Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: CE STITI DESPRE...ASTA?

din 23 mai 2006 23:34 de Dr.Obs-Ginec

In primul rand aceste medicamente (Anticonceptionale) se iau dupa ce consulti un medic,iar daca l-ai consultat inainte f.b. probabil ca trebuie schimbate 6 zile mi se par cam multe pt.un ciclu normal O:)

Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti!

din 23 mai 2006 23:21 de Dr.Mataranga

Asa este, mai interesante sunt fetele care canta la instrumente (ex.saxafon cu greutati) sau mai pot fi si altele unde trebuie sa sufle O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si

din 23 mai 2006 19:40 de ExoticDream

Nici cand ne gandim la sex nu-i bine?!? Te gandeai la [b]origami[/b], asa-i? Stii tu, barcute, broscute, paharele mestesugit confectionate din hartie?!? Trebuie sa fii dibace pentru asta...! Cum zici tu, mosule.... :p:p:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hm....se pare ca am o prob

din 23 mai 2006 15:07 de Dr.Mataranga

Nu prea stiu cine este dick si david ca sunt nou pe aici, dar cred ca nemesis e inafara subiectelor ce se discuta aici in loc sa ajute oamenii el ii face nespalati si mai e si modelator, rusine (X)(X)(X)

Re: Nelamurire

din 23 mai 2006 14:47 de Dr.Mataranga

In primul rand ce ai citit tu pe net cu dimensiunile prezervativelor este falsa, sunt cam toate la aceiasi marime dar au gusturi diferite, iar daca esti la primul contact din viata ta cu o tipa de la constructii care face trotuaru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationa

din 23 mai 2006 07:54 de Duduia

eu as refuza sa ii mai raspund la telefon daca as fi inselata. asta dupa ce as avea o discutie civilizata in prealabil si ii subliniez faptul ca oricat de mult l-as iubi inca, prefer sa nu mai am nici un felde contact cu el. nu de alta, dar unii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hm....se pare ca am o prob

din 23 mai 2006 06:36 de SORIN28

:-`:-`:-`

Re: Re: Re: Re: Re: hm....se pare ca am o problema

din 23 mai 2006 01:55 de ExoticDream

:D:lol::D Wow, nemesis trebuie sa fie mandru ca nu e pus la zid alaturi de dick si david, asa-i? ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 22 mai 2006 16:37 de verdiuc

Pai asta ziceam si eu.Si cu tact trebuie sa il faci sa ii intre aluilalt in bibilica de ce nu se mai poate continua.

Re: Re: Re: pentru toata lume

din 22 mai 2006 01:10 de ExoticDream

Nu ai idee cat de oribil suna fraza asta ("daca pica, pica" ) pentru o fata! Te simti de parca ai fi un soi de podoaba, mai jult sau mai putin stralucitoare, scoasa la mezat! Denota un romantism demn de secolul nostru! Sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 22 mai 2006 00:43 de ExoticDream

Nu este suficient! Trebuie sa ai cu cine sa te porti astfel! Degeaba esti tu intelegator, dornic sa lasi macar loc de buna-ziua, daca fostul partener nu are chef! Mi se pare un lucru incalificabil sa fii tratat cu astfel de afirmatii dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erecti

din 21 mai 2006 21:31 de verdiuc

Parerea mea este ca in viata,in lipsa de altceva,mai faci si sex. Insa intr-adevar...daca are o relatie bazata pe sentimente(sper,reciproce),atunci este absurd sa faca sex cu alta,iar medicul,in cazul in care cei doi nu pot rezolva situatia,este ...

Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 21 mai 2006 21:16 de verdiuc

Asta pentru ca ai stiut sa te porti cu fostii tai iubiti.Dar atunci cand fosta prietena nici macar nu iti mai raspunde la telefon...desi poate doar ar vrea sa mentina o relatie ok cu tine...sau cand iti da impresia,si chiar iti spune in fata ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii &a

din 21 mai 2006 01:22 de ExoticDream

Daca este prea indragostit si se pierde, nu cred ca o relatie pur sexuala este solutia. Aici conteaza enorm reactia partenerei; daca este vorba de o relatie de dragoste, fata il va ajuta sa treaca peste acest moment, cu mult tact, desigur (uf, ...

Re: Re: Re: E insarcinata?

din 20 mai 2006 15:30 de LonelyGirl

Asta da raspuns.O fi viata de la Dumnezeu dar nu trebuie sa o acceptam asa..indiferent ca suntem pregatiti sau nu:ok:

din 20 mai 2006 02:49 de ExoticDream

:wacko::unsure::ermm::huh:):(:devil::ninja: P.S. Too sleepy to answer now... Si maine este o zi!

Re: ma ajuta cineva?

din 20 mai 2006 02:40 de ExoticDream

Daca te referi la Postinor 2, trebuie sa iei prima pastila la maximum 72 de ore de la eveniment si pe cea de a doua la 12 ore dupa prima. Daca spui ca nu a ejaculat in interior si daca ai norocul si nu te aflai in perioada fertila, este cazul sa ...

din 19 mai 2006 20:01 de dazza

Sa traiesti verdiuc :ok: Eu am inteles tot :rolleyes:

Re: Re: pentru toata lume

din 19 mai 2006 19:11 de verdiuc

Nu este nimic rau in ideologia 'daca pica,pica'.Sa stii ca eu stiu de multe cupluri casatorite,si fericite in momentul de fata,care s-au cunosctut in cluburile pe care le frecventez eu. Este inevitabil ca macar noi,baietii sa vrem sa fim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex

din 19 mai 2006 17:04 de MachoMan

Amuzant! Daca luam in considerare sexul in viziunea Duduiei si modificarea intrebarii initiale de la "Cum e cu sexul" la "Cum stai cu sexul", cred ca raspunsul potrivit nu se poate afla la ginecolog, ci la.... ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 778 din 1098
«   1 ... 775   776   777   778   779   780   781 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare