Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: sex

din 19 mai 2006 15:23 de verdiuc

Uite....cand te duci la doctor...sa spunem la ginecolog...'Dom'ne...cum stai cu sexul?' trebuie sa-i raspunzi,nu? Ca doar nu i-oi spune ca este un subiect 'naspa',nu?

Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 19 mai 2006 12:22 de Duduia

si razbunarea continua si dupa despartire, desi ea a constituit motivul infaptuirii celei din urma? in cazul acesta, lucrurile se consuma in acelasi timp. deci pt ce inca o razbunare?

Re: Razbunarea post-relationala

din 18 mai 2006 22:07 de vldro

cred ca in depinde si de modul sau motivul pentru care cei doi s-au despartit.De multe ori prieteniile raman...si asta tine intr-adevar de maturitatea celor doi si de respectul reciproc, insa sunt mult mai reci.. mai formale. Dar cand tocmai ...

Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 18 mai 2006 16:28 de bluemoon

Mi-a placut faza cu demnitatea. In ultima perioada am vazut atat de multe lucruri prostesti facute sub acest pretext. Ma enerveaza la culme aceasta renuntare la orice mandrie doar doar se va intoarce inapoi. Adevarul oricat de dureros trebuie ...

Re: Re: Nelamurire

din 18 mai 2006 14:52 de MachoMan

Eu, daca as fi novice si m-as lua dupa sfatul tau, as intelege ca numai prima data trebuie sa am grija ca fata sa fie excitata, de la a doua oara incolo fie folosesc lubrifiant, fie nu-mi pasa, asa-i? :-`

Re: Re: Renuntarea deliberata la iubire

din 18 mai 2006 11:33 de carrie

asa este. si daca atunci cand esti in faza de inceput, cum ziceti voi "magica", mai e cum mai e, in faza "post-mortem" daca ti-au fost calcate sentimentele in picioare este foarte greu sa te ocupi de celelalte lucruri din ...

Re: Nelamurire

din 17 mai 2006 19:20 de Necunoscut

Nu ai citit bine, sau cel care a zis aia era un :devil: En fin, ceea ce conteaza e ca atunci cand o faci prima oara, folosesti un prezervativ normal (recomand Durex), si lubrifiant nu cred ca ai nevoie, pentr ca trebuie sa ai grija ca fata ...

din 17 mai 2006 17:58 de Nekunoskuta

Nu, ai citit gresit. Mai intereseaza-te, cu asemenea cunostinte despre sex sa nu-ti incepi prea curand viata sexuala ;)

Re: Renuntarea deliberata la iubire

din 17 mai 2006 17:03 de bluemoon

Din pacate renuntarea la iubire devine tot mai actuala si tot mai convenabila pe zi ce trece. Personal nu cred ca voi putea renunta la iubire deoarece asta ar insemna sa nu mai fiu eu. Totusi am foarte mare grija in ceea ce priveste manifestarea ...

din 17 mai 2006 14:21 de Orpheus

Poti s-o rogi pe vanzatoare sau daca mergi intr-un supermarket, langa caserita sunt niste standuri micute cu gume de mestecat, dulciuri..acolo e si cu prezervative..te uiti singurel de care ai nevoie, il bagi in cos si asta a fost. dar sincer nu vad ...

Re: Re: Nelamurire

din 17 mai 2006 11:49 de MachoMan

Ai si tu rabdare cateva ore sau mai bine pana diseara, sa se adune poporul, de la scoala, de la munca! Arde? Daca da, iti spun eu ca nu-ti trebuie model special pentru prima data, banuiesc ca nu ti se modifica dimensiunea uluitor de mult de la o ...

Nelamurire

din 17 mai 2006 09:49 de Next

Poate pare amuzant, am tot citit pe net, ca prima data cand o faci trebuie sa folosesti un prezervatim de o anumita dimensiune samd. Cu ar trebui sa se desfasoare primul dialog persoana ce cumpara un prezervativ si vanzatorul? "Doamna imi dati ...

Re: cand tebuie sa fac pauza?

din 16 mai 2006 00:45 de stranger

in mod normal nu poti lua anticonceptionale la nesfarsit, asta e clar!totul depinde de alegerea ta!si inca ceva in nici un caz nu trebuie sa le asociezi cu fumatul!

Re: se poate?

din 16 mai 2006 00:31 de stranger

se poate si asta, dar asa cum ai zis si tu trebuie ca sperma sa ajunga la nivelul vaginului!parerea mea e ca e destul de riscant!chiar si facand sex neprotejat in vagin fara ejaculare exista risc de sarcina

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

din 15 mai 2006 23:13 de tomcat

ce-mi place cand fetele incep: prietenu meu nu ma insala....foarte hotarate...iar apoi...o lasa mai moale..."cred"...foarte tare.... cat despre iubitu tau...fi sigura ca te-a inselat...io am calatorit mai mult afara...si stiu ca acolo ...

Re: am o intrebare

din 15 mai 2006 20:53 de Farfalla

Are dreptate Nekunoskuta. Asteapta si tu sa iti vina pana pe 20, mai ales daca ai si sindrom premenstrual. Eu zic sa stai linistita ... si sa astepti ziua de 20:ok:

Re: oopss

din 15 mai 2006 20:19 de Nekunoskuta

Pentru ce iti trebuie? Daca il fortezi tot nu-ti vine daca ai fi insarcinata.

din 15 mai 2006 20:05 de Nekunoskuta

Nu trebuie sa ai neaparat sangerari intermenstruale. Asteapta data de 20. Daca nu-ti vine fa un test de sarcina.

din 15 mai 2006 17:47 de duduia

daca ai luat corect, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. daca au trecut 2 sapt de atunci, fa-ti un test.

am o intrebare

din 15 mai 2006 17:41 de lilisor

am luat postinor si inca nu mi-a venit ciclu..am simptome....nici sangerari nu am avut...imi vine sau nu..trebuie sa-mi vina pe 20...daca am simptome premenstruale este sigur ca-mi vine?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 779 din 1098
«   1 ... 776   777   778   779   780   781   782 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare