Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 5 iun 2006 12:41 de LonelyGirl

Zi si mei unde scrie ca Eva a muscat din mar.

Re: Re: Re: ejaculare....in spate

din 5 iun 2006 12:31 de verdiuc

Ba se pierde.Si oricum chestiunea cu funduletzul este ceva...naspa,si nepreferabil. Pe de alta parte,recent am aflat de la un doctor urmatorul lucru:zice el ca numai 1 din 30 de contacte sexuale cu o persoana infectata HIV/SIDA este ...

Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 5 iun 2006 08:38 de Duduia

atunci cedeaza-i tu lui Hormonel, daca idealistele nu vor. da exemplu. eu m-am intrebat asta cu ceva vreme inainte sa apara acest topic. unde ti-i multumirea de cele haine frumoase si scumpe din cale-afara cand seara trebuie sa te bagi in ...

Re: pt barbati

din 5 iun 2006 08:18 de Duduia

pai haidem sa ne apucam sa respectam statisticile. dupa 30 de ani, ne apucam sa aducem in fata noastra femei, respectiv barbati goi. ce simplu e dupa gura-lumii:wacko:

Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 4 iun 2006 11:11 de cris 33

[b]daca lasi un pic telenovelele si privesti realitatea ai sa vezi ca toata viata este o lupta pt supravietuire si daca se poate sa ai si mertan si armani eu cred ca nu este rau .Cred ca mai rau este sa stai intro gars conf 3 si sa nu ai un ban in ...

Re: Re: pt barbati

din 4 iun 2006 10:56 de cris 33

[b]stiti vorba aia ,,uti nu uti vremea ulii trece " asa ca nu trebuie iertat nimic.Vad ca pun multe comentarii tineri care nu au trecut prin mai multe femei,dupa cativa ani cu aceeasi pasarica incepi sa te uiti si in alta parte si uiti partea aia cu ...

Ce chestii va enerveaza in general? Dar azi?

din 4 iun 2006 03:55 de ExoticDream

Fiecare fiinta omeneasca are momente in care este pusa in fata unor situatii/persoane/lucruri care o fac sa-si iasa din papuci, cum se spune: vecinul pune manele la maximum, telecomanda e-n mainile partenerului, magazinul din colt este iarasi in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 3 iun 2006 18:45 de carrie

chiar nu pareai a fi un om asa limitat (asta ca sa ma exprim frumos)...pacat... ti-ar placea ca inca de cand ai fi avut cativa anisori sa ti se taie orice sansa de a simti placerea sexuala si de a avea un orgasm, in toata viata ta? ca orice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 3 iun 2006 17:18 de valentine

waaaa "inca si in zilele noastre"....:lol::lol::lol::lol: Da ce ma...saracutele femei sufera de cand au aparut pe pamant,toate asa in grup,sunt adunate toate femeile de pe pamant si aruncate intrun cuptor sa se prajeasca? "mutilare ...

Re: Re: Re: Reorganizarea forumului

din 3 iun 2006 02:01 de ExoticDream

Dupa ce am petrecut ceva timp explorand site-uri cu acelasi subiect de la noi si de prin alte zari, parerea mea este ca formatul actual reprezinta varianta potrivita. De ce? Hai sa vedem. Majoritatea forumurilor de acest fel au o singura ...

Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 3 iun 2006 00:43 de ExoticDream

Am stat de vorba cu cineva care petrecuse aproape un an in Afganistan si Irak si care mi-a povestit ca in Afganistan femeile acelea erau complet rupte de realitate, nu stiau ce este aia scoala, le lipsea cea mai elementara cultura, singura lor ...

Re: Re: Metafora cea mai reusita!

din 3 iun 2006 00:07 de ExoticDream

Nu cred ca trebuie sa-ti impui sa vorbesti intr-un fel anume cand esti cu partenerul, dar uneori (sau adeseori?) sentimentele pe care le ai pentru el te inspira si te trezesti poet fara sa-ti dai seama (in cel mai natural mod posibil)! Cel putin ...

Re: Re: Re: Re: tensiunea si antibebe

din 2 iun 2006 19:29 de Nekunoskuta

Inseamna ca ai avut noroc si ai dat peste un doctor bun. E normal ca atunci cand un medic prescrie anticonceptionale sa o faca dupa un control amanuntit, nu dupa 2 intrebari. Posibil ca in perioada menstruatiei sa ti se poata face mai bine acest ...

Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 2 iun 2006 19:27 de Nekunoskuta

Te intreb si eu: vorbesti serios? Pentru ca daca e asa nu cred ca meriti sa fii cu vreo femeie!

Re: Re: Re: tensiunea si antibebe

din 2 iun 2006 14:04 de Dru_me

si mi-au mai spus inca o chestie:ca sa imi prescrie reteta pt antibebe trebuie sa fac un control in prealabil si sa vin in primele zile de menstruatie ca sa imi dea reteta.o consultatie stiam ca trebuie sa fac,dar reteta nu mi-o poate scrie decat in ...

din 2 iun 2006 12:51 de carrie

Intrebarea ar fi ce satisfactie poti avea ca om (femeie) sa ai sute de haine, pantofi, bijuterii, parfumuri, etc, masina de fitze, sa te plimbi prin lume, daca nu esti in stare singura sa iti procuri toate astea? dimpotriva, cand ai muncit pentru ...

Re: Re: Metafora cea mai reusita!

din 2 iun 2006 11:02 de MachoMan

Mere, mere, ceva probleme la ritm, dar unde scrie ca indragostitul trebuie sa stie prozodie? Acu' treci la sex. Nu, nu, ma satisface preludiul, lasa-ne imaginatia sa zboare, nu ne impartasi chiar totul! :rolleyes:

Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 2 iun 2006 04:24 de valentine

Adica tre sa fie femeie...:lol:

Avortul cu pilule!

din 2 iun 2006 01:10 de ExoticDream

Noutati! "In tarile occidentale, aceasta metoda de a scapa de o sarcina nedorita face furori. In Romania, pilula "miracol" nu a ajuns inca. Vanzarile pentru pilula avortiva RU486 au atins recordul in Marea Britanie, potrivit publicatiei Times. ...

din 2 iun 2006 00:56 de ExoticDream

Cu siguranta NU! Nici pentru tot aurul din lume! Cred ca are de 3 ori varsta celor de pe aici! Traim in Romania si cred ca e coada la el, in multe poze l-am vazut cu pustoaice bine facute! Ca sa fii tanara, frumoasa si sa te vinzi unuia de 60 de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 775 din 1098
«   1 ... 772   773   774   775   776   777   778 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare