Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r... din 27 mai 2006 00:52 de valentine
Ohohohohohooooo bine ca mi-ai amintit ca exista si cazuri dastea masculine ca eu credeam ca doar psihicul ala prafuit al femeilor poate nascocii ganduri de astea...de a fi tot ea a draq si tot ea victima:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mai 2006 00:44 de valentine
Da tu esti si prost ba....
Bine ma! Recunosc! Sunt virgin si nici macar n-am vazut vreo femeie in viata mea,sunt nascut dintr-un cuplu de gay!
Na,fii tu fericit...ca stii tu cum e cu prostii,ii lasi sa castige,ca daca te cobori la nivelul lor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebui din 26 mai 2006 22:43 de anisia
Iei pastilele 21 de zile apoi 7 zile pauza. urmatoarea o iei a 8 zi.
Re: Este insarcinata?? din 26 mai 2006 22:32 de Farfalla
Eu zic sa stai linistit, mai ales daca ati folosit prezervativul si ati fost atenti tot timpul. Menstruatie poate sa intarzie din cauza ca ea e stresata, sau din cauza la vreo raceala ...
Este insarcinata?? din 26 mai 2006 19:31 de mavericu
Prietenei mele i-a intarziat ciclul aproape 2 sapt si intrebarea normala este daca a ramas insarcinata,tinand cont ca folosim prezervativul si sincer chiar am fost atenti deci l-am pus cum trebuie si l-am scos fara sa se rupa sau alte probleme;ea a ...
Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r... din 26 mai 2006 14:39 de LonelyGirl
Se pare ca tu ai fost o norocoasa daac a disparut durerea pe loc.Din pacate in foarte multte situatii cel care parasete refuzxa sa dea vreo explicati, se tranforma in victima si considera ca tot e cel care trebuie sa se razbune deoarece nu a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 mai 2006 10:45 de versat
Multumesc pentru raspunsul dat de tine, de la a face prostioare si pana la a face sex trebuie sa mai cresti, si cum faci tu "prostioare" cu femeile imi cam dau seama
Re: Re: Re: sex din 26 mai 2006 02:55 de ExoticDream
Pana aici spui ceva.... (si sunt de acord cu tine)....
... si pe urma te contrazici!!! :unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Sex la menst... din 25 mai 2006 23:21 de versat
Vai nici nu sti cat ma bucur si eu pentru raspunsul dat de tine esti bestial/a lol lol lol
si probabil .... nu vreu sa te jignesc dar...mai bine fa altceva :devil:
Re: Re: sex din 25 mai 2006 23:10 de versat
Nu am fost inteles deloc
diferenta dintre sex si dragoste e ca sex-ul il faci cu oarecare fara sentimente adica o bagi o scoti pleci acasa si gata
nu simti nimic pentru persoana aceia doar o simpla placere si poate dorinta de o alta partida data ...
Re: Re: Nelamurire din 25 mai 2006 16:29 de versat
lol Si daca nu e excitata ce faci ? nu-l mai pui
sau daca nu e exicitata scartaie :)))
se vede ca nu l-ai folosit dar sfaturi dai O:) si mai e ceva au aceiasi dimenisune doar sunt elastice pt.scula fiecaruia :devil:
Re: pentru toata lume din 25 mai 2006 12:32 de Duduia
daca e sa mergem pe ideea asta, etele sunt violate peste tot, ziua in amiaza mare, in spatele statiei de troleu si te mai miri unde. despre dragostea la prima vedere, nu o sustin nici eu. care "vedere" clara in discoteca? poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea po din 24 mai 2006 19:38 de valentine
Excelent rezumat!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r din 24 mai 2006 15:38 de ExoticDream
Unii (in special in adolescenta) nu inteleg ca o relatie intre doi oameni este mai mult decat un joc de-a dragostea si motivele pentru care firul ei se rupe la un moment dat trebuie sa fie cunoscute de ambii parteneri. LonelyGirl se refera la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala din 24 mai 2006 15:28 de ExoticDream
Eu cred ca un comportament civilizat in cazul unei despartiri nu tine atat de varsta, cat de cei 6-7 ani de-acasa, de educatie, in general. Chiar daca ai 15 ani si ai fost un timp impreuna cu cineva, nu mai esti atat de copil incat sa dispari ...
Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti! din 24 mai 2006 15:06 de ExoticDream
Mda, eram convinsa ca se va gasi cineva care sa o ia pe aratura, citind o asemenea intrebare! Mare e gradina lui Dumnezeu...., dar parca Valentine gasise solutia pentru a o plivi un pic....
):():():(
Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala din 24 mai 2006 13:37 de bluemoon
Tot ce ai scris despre diferite comportamente mi se par copilarii. Le-am facut si eu la randul meu dar incetul cu incetul am crescut. :rolleyes: Nu pot totusi sa condamn anumite reactii in totalitate deoarece cred ca tine foarte mult de experienta ...
Re: Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti! din 24 mai 2006 11:36 de Nekunoskuta
Expresia de pe chipul meu trebuie transcrisa aici.
:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: CE STITI DESPRE...ASTA? din 24 mai 2006 11:12 de Duduia
evident ca le-am luat ca sfatul unui medic. iar cele 6 zile de menstruatie erau inainte sa iau anticonceptionale. acum e un pic de brambureala.
Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti! din 24 mai 2006 02:48 de valentine
O iei prima la stanga,dupa aia prima la dreapta,dupa aia mergi drept inainte 100 metri,dupa aia faci iarasi dreapta si te-ai dus draq...ca ma enervezi:/
Pagina 777 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |