Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I

din 31 mar 2006 20:41 de David21

Vorbesti singur, n-are timp sa-ti citeasca mesajul, asta mai ales de cand se masturbeaza salbatic cu gandul la exotica!!!!:unsure: :love:

Re: Re: Urgent!

din 31 mar 2006 20:09 de lyzz

e posibil ca pastila sa nu-si mai faca efectul! asta scrie si in prospect: ca daca ai luat postinor,trebuie sa folosesti o alta metoda,si daca si metoda ta a esuat,atunci e naspa.Dar daca ai luat si cea de-a doua pastila e in regula! stai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In sp

din 31 mar 2006 20:03 de Nightwish

Vizavi de parerea domnului Okidoki...Tu cauti cu disperare o fata virgina din cate am observat si le condamni pe cele curve.Pai te contrazici tu singur.Vrei o fata cinstita si la locul ei,tu care te lauzi ca ai dezvirginat 40 de fete?Eu ...

Re: Stressss..help!

din 31 mar 2006 19:54 de lizzy

trebuie sa stai linistit!! daca a luat postinorul,normal ca ii intarzie ciclul!! si sfatul meu ar fi sa renuntati la prezervativ,sfatul meu si mai ales la postinor!!! spune-i prietenei tale sa mearga la un ginecolog si sa-i prescrie ...

Re: Re: Re: Re: mi-e frica, ajutor!

din 31 mar 2006 16:20 de cristinaand

ok, sa nu lungim discutia inutil. cred ca ideea principala (si, dupa cum observ, sunteti de acord) este sa nu se faca abuz de asemenea pastile. acum prpblema rezolvata, mie nu imi ramane decat sa fiu mai atenta la prezervativ (prietenul meu sustine ...

Re: ce metoda contraceptiva sa folosesc..?

din 31 mar 2006 15:56 de carrie

pilulele nu au chiar atatea efecte secundare. se exagereaza si in realitate procentul de femei care nu le tolereaza e foarte mic. (vezi ca la orice medicament, cat de banal, apar pe prospect cateva posibile efecte secundare:) ) in orice caz, dupa 35 ...

Re: Re: Re: Re: confused

din 31 mar 2006 15:36 de carrie

nu trebuie sa iti pui chiar atatea intrebari :). sexul e un lucru foarte natural si probabil o sa iti dai seama in curand. vine de la sine. si intr-adevar, nu ai cum sa ai de la inceput senzatiile pe care le are o femeie cu experienta, dar ...

Re: ce metoda contraceptiva sa folosesc..?

din 31 mar 2006 12:21 de Taqua

Te duci la un ginecolog serios, ii explici situatia, el iti va da sa faci niste teste, si in functie de rezultate, iti va recomanda anticonceptionalul cel mai potrivit pentru tine. Administrarea indelungata neintrerupta (5-10 ani) intr-adevar ...

Re: Re: Re: confused

din 31 mar 2006 09:50 de InnocentEyes

Va multumesc mult ca a'ti dat raspunsuri serioase. Probabil ca in cele din urma o sa fac si pasul asta pt ca tin mult la baiatul respectiv. Cred ca sunt putin egoista si ma gandesc ca pe urma o sa stau mereu in fiecare luna cu teama, ca poate o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzati

din 30 mar 2006 17:15 de Blue

intr-adevar, parerile sunt foarte, foarte impartite, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim aici! doar asta e motivul acestui forum: discutiile! eu zic sa continuam! si in ceea ce priveste parerile despre fetele care sunt catalogate ca finnd ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face?

din 30 mar 2006 16:16 de Nekunoskuta

Cand unul stie ca nu mai vrea relatia dar celalalt se tine cu dintii de a e bine sa te indepartezi incet, fara sa faci rau, ferm pe pozitie dar destul de delicat. E greu sa te uiti in urma si sa o vezi ca plange dar trebuie sa fii putin egoist si sa ...

Re: am tastat gresit..:))

din 30 mar 2006 16:15 de Blue

e normal sa doara! nu cred sa fi spus ceva de sangerare! probabil himenul nu s-a rupt! e mai elastic! am cunoscut un caz asemanator! si a durut de cateva ori la inceput! dar, treptat a trecut totul! eu zic ca trebuie sa fie un preludiu cat mai lung, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face?

din 30 mar 2006 16:08 de Blue

imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar din cate am observat cred ca relatia nu mai are nici un rost! viata nu e mereu cum am vrea noi!

Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa f

din 30 mar 2006 15:19 de diana

acum 2 luni am fost operata de chist dermoid de ovar stang, mi s-a extirpat si ovarul. La controlul ginecologic periodic mi s-a prescris novynette pt a proteja ovarul ramas Nu cunosc reactia, din acest motiv caut cateva informatii. N-as prea dori sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face?

din 30 mar 2006 11:40 de bluemoon

Cand dragostea s-a terminat nu mai poti face nimic. Nu poti sa ti langa tine o persoana cu forta. Trebuie sa accepti totul cu deminitate ca oricum nu e ultimul om de pe pamant. Si mai ales in tinerete de cele mai multe ori totul e doar o iluzie. ...

Re: Re: Nu are orgasm:((

din 29 mar 2006 22:18 de numaiproblem

Am incercat sa si vb cu ea si mi-a spus ce lucruri ii plac dar tot nu are efect.Dak mai are cineva sfaturi va ascult cu mare placere. Multumesc celor 2 care mi-au raspuns;)

Re: Nu are orgasm:((

din 29 mar 2006 21:39 de DianaLove

cand mi`am inceput viata sexuala nici eu nu aveam..dar ma prefaceam...acum nu mai trebuie sa ma prefac...e totul ok..incearca sa vb cu ea..si intreab`o ce ii place mai mult sa ii faci.

Re: Ce ati face?

din 29 mar 2006 19:41 de Blue

ar trebui o discutie foarte serioasa. si rezultatul va veni automat dupa. daca trebuie sa-l cuceresti din nou? depinde ce vrei si ce simti tu. logic! dar daca spune ca nu mai are nici un rost si ca trebuie sa se termine, eu zic sa nu te injosesti ...

Re: Ce ati face?

din 29 mar 2006 19:32 de DianaLove

eu cred ca problemele astea trebuie discutate intre voi sa o intrebi sau sa il intrebi ce are de gand sa faca...poate s`a saturat de tine si nu stie cum sa iti zica..si daca relatia e cam monotona ar trebui sa mai schimbati ceva la ea..sa faceti ...

Re: Cine poate sa-mi spuna sigur?

din 29 mar 2006 18:20 de Blue

poti fi insarcinata doar daca a scapat putina sperma in tine! cumpara totusi un test de sarcina si fa-l! de ce sa iti fie teama de rezultat? e cel mai bine asa! dar totusi, trebuie sa stai calma pt ca 5 zile nu e mult! poate fi o raceala sau o ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 792 din 1098
«   1 ... 789   790   791   792   793   794   795 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare