Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: blow job?

din 20 apr 2006 10:05 de Nekunoskuta

Ba da, trebuie sa facem ce ne place noua, cum ne simtim noi in largul nostru si voi ar trebui sa respectati asta. Si daca tu iti alegi prietenele pe asemenea considerente...scuza-ma ca-ti spun...dar nu ai pic de respect pentru femei ;)

Re: Orel in casnicie

din 20 apr 2006 04:55 de baxxu

nu cred ca mere faza cu sexul oral an casnicie.dac.te-ai ansurat si ai o viata frumoasa,ce-ti mai trebuie?e ca si cum a-ti manca amandoi dintr-o farfurie.pentru mine a suge psrica anseamna,":gagica sa fie virgina.asa ca tu ai bgat p""a ...

Re: Re: Re: prietenii

din 20 apr 2006 01:13 de ExoticDream

Ar trebui sa aprecieze, insa in nici un caz sa nu-i ceara sa renunte de tot la anturaj! El nu trebuie sa accepte! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: prietenii

din 20 apr 2006 01:11 de ExoticDream

La teatru, la opera, la film?!? Ar fi... extraordinar daca s-ar intampla asa, dar n-am prea auzit! Cu semintele nu stiu cum e, dar la bere, fotbal si jocuri pe computer le cam place sa stea ore in sir! De acord ca fiecare trebuie sa-si ...

Re: Re: blow job?

din 19 apr 2006 22:27 de tomcat

nu trebuie sa faceti ce va place voua...trebuie sa faceti ce ne place noua.... iar pt mine o fata care nu-mi face sex oral nu exista....nici nu se pune problema sa nu faca....iar daca ma lasa sa-mi dau drumu pe fata ei e si mai bine...iar daca se ...

Re: Re: Re: Re: Manele

din 19 apr 2006 22:24 de FireSoul

Nu exista cantareti de manele, doar surse de poluare fonica...asta e, atat de multe melodii sunt misto incat trebuie sa existe si manele, pentru complementaritate...

Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti

din 19 apr 2006 18:52 de bluemoon

cam dupa 24 de ore

Re: Re: prietenii

din 19 apr 2006 13:36 de valentine

Si crezi ca daca o sa o lase mai moale cu prietenii,fata ar aprecia? Stii sunt cazuri in care renunta baiatul aproape de tot la "anturaj" si degeaba...:/

Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce

din 19 apr 2006 12:34 de sirena

am inceut sa iau si eu novynette acum cateva zile. e prima ata cand iau anticonceptionale. puteti sa-mi ziceti dupa cat timp de la prima zi este inlaturat riscul unei sarcini?

Re: cum s-o scot la capat???

din 19 apr 2006 10:25 de Nekunoskuta

Mai....din cate stiu eu logestul si multe (chiar toate) anticonceptionalelor sunt contraindicate in cazul diabetului sau in cel mai fericit caz trebuie sa ai mareee grija la administrarea lor. In functie de gravitatea bolii tale te sfatuiesc sa ...

Re: S-a ingrasat!

din 19 apr 2006 01:34 de ExoticDream

Nu trebuie sa slabesti pentru un eveniment, ci daca nu te mai simti bine in pielea ta, cum se spune. Deocamdata, se pare ca fata nu are probleme cu propria imagine si de aceea va percepe dorinta ta ca pe o jignire. Oricat de subtil ai fi, daca e ...

Re: Re: Re: ajutor va rog

din 19 apr 2006 01:10 de ExoticDream

Pentru protectia de urgenta este prea tarziu, iar pentru un test de sarcina prea devreme. Asteptati data de 23; daca nu ii vine ciclul, cumparati un test de sarcina. In principiu, totul ar trebui sa fie OK, dar aveti si voi mai multa grija in ...

Re: prietenii

din 19 apr 2006 00:58 de ExoticDream

Nekunoskuta are dreptate, si eu cred ca relatia voastra ar trebui sa se afle pe primul loc, insa acest lucru trebuie sa-l simta si el, nu sa i-l impui sau sugerezi tu. Daca el sta cu prietenii mai mult decat cu tine (fie ca e vorba de jocuri pe ...

Re: Re: Re: ajutor va rog

din 18 apr 2006 23:57 de Farfalla

Greturile si durerea de abdomen si de san apar dupa 14 zile. Sa stea linistita ca nu se intampla nimica.:ok:

Re: Re: ajutor va rog

din 18 apr 2006 19:19 de eros_man

Da, asa ziceam si eu, dar mititica zice ca are acum niste intepaturi la sani, in abdomen..in rest nimic special…greturi, dureri de sani (sau altceva)…au trecut 10 zile de la fapta. Asteptam data cand ...

ajutor va rog

din 18 apr 2006 16:36 de eros_man

Buna la toata lumea ! nu stiu cum ecu perioada fertila la femei dar eu am facut sex cu iubita neprotejat, nu am aejaculat in ea….asta nu fac niciodata. Dar chestia e ca dupa aceea ea a verificat calendarul si cica era in ...

Re: blow job?

din 18 apr 2006 09:48 de Nekunoskuta

Dar de ce vrei sa afli ce ne place noua, fetelor? Oricum tu trebuie sa faci ce iti place tie si cum te simti bine.

din 18 apr 2006 09:45 de Nekunoskuta

Cand incepi o relatie si aceasta tinde sa devina stabila si de lunga durata cred ca primul lucru care se schimba este acest aspect de care vorbesti tu. Cred ca fiecare ar trebui sa fie constient ca iubita merita mai multa atentie decat prietenii (de ...

Re: Re: Re: S-a ingrasat!

din 17 apr 2006 19:24 de xxx

Nekunoscuto ce ai zice ca odata ce partenerul tau te-a cucerit,sa nu isi mai taie unghiile,sa nu se mai spele pe dinti,sa nu isi mai taie parul,sa nu se mai spele etc? Ai sta cu el si nu ai comenta nimica pt ca il iubesti nu? Eu nu am zis ca o sa ...

din 17 apr 2006 15:40 de bluemoon

Eu nu vad unde e problema?! O zi are 24 de ore deci cred ca este timp pt toate. Am vazut mai sus ca nu se intalneste cu ei zilnic asa ca timpul alocat lor devine si mai putzin. Totul consta in modul in care va gestionatzi timpul. Cand e cu tine, e ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 787 din 1098
«   1 ... 784   785   786   787   788   789   790 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare