Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r...

din 27 mai 2006 00:52 de valentine

Ohohohohohooooo bine ca mi-ai amintit ca exista si cazuri dastea masculine ca eu credeam ca doar psihicul ala prafuit al femeilor poate nascocii ganduri de astea...de a fi tot ea a draq si tot ea victima:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mai 2006 00:44 de valentine

Da tu esti si prost ba.... Bine ma! Recunosc! Sunt virgin si nici macar n-am vazut vreo femeie in viata mea,sunt nascut dintr-un cuplu de gay! Na,fii tu fericit...ca stii tu cum e cu prostii,ii lasi sa castige,ca daca te cobori la nivelul lor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebui

din 26 mai 2006 22:43 de anisia

Iei pastilele 21 de zile apoi 7 zile pauza. urmatoarea o iei a 8 zi.

Re: Este insarcinata??

din 26 mai 2006 22:32 de Farfalla

Eu zic sa stai linistit, mai ales daca ati folosit prezervativul si ati fost atenti tot timpul. Menstruatie poate sa intarzie din cauza ca ea e stresata, sau din cauza la vreo raceala ...

Este insarcinata??

din 26 mai 2006 19:31 de mavericu

Prietenei mele i-a intarziat ciclul aproape 2 sapt si intrebarea normala este daca a ramas insarcinata,tinand cont ca folosim prezervativul si sincer chiar am fost atenti deci l-am pus cum trebuie si l-am scos fara sa se rupa sau alte probleme;ea a ...

Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r...

din 26 mai 2006 14:39 de LonelyGirl

Se pare ca tu ai fost o norocoasa daac a disparut durerea pe loc.Din pacate in foarte multte situatii cel care parasete refuzxa sa dea vreo explicati, se tranforma in victima si considera ca tot e cel care trebuie sa se razbune deoarece nu a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mai 2006 10:45 de versat

Multumesc pentru raspunsul dat de tine, de la a face prostioare si pana la a face sex trebuie sa mai cresti, si cum faci tu "prostioare" cu femeile imi cam dau seama

Re: Re: Re: sex

din 26 mai 2006 02:55 de ExoticDream

Pana aici spui ceva.... (si sunt de acord cu tine).... ... si pe urma te contrazici!!! :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Sex la menst...

din 25 mai 2006 23:21 de versat

Vai nici nu sti cat ma bucur si eu pentru raspunsul dat de tine esti bestial/a lol lol lol si probabil .... nu vreu sa te jignesc dar...mai bine fa altceva :devil:

Re: Re: sex

din 25 mai 2006 23:10 de versat

Nu am fost inteles deloc diferenta dintre sex si dragoste e ca sex-ul il faci cu oarecare fara sentimente adica o bagi o scoti pleci acasa si gata nu simti nimic pentru persoana aceia doar o simpla placere si poate dorinta de o alta partida data ...

Re: Re: Nelamurire

din 25 mai 2006 16:29 de versat

lol Si daca nu e excitata ce faci ? nu-l mai pui sau daca nu e exicitata scartaie :))) se vede ca nu l-ai folosit dar sfaturi dai O:) si mai e ceva au aceiasi dimenisune doar sunt elastice pt.scula fiecaruia :devil:

Re: pentru toata lume

din 25 mai 2006 12:32 de Duduia

daca e sa mergem pe ideea asta, etele sunt violate peste tot, ziua in amiaza mare, in spatele statiei de troleu si te mai miri unde. despre dragostea la prima vedere, nu o sustin nici eu. care "vedere" clara in discoteca? poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea po

din 24 mai 2006 19:38 de valentine

Excelent rezumat!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r

din 24 mai 2006 15:38 de ExoticDream

Unii (in special in adolescenta) nu inteleg ca o relatie intre doi oameni este mai mult decat un joc de-a dragostea si motivele pentru care firul ei se rupe la un moment dat trebuie sa fie cunoscute de ambii parteneri. LonelyGirl se refera la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 24 mai 2006 15:28 de ExoticDream

Eu cred ca un comportament civilizat in cazul unei despartiri nu tine atat de varsta, cat de cei 6-7 ani de-acasa, de educatie, in general. Chiar daca ai 15 ani si ai fost un timp impreuna cu cineva, nu mai esti atat de copil incat sa dispari ...

Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti!

din 24 mai 2006 15:06 de ExoticDream

Mda, eram convinsa ca se va gasi cineva care sa o ia pe aratura, citind o asemenea intrebare! Mare e gradina lui Dumnezeu...., dar parca Valentine gasise solutia pentru a o plivi un pic.... ):():():(

Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 24 mai 2006 13:37 de bluemoon

Tot ce ai scris despre diferite comportamente mi se par copilarii. Le-am facut si eu la randul meu dar incetul cu incetul am crescut. :rolleyes: Nu pot totusi sa condamn anumite reactii in totalitate deoarece cred ca tine foarte mult de experienta ...

Re: Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti!

din 24 mai 2006 11:36 de Nekunoskuta

Expresia de pe chipul meu trebuie transcrisa aici. :lol::lol::lol::lol:

Re: Re: CE STITI DESPRE...ASTA?

din 24 mai 2006 11:12 de Duduia

evident ca le-am luat ca sfatul unui medic. iar cele 6 zile de menstruatie erau inainte sa iau anticonceptionale. acum e un pic de brambureala.

Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti!

din 24 mai 2006 02:48 de valentine

O iei prima la stanga,dupa aia prima la dreapta,dupa aia mergi drept inainte 100 metri,dupa aia faci iarasi dreapta si te-ai dus draq...ca ma enervezi:/

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 777 din 1098
«   1 ... 774   775   776   777   778   779   780 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare