Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: bile metal

din 12 apr 2006 18:22 de bluemoon

Hai sa iti spun ceva: astfel de bile se pun in general de catre persoane nespecializate si prin procedee care sincer te-ar speria. E o metoda cate se poate de barbara :devil: In plus risti sa nu fie puse cu trebuie si sa te chinuie de n-o sa-ti mai ...

Re: Re: Re: jocuri

din 12 apr 2006 18:09 de Blue

ah! ma sperie ideea asta! chiar nu as putea sa o fac legata la maini! nu ami am libertate! am spus! dar pare interesanta cealalta idee! cred ca poate fi incitatnt daca esti legat la ochi pt ca e totul o surpriza! nu stii ce va fi in urmatoarea ...

Re: jocuri

din 12 apr 2006 17:35 de bluemoon

Sunt atatea posibilitati dar asta inseamna sa dai frau imaginatiei si sa ai incredere totala in partener. Altfel ramai blocat de inhibitii sau prejudecati. Nu e foarte usor dar merita. Am citit mai sus cateva sugestii chiar dragutze. :flowers: Oricum ...

Re: Re: Re: Re: Re: El, ea si eternul "TE IUB

din 12 apr 2006 00:28 de ExoticDream

Si eu la fel, iar asta a durat cateva luni bune, niciodata nu mi-a placut sa ma joc cu aceste cuvinte si credeam ca marea majoritate a lumii intelege ca ele nu pot fi amestecate cu flirtul si gluma. Din pacate, trebuie sa invatam sa ne ferim de ...

Re: Re: singuratatea in 2

din 11 apr 2006 18:22 de dazza

Nu cred ca te-ai pripit mutandu-te si logodindu-te cu el. Sunt de parere ca boala lunga=moarte sigura. Doar ca la voi apare urmatoarea problema: Acomodarea! Cred ca momentan il incurci.E un lucru normal in momentul in care te muti cu ...

jocuri

din 11 apr 2006 17:54 de tomcat

La un moment dat, in viata oricarui cuplu ce are o relatie serioasa, de lunga durata, inevitabil intervine monotonia. Si atunci, partenerii trebuie sa faca ceva sa combata aceasta problema ce duce la destramarea multor relatii. M-am gandit sa propun ...

Re: Re: Modificarile limbii romane

din 11 apr 2006 16:39 de Nekunoskuta

Nu stiu exact cat timp ar trebui sa treaca dar am vazut la televizor ca la subtitrari se folosesc variantele "nicio" si "niciun".

Re: singuratatea in 2

din 11 apr 2006 10:59 de stan patitul

Mutandu-te la el ai produs o schimare in viata lui.dupa ce au mai trecut "marile valvatai" ale iubirii ,poate se gandeste ca a luat o decizie prea pripita.Poate isi simte ingradita liertatea de miscare,poate esti prea posesiva,poate l-au ...

Re: Modificarile limbii romane

din 11 apr 2006 01:19 de ExoticDream

Dupa DOOM (Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic), aparut anul trecut, a fost lansata in februarie 200 noua "Gramatica a limbii romane", dar deocamdata lucrurile sunt neclare, va mai trece un timp pana cand ne vom lamuri daca ...

Re: De ce ne "mIRC"-uim?

din 10 apr 2006 23:15 de Daddy

Trebuie sa acceptam ca vremurile se schimba, si ca accesul internetului in toate mediile de varsta si sociale nu presupune doar aspecte pozitive. De exemplu, sunt gata sa fac pariu ca performantele la invatatura ale generatiei mIRC vor fi mult mai ...

Re:

din 10 apr 2006 23:00 de Farfalla

S-au scris multe pe forum despre Postinor 2. Cu cat se ia mai inainte cu atat isi face efectul mai bine. Prietenei tale trebuie sa ii vina menstruatia? Ca daca trebuie sa ii vina, inseamna ca durerile acestea de burta sunt normale(e in SPM - sindrom ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 10 apr 2006 18:36 de Je1

In fine..la fel cum am spus si eu..ai spus si tu..fiecare cu experientele lui..dar..de momente nasoale si momente fericite nu poti scapa..e ceva inevitabil chiar daca ai "brainu' " mare..sau in colturi..nici nu stii cand poti da peste ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 apr 2006 11:45 de lol

Offfffffffff, cred ca imi vine .. :huh:

din 9 apr 2006 11:33 de Nekunoskuta

Preventiv...nu mai poti face nimic. Asteapta sa vezi daca iti vine menstruatia. Daca nu-ti vine fa un test de sarcina. daca testul e pozitiv...aici vine "buba" si trebuie sa decizi ce sa faci. Dar pun pariu ca o sa vrei un ...

din 8 apr 2006 17:47 de lol

Am inteles. Vom vedea. Chiar nu f** ca iepurii pentru ca asta era the 2 time. Astept, oricum spune-mi preventiv ce pot face daca :ermm::((

din 8 apr 2006 16:04 de Nekunoskuta

Tu ai 17 ani, nu stii ce e un ciclu menstrual regulat si te f*&% ca iepurii!):(In primul rand pune mana si mai citeste si tu ceva educatie sexuala. Ciclul menstrual regulat inseamna ca in fiecare luna iti vine la acelasi numar de zile (27, ...

Re: Re: Intarziere menstruatie

din 8 apr 2006 15:31 de alina

parerea mea este ca nu neaparat dc ti-a intarziat menstruatia ai ramas insarcinata....dc ai citit mai sus si eu am avut cam aceiasi problema...ca sa fi sigura fa totusi un test de sarcina...ai simptome ceva?eu una nu am avut...

Re: Intarziere menstruatie

din 8 apr 2006 14:35 de Michidutza

Am si eu o intrebare.Am avut contact sexual scurt cu un tip.Nu m-a dezvirginat insa nu ne-am protejat.Mi-a intarziat menstruatzia deja 8 zile.Este posibil sa fi ramas insarcinata?El nu a ejaculat! TRebuie sa mentionez ca eu tocmai ce am terminat un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Barbatul sau femeia?

din 8 apr 2006 12:50 de ExoticDream

Cu sau fara predicat, suntem incantate ca ni se gasesc si noua [b]uneori[/b] intrebuintari: putem gati, spala, calca, face curatenie, naste si creste copii etc., putem face sex, adica..... putem sa satisfacem nevoia de sex a barbatului! Ah, ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

din 7 apr 2006 23:22 de lol

8-9-10, :~* si ce inseamna menstruatie neregulata? Si deci e bine /%%-

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 789 din 1098
«   1 ... 786   787   788   789   790   791   792 ... 1098   »

loading...