Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: S-a ingrasat!

din 17 apr 2006 15:32 de bluemoon

Aici imi permit sa nu fiu de acord. Nu cred ca e dovada de egoism din partea lui. De ce atunci cand avem o relatie serioasa tindem sa mai neglijam anumite aspecte. Oricat de mult iubesti un om totusi nu iti e indiferent daca e ingrijit sau nu. Eu ...

La ginecolog

din 17 apr 2006 15:11 de Elena

(!)Imi este rusine sa merg la ginecolog.Cind trebuie sa-mi dau jos chilotii si sa ma sui pe masa ma apuca lesinul.Voi cum procedati fetelor?

Re: pls pls pls help

din 17 apr 2006 11:42 de SORIN28

In primul rand scrie corect, secundo -> fuguta la medic

Negi pe penis!

din 17 apr 2006 11:35 de chel000

d vreo luna mi-au iesit p penis 2 negi....shi nush c sa fac...e grav sau nu...ar trebui sa ma duc la doctor sau nu...poate fi d la un contact sexual neprotejat?c trebuie sa fac?pls recomanda-ti c sa fac...

S-a ingrasat!

din 16 apr 2006 20:19 de xxx

Cum naiba iti convingi prietena sa mai dea cateva kilograme jos,odata ce s-a ingrasat ca o vaca si desi promite de o buna perioada de timp ca o sa slabeasca,nu a dat nici macar un kilogram jos,dimpotriva a pus. Sa nu mai spun ca peste o scurta ...

Re: pt baieti..va rooog raspundeti-mi si mie la ca

din 16 apr 2006 15:37 de gyurex

buna . In primul rand doresc sa-ti dau anumite sfaturi:Riscurile de contaminare cu BTS sunt mai mici prin practicarea sexului oral decat in cazul raporturilor sexuale cu penetrare. Totusi nu se poate afirma ca nu exista nici un risc. Un singur ...

Re: Re: Re: sarcina

din 16 apr 2006 13:45 de Farfalla

Pai da, dar aceea nu se poate numi menstruatie pentru ca ea de obicei apare la 2-3 saptamani cand trebuie sa vina menstruatia normala si tine decat 2-3 zile,cum am zis mai sus aceea este o hemoragie uterina. Am scris mai demult despre sarcina ...

pt baieti..va rooog raspundeti-mi si mie la cateva

din 16 apr 2006 12:41 de maeka

buna tuturor..sunt noua pe acest site si noua in viata sexuala....am aproape 20 de ani,iar prietenul meu 23.suntem foarte apropiati,comunicam f bine dar intre noi este o distanta de 2000km si ne vedem cam rar.de aceea...am niste intrebari..le ...

Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie

din 16 apr 2006 11:13 de carrie

asta era aranjamentul. din moment ce nu erau impreuna avea fiecare dreptul sa isi caute pe cineva mai bun eventual, sa exploreze. si dupa parerea mea un astfel de aranjament este extrem de util: cei doi se cunosc bine si se inteleg, de ce nu ar ...

intrebari

din 15 apr 2006 23:36 de maeka

buna tuturor..sunt noua pe acest site si noua in viata sexuala..:D..am aproape 20 de ani,iar prietenul meu 23.suntem foarte apropiati,comunicam f bine dar intre noi este o distanta de 2000km si ne vedem cam rar.de aceea...am niste intrebari..le ...

Re: Re: Lipsa dorintei

din 15 apr 2006 19:27 de Deeassy

Buna! O problema asemanatoare am si eu: cand nu sunt cu el am un kef nebun sa fac dragoste, il sun ii spun ce si cum, iar cand sunt singura cu el nu mai am kef de nimik. Nu stiu care ar putea fi probleme, dar sunt sigura ca e la mine.

Re: Nu are orgasm:((

din 15 apr 2006 12:47 de tomcat

Deci...fii atent aici... In primu rand nu e ceva anormal...avand in vedere ca 80-85% din femei au primu orgasm dupa 35 ani....asa ca...fetele care au avut deja si nu au varsta asta sa se bucure foarte tare... Ok..deci cred ca trebuie in primu rand ...

?!

din 15 apr 2006 09:33 de monee

Stau si ma intreb oare pentru ce se mai pun hartiutele acelea cu indicatii in orice cutiuta cu medicamente (sau anticonceptionale)daca nu le mai citeste nimeni.Acolo iti da indicatii clare despre modalitatea de administrare.Oricum anticonceptionalele ...

Re: Re: Re: sunt dependenta de sex

din 13 apr 2006 12:54 de Duduia

uiti ca si eu aveam aceesi problema? si, crede-ma, nu era la misto. nici fata asta nu cred sa fi postat la misto. mie mi-a facut foarte bine psihic numai sa discut cu prietenul meu despre asta. mi-a facut bine pt ca nu am vorbit la modul ala atat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 apr 2006 12:37 de Duduia

Daca te paraseste( nu doresc nimanui asta, nici fetelor, nici baietilor), o sa iei decizia corecta: sa mergi mai departe. si o sa te enerveze la culme interminabilele povesti ale cunoscutelor tale despre experiente similare, despre cat de porci ...

Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea

din 13 apr 2006 11:20 de MachoMan

Unde vezi tu roman? Nici macar nuvela nu-i! Personaje putine, actiune idem, idei si mai... idem! E evidenta treaba: baiatul ala ori nu o iubeste pe fatuca aia de "acasa", ori judeca in special cu capul celalalt (adica nu se poate abtine ...

Re: Re: The french kiss

din 13 apr 2006 07:59 de Pucca

:rolleyes:....A , sigur ca da .:ok:

Re: Re: Re: Finally!

din 13 apr 2006 00:20 de ExoticDream

Ideea ta era (si) ca fetele trebuie sa se omoare cu firea in a oferi ce scrie in articol, ceea ce este, desigur, in avantajul masculilor! N-ai tu grija ca nu ma caracterizeaza spiritul de turma, poate dimpotriva! :cat::cat::cat:

Re: Re: bile metal

din 12 apr 2006 19:13 de SORIN28

Aberezi frumos :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 apr 2006 18:40 de bluemoon

De ce nefericita? Cred ca niciodata un barbat nu o sa te inteleaga mai bine decat o femeie. O femeie stie ce trebuie sa faca pt a oferi placere si in plus e mult mai calda, mai tandra si mai afectuasa decat un barbat. Cu toate acestea imi iubesc ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 788 din 1098
«   1 ... 785   786   787   788   789   790   791 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare