Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ce sa fac?

din 6 iun 2006 21:16 de Oana

mersi mult pt sfaturi! chiar m-ati ajutat! sa raspund! am 21 ani si fostul meu prieten inca vrea sa mai fie cu mine! si face tot ce poate ca sa ma aiba din nou! dar eu chiar nu-l mai vreau! noul iubit e foarte de treaba si ma ajuta mult! nu stiu daca ...

Re: ce sa fac?

din 6 iun 2006 20:08 de cristina

buna.....take it easy!!! parerea mea r fi sa le zici ca iubesti alt baiat pt ca sincer crede-ma intr-un sfarsit vor afla si va fi mai rau caci nu vor accepta ca i-ai mintit. in plus nu trebuie sa faci ce zic pe plan sentimental.......e viatza ta, iar ...

Re: Re: Re: help !!

din 6 iun 2006 17:55 de Farfalla

Trebuie sa te duci la medicul ginecolog cat mai curand. Nu mai amana! CIne stie ce BTS o fi ...

Re: Re: ?????

din 6 iun 2006 12:53 de ExoticDream

Si daca el se retrage cu 15 secunde inainte se supara cineva? Just in case.... :cat::cat::cat:

Re: ?????

din 6 iun 2006 12:08 de Nekunoskuta

Metoda coitului intrerupt are avantajele si dezavantajele ei. Cea mai mare problema e autocontrolul barbatului care trebuie sa isi retraga penisul EXACT inainte de momentul ejacularii. Daca prietenul tau e priceput in asa ceva sansele sa se intample ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMB

din 6 iun 2006 10:27 de ExoticDream

Am incercat toate tipurile de format (jpg, gif, png), avatarul are 98/98 (px) si doar 4 kb si totusi nu se incarca in cont, mesajul primit fiind "Eroare, avatarul trebuie sa fie asa si asa...." Perseverez, dar sunt mereu respinsa! :(:(:(

Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 6 iun 2006 04:31 de SORIN28

Chiar si asa fantezisti cum suntem scene\crize sau alte alea ...dupa cum gandeste fiecare, iar un mic local kombat nu strica in asemenea situatii. P.S. - Acum ma faci sa ma intreb daca iubita imi spune tot:ermm:

Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 6 iun 2006 02:00 de ExoticDream

Eu i-as spune prietenului meu. Daca avem o relatie serioasa, nu cred ca si-ar imagina ca i-am dat sperante altuia, nu ar face crize de gelozie si nici nu ar pleca (singur sau cu gasca) sa-l nenoroceasca pe ala! Poate ca, discutand deschis cu el, ...

Re: candida??

din 5 iun 2006 22:21 de Farfalla

Candida nu se transmite sexual. Candida apare de multe ori in viata, atunci cand iei antibiotice, atunci cand esti insarcinata. De obicei aceasta se trateaza cu creme (care sunt pentru mancarime),ovule ( si gynozol sunt bune, exista si altele) sau ...

Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 5 iun 2006 21:06 de Nekunoskuta

Poftim???? :blink: Prietenul ei nu trebuie sa afle NIMIC! La ce fantezie bogata aveti cine stie ce-i trece prin cap sa o acuze ca i-a dat sperante acelui baiat sau mai stiu eu ce scene de gelozie sa-i faca. Plus ca nu cred ca fata are nevoie de o ...

Re: vreau sa ma scuteasca!

din 5 iun 2006 21:00 de Nekunoskuta

Chiar nu stiu ce sa-ti spun. Primul impuls ar fi sa te sfatuiesc sa-l ignori total. Dar zici ca nu reactioneaza la asta. Te-as sfatui sa-i spui prietenului tau dar parca nu e un sfat prea bun pentru ca te complici mai mult decat trebuie. Iti ramane ...

Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 5 iun 2006 20:40 de valentine

Iti zic unde stau eu! Vrei?:ninja:

Re: vreau sa ma scuteasca!

din 5 iun 2006 19:05 de

zimi unde sta si se aranjeaza... tot trebuie sa ma eliberez cumva de stres..plus ca astia disperati merita batuti..

Re: Re: Metafora cea mai reusita!

din 5 iun 2006 16:33 de ExoticDream

:heart::heart::heart: Sa inteleg ca te temi ca metafora aceea m-ar conduce la concertul metaforic pe bani metaforici? You're "ruait", trebuie sa fie creatie personala, pot si eu sa ma citez, dar mi-au placut mult acele cuvinte (si stilul ...

Re: Re: Metafora cea mai reusita!

din 5 iun 2006 16:23 de verdiuc

Normal.Intrebam din cele declarate de noi cine a zis cel mai bine pana acum.Hurry...concertul e curand.

Re: Metafora cea mai reusita!

din 5 iun 2006 16:08 de Duduia

premiul nu trebuie acordat metaforelor ce ne-au fost declarate, ci de ce suntem noi in stare sa declaram. deci citatele nu se iau in considerare. ruait?

Re: Re: Re: Re: ejaculare....in spate

din 5 iun 2006 15:32 de ExoticDream

Valentineeee, ia notite de la cineva care are experienta, altfel o sa mori virgin, n-ai aflat ca vremea... nu stiu care trece??? :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: pt barbati

din 5 iun 2006 15:15 de ExoticDream

Nu, nu stim "vorba aia" si nici nu vrem s-o stim. Pierderea timpului este intr-adevar o problema majora pentru multi dintre noi, adeseori ne batem joc de ore, zile, saptamani, luni, chiar ani din viata noastra, facand lucruri lipsite de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cati ani aveti ?

din 5 iun 2006 14:57 de versat

:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Cati ani aveti ?

din 5 iun 2006 14:29 de ExoticDream

Trebuie sa ne gandim ce facem cu explozia asta de virgini... Macar buletin ai (ca virgin stiu ca esti)? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 774 din 1098
«   1 ... 771   772   773   774   775   776   777 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare