Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: prietenii din 24 apr 2006 03:48 de baxxu
DACA TE IUBESTE ,TREBUIE SA LASE MAI MOALE ANTALNIRILE CU PRIETENII.
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 24 apr 2006 03:35 de baxxu
HAI MA LAS-O.SI DACA N-AI P""A CE-I MAI BAGI AN GURA?P""A E PENTRU P"""A,ACOLO-I E LOCUL SI ACOLO TREBUIE SA INTRE.POATE CA SI CURVELE ALEA VOR CASNICIE.TE-AI ANTREBAT?,SAU LUMEA FARA CURVE N-AR MAI EXISTA.!!!
Voi traiti si in afara Internetului? din 22 apr 2006 21:28 de Emanuella
Poate ar trebui sa imi vad de viata mea..dar sunt curioasa..Voi traiti si in afara internetului?Nu vreau sa fiu rautacioasa..dar nu va inteleg!Ce sens au aceste discutii? Trebuie sa va dovediti ca sunteti mai buni...mai inteligenti?Un ...
Nu stiu de ce ma bag in seama dar... din 22 apr 2006 20:29 de Emanuella
Parerea mea e ca nu sunt curve alea care o fac pe bani,cel putin nu sunt mai curve decat cele care au ce trebuie si umlba aiurea...Mi-e mult mai ushor sa inteleg o tipa care nu are ce manca si o face pt bani decat una care nu manaca ce are(ca nu-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gr din 22 apr 2006 15:20 de dazza
Cred ca sunt una dintre putinele femei...care nu se teme de nastere :rolleyes:
Eu ma tem de graviditate..:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gretur din 22 apr 2006 13:49 de Nekunoskuta
Depinde de la organism la organism. Ma mir insa ca iti e groaza de greturi dar nu te gandesti la cat de dilatata trebuie sa fii ca sa iasa copilul din tine:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 22 apr 2006 03:49 de ExoticDream
Iubirea de familie, prieteni nu seamana cu cea pe care o simti fata de partener, poti sa ai o familie imensa care te iubeste la nebunie si/sau un grup enorm de prieteni si totusi sa te simti singur in interiorul fiintei tale....
Ceea ce ...
Re: Re: Cum e cu vaginul ?! din 21 apr 2006 18:45 de dazza
De aceste exercitii am auzit mai demult.:love:
si eu chiar practic exercitiul acesta pt muschii vaginali.
O femeie care face astfel de exercitii ofera partenerului mai multa placere,datorita controlului asupra muschilor vaginali.
Deci,cum ...
Re: Cum e cu vaginul ?! din 21 apr 2006 18:21 de carrie
nu se largeste de la sex (ce, la barbati se toceste? :) ), sau daca da, foarte-foarte putin, largirea" este insesizabila :) eventual daca o faci de 10 ori pe zi...dar e imposibil si nici nu ar avea farmec asa des :)
da, la primele contacte ...
Re: Re: Re: Re: Re: greturi non stop? din 21 apr 2006 16:28 de Nekunoskuta
Tinand cont ca femeilor insarcinate nu le sunt recomandate pastilele de nici un fel trebuie sa suporti greturile. Asta e...daca vrei copil suporti ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 21 apr 2006 14:37 de dazza
Si daca nu ar mai apela la nimeni cum ar fi ? :D:D
Mare durere?? :-`
Re: ajutati-ma si pe mine!! din 21 apr 2006 14:17 de Daddy
Explica-i ca tu vrei asta, dar trebuie sa ai in vedere si optiunea ei...
Daca tu esti genul care are nevoie de sex si ea e genul care vrea sa ramana virgina, atunci cauta-ti alta prietena, pentru ca asa va chinuiti amandoi.
Succes.
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 21 apr 2006 14:10 de Nightwish
Respect parerea fatelorcarenu accepta sa faca sex oral,dar daca sexul oral nu i se potriveste unei sotii,rezulta ca pentru a beneficia de asa ceva sotul trebuie sa apeleze la traseiste:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 21 apr 2006 13:20 de carrie
n-am zis neaparat ca pozitiile AU legatura cu asta, dadeam niste exemple...
si ba da,la majoritatea LE PLACE (vorbesc pentru ca stiu, nu pentru ca asa cred)...este normal sa le placa, in zona respectiva este cea mai mare concentratie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 21 apr 2006 00:10 de carrie
fara sex, daca trece prea mult timp, te urci pe pereti fara scara :rolleyes:
fara iubire esti cel mult deprimat; oricum iubire exista mereu in jurul tau: familie, prieteni...
ceea ce ne deosebeste de animale este RATIUNEA, faptul ca gandim, ...
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 20 apr 2006 23:39 de carrie
da, si sa se duca la coltul strazii sa capete...(va plangeti apoi ca de ce va inseala sotii: iata unul din motive: "sexul oral/alta pozitie decat misionarul/alte fantezii nu se potrivesc unei doamne") cunosc destule femei maritate care ...
Re: Re: Re: Orel in casnicie din 20 apr 2006 23:28 de valentine
Doar intr-o casnicie sexul oral este de acceptat...in rest,curveleeeeeeee:D
Re: Re: Orel in casnicie din 20 apr 2006 13:38 de ExoticDream
Very funny!!! Fara sex oral in casnicie! Valentine, unde esti??? Tu trebuie sa raspunzi aici!
;):D:lol:
Re: Re: Re: blow job? din 20 apr 2006 11:14 de LonelyGirl
Mi se pare sau tu privesti femeia ca pe un obiect?Placerea noastra unde este?Esti tare egoist.Totusi, daca va doriti o femeie cu care sa puteti face orice fara a da nimik in schimb cred ca cel mai potrivit ar fi sa va luati o papusa gonflabila.E ...
Re: circumcizie din 20 apr 2006 10:24 de Nekunoskuta
Cum adica nu e circumcis "de tot"? Cumva te referi ca nu i s-a rupt ata de tot? Daca e asa si-l doare trebuie sa apeleze la ajutorul unui medic care printr-o simpla operatie ii va sectiona ata.
Pagina 786 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |