Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: creatii

din 2 iun 2006 00:44 de ExoticDream

Eu n-am scris deocamdata, dar salut initiativa, sper sa nu fiti timizi! Trebuie sa existe unii care au scris macar serenade!!! Din pacate nu putem institui un premiu.... :love::love::love:

Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 1 iun 2006 23:39 de carrie

cred ca glumesti omule sper ca glumesti nu cred ca ti-ai fi dorit sa fii femeie in afghanistan de exemplu. daca nu glumesti...atunci daca e adevarata toata povestea oarecum sf cu reincarnarea... nu te vad prea bine in viitoarea viata! ...

Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 1 iun 2006 22:59 de verdiuc

Femeii trebuie sa i se ia dreptul de vot,trebuie pusa sa poarte saluri pe fata ca la arabi,si trebuie sa multumeasca mai mult barbatul,pentru ca ea ne-a dus in pacat. Iar noi trebuie sa o respectam mai mult.Arabii vad cel mai bine problema ...

Re: Sex la menstruatie

din 1 iun 2006 12:38 de Duduia

ovarele dor, nu ovulele. nu trebuie sa pastrezi secrete fata de doctori, ca doar nu iti sunt parinti. colaboreaza si spune tot ce te doare. altfel, nu mai iesi din bucla infinita a intrebarilor.

Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 31 mai 2006 22:20 de valentine

Daca sta ea deasupra trebuie sa aiba multa dorinta de a isi pierde virginitatea pentru a face niste miscari care sa duca la ruperea himenului... Stiti,incercati sa va taiat pielea de pe un deget singuri sa vedeti ce misto e :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 31 mai 2006 22:15 de Nekunoskuta

Ok, asta am inteles. Eu ma refeream la faptul ca pana acum (in varianta veche), pe pagina unde apareau toate subiectele in dreptul lor scria "(1,2...7,8)" si te puteai duce direct la pagina 8 sau la pagina 4 dand clik pe numarul respectiv. Acum ...

Re: Re: Re: Re: ejaculare exterior

din 31 mai 2006 09:15 de verdiuc

Nu e nici o problema.Intrebam doar.Si apropo...in cazul lui nu cred ca este ceva intamplator,ci voit vrea sa procedeze astfel.Nu ca ar fi asta o problema,nici nu trebuie sa fii mai excitabil pentru asa ceva,ci doar intrebam daca asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 30 mai 2006 20:17 de ExoticDream

Cine le aproba? Avem si noi (moderatorii) drepturi? Cautarea este o functie importanta, altfel se discuta si rasdiscuta la nesfarsit aceleasi probleme. Marja de 24 de ore era OK, altfel se trezesc unii sa stearga zeci de mesaje din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 30 mai 2006 20:07 de DrSexpert

Momentan nu prea exista nici o metoda de a pune avataruri noi. O sa existe in zilele urmatoare si o sa functioneze ca pana acum, cu singura diferenta ca vor fi aprobate zilnic. Exista o cautare, dar nu functioneaza prea bine. Vezi in josul ...

Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezv

din 30 mai 2006 14:50 de

bine de stiut asta.chiar eram curios si eu care ar fi pozitia ideala ca tot se apropie momentul cu prietena mea virgina. fetelor aveti vreun sfat de dat?vreo alta pozitie de recomandat?

Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi

din 30 mai 2006 12:14 de SORIN28

Da, penetrarea tot penetrare ramane. Numai ca....prima data pentru a "micsora" durerea este bine ca ea sa controleze miscarea. De asta e bine ca femeia sa fie deasupra, isi ia cat ii trebuie O:)

Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirginare

din 30 mai 2006 00:46 de

cata experienta ii trebuie ca sa reuseasca?ca pana la urma penetrarea tot penetrare e si in pozitia misionarului, si cu ea deasurpra.sau te refereai la faptul ca daca sta ea deasupra controleaza penetrarea mai bine si evita durerea asa?

Re: Re: Re: Re: dureri

din 29 mai 2006 22:59 de Nekunoskuta

Nu mai sariti in capul baiatului! Poate ea s-a exprimat atat de metaforic incat a dat de inteles lucruri gresite. Mie nu mi se pare ca ei nu i-a placut ;)

Re: Re: Re: dureri

din 29 mai 2006 22:32 de Blue

ai o mare problema pe care trebuie sa o rezolvi cat mai repede! si cand spun asta ma refer la partenerul tau! chiar se comporta ca un animal! sunt foarte multe situatii asemanatoare, cand se face sex rar, dar nici in halul asta! gandeste-te ca ...

Dezvirginare, Postinor-2, sangerare, dureri

din 29 mai 2006 21:20 de possesiv

Salut,am 19 ani si de curand(mai exact aseara) am avut primul contact sexual.Desi tot timpul am fost k "gura" mare k tre' sa fol prezervativ,pe toata lumea certam pt k nu a "facut-o" k cap..mi s-a intamplat fix mie..m-am lasat dusa de val si..am ...

Re:

din 29 mai 2006 18:10 de Duduia

trebuie sa ne agitam pe subiect? adica sa replicam.

Re: Re: Lipsa dorintei

din 28 mai 2006 17:19 de saabba

Mda, pana intr-un anumit punct sunt de acord ! Adica ai rabdare si pune-te in locul lui!ideal ar fi sa faca si el acelasi lucru, dar ma rog, barbatii sunt mai egoisti decat noi! Nu da verdicte si nu lua hotarari la nervi! Nu sunt de acord cu ...

Mi-a placut un baiat in club, sa-l caut?

din 28 mai 2006 14:26 de jannis07

salut!Am si eu o mica problema...Aseara intr`un club mi-a ataras atentia un baiat foarte simpatic.La un mom dat l-am surpins privindu-ma si ne-am zambit...Cu toate astea nu s-a intamplat nimic.In general nu sunt deloc timida, dar aseara chiar nu-mi ...

Re: Re: Banc Show!

din 27 mai 2006 23:55 de versat

:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r...

din 27 mai 2006 02:41 de ExoticDream

Mi se pare aproape ireal ca durerea sa dispara pe loc, nu poti iubi si apoi sterge din mintea si sufletul tau iubirea in cateva clipe, este nevoie de timp pentru ca ratiunea sa preia comanda si sa lupte pentru a omori incet-incet ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 776 din 1098
«   1 ... 773   774   775   776   777   778   779 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare