cum sa fie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 iul 2006 09:12 de SORIN28
Nasol;) trebuie sa ma "reprofilez". Oare ar fi mai simpla si mai comoda viata asa?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 3 iul 2006 02:15 de ExoticDream
Cu alte cuvinte, ca fata, ar cam trebui sa te arunci cu capul inainte inca din frageda tinerete, altfel risti sa pierzi cativa ani buni de sex, ceea ce reprezinta, intr-adevar, o pierdere irecuperabila in cei cel putin 30 de ani de activitate ...
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 2 iul 2006 19:30 de Dysdera
dupa ce i-ai sous ce trebuie sa faca acum urmeaza sa-i spui cum sa o faca.fiindca nu prea stiu in ce directie sa o ia si cum sa inceapa:(
Pagina 765 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |