Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 5 apr 2006 18:57 de alina

am si eu aceiasi problema....nu mi-a venit ciclu de vreo 10 zile....trebuia pe 25 martie...de retinut ca,cu cateva zile inainte am facut sex cu prietenu meu neprotejat...as vrea si eu un sfat....sunt oare gravida?

Re: Doresc un mic sfat

din 5 apr 2006 18:12 de alinaioana

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: la ce vars

din 5 apr 2006 02:20 de ExoticDream

Vrea sa spuna cam asa: copiii trebuie sa fie intelegatori si sa nu-si socheze parintii, iti dai seama cum s-ar simti un parinte daca ar sti ca urmasul sau a terminat-o cu virginitatea inca de la 13-14 ani! Stii bancul ala cu copilul care ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in fecare zi

din 5 apr 2006 02:11 de ExoticDream

Tu nu esti niciodata obosita? Nu ai nici o preocupare care sa-ti absoarba macar o parte din energie? Risti sa-l plictisesti daca il zapacesti cu sexul... si pe urma tot tu vei suferi. Daca ai timp, poate mergi la gimnastica aerobica, fitness, un ...

Re: Stressss..help!

din 4 apr 2006 22:07 de christian

Salut, Va multumesc pentru sfaturile voastre. Le-am urmat! a facut testul de sarcina si... nu sunt tatic!:) Acum astept sa-i vina menstruatia. Ehh.... am facut multe greseli si toate astea din lipsa cunostintelor. Informatii exista peste tot, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce

din 4 apr 2006 18:18 de xxx

Virgina si urata = dute dracu Virgina si frumoasa = ti-as ridica o statuie;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt gay

din 4 apr 2006 18:17 de xxx

:) Eu am ceva cu gay:p Daca nu poti sta...tasteaza din picioare...cat despre generalizat...ok hai sa nu generalizez 98% din femei sunt curve;) P.S femeile urate nu intra in categoria femei in opinia meaB)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma

din 4 apr 2006 18:17 de Blue

de acord cu tine! si eu sunt de parere ca trebuie sa avem respect pt fetele virgine si mai ales pt cele care nu o fac doar de teama de a nu fi catalogate ca ... 'ciudate' sau ceva de genul asta! si... mi-a placut ce intelegi tu prin 'sexul frumos'!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt gay

din 4 apr 2006 18:14 de Blue

cred ca subapreciezi tot! sunt de acord cu orientarile tale sexuale, nu am nimic cu gay-i, dar in acelasi timp nu pot sta sa vad cum spui ca toate femeile sunt 'curve'! nu trebuie generalizat nimic!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani

din 4 apr 2006 18:08 de Blue

nu omule! altul e adevarul! nu sunt eu curva, tu esti gay! dar nu iti inteleg starea asta atat de iritata! este un forum pe care discutam probleme sau alte chestii legate de sex! nu trebuie sa fii asa rautacios!

Re: Re: Re: Re: Re: sex in fecare zi

din 4 apr 2006 17:53 de Blue

nu am zis ca trebuie sex in fiecare zi! dar mi se pare ciudat ca oboseala este un element care sa stea in calea sexului! asta era ideea!

Re: sex in fecare zi

din 4 apr 2006 14:25 de Blue

stai linistita! sunt in totalitate de acord cu tine. te inteleg ca vrei sa faci cat mai mult sex, dar nu inteleg de ce nu vrea si el. chiar daca vine obosit de la serviciu, cred ca sexul este o metoda de relaxare. iar daca o sa se ajunga la o partida ...

no orgasm

din 4 apr 2006 13:48 de Duduia

a postat si un baiat un topic asemenator, in marea lui parte. nu am orgasm. ma simt foarte bine, de foarte multe ori,placerea atinge o intensitate foarte ridicata, dar nu ajung pana acolo. sunt activa sexual de 9 luni. de 2 luni incoace, am observat ...

Re: Re: Re: Re: Cum reactionati cand sunteti stres

din 4 apr 2006 13:16 de Duduia

curios (sau nu), este singura persoana careia ii permit sa fie atenta cu mine in situatii de stres. insa nu pentru a-l face sa se simta bine, ci din inertie. e grijuliu, dar nu e sufocant. la suparare, nu sunt pritena buna cu zambitul si rasul. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 apr 2006 15:10 de Duduia

un prieten mi-a spus ca o fata nu e dispusa sa faca sex atat de mult pe cum e un baiat. l-am contrazis. eu as face-o oriunde, de oricate ori. insa nu cu oricine. ori de cate ori surprind 2 tineri intr-o ipostaza "compromitatoare", de ...

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 3 apr 2006 00:38 de Andrei

Prietena mea are aceasi problema , are cam 2 saptamani de kand trebuia sa ii vina menstruatia , am luat acelasi test de sarcina si a iesit negativ , precizes ka la vre-o trei zile de kand trebuie sa ii vina ciclul a racit posibl sa fie si acesta ...

Re: Re: fetelor, cum este prima data.

din 1 apr 2006 22:01 de crisss

Mersi muly.Mi-a plzuy mult ce mi-ai scris.Si ma bucur ca nu a fost un dubiect de prosyt gust si ca am primit raspunsuri si sper s amai primesc:p

Re: Re: Re: Re: confused

din 1 apr 2006 01:25 de ExoticDream

Sa intelegem ca ii vei ceda? Hm..... faci asa ceva desi stii bine ca el nu-ti respecta dorinta de a nu va grabi? Cred ca vei regreta. Mai gandeste-te daca merita! Daca ii tot ierti greselile, nu ma mir ca vei face pasul asta. Iubire-iubire ...

Re: Re: Re: Re: Re: confused

din 1 apr 2006 01:12 de ExoticDream

Probabil ca de la o varsta incolo, nu mai este posibil sa ai o relatie cu un barbat fara sa faci sex, asa ceva se intampla in cazul adolescentilor, cand unul sau amandoi sunt inca virgini. Gandeste-te ca o fata de 15-16 ani se indragosteste de un ...

Re: virgine

din 1 apr 2006 00:52 de ExoticDream

Daca ai fost asa cuminte timp de 3 ani si daca baiatul acela are incredere in tine, de ce te temi sa-i spui adevarul? Probabil este la mijloc ceva ce el nu trebuie sa stie, asa-i? Vreo prostie facuta "la tinerete"? Minciuna are ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 791 din 1098
«   1 ... 788   789   790   791   792   793   794 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare