Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: fetelor, cum este prima data.

din 29 mar 2006 18:13 de Blue

ce sa zic? ar trebui sa fie un baiat fin, tandru, care sa te respecte cu adevarat! si care sa nu se duca a doua zi sa umple cartierul cu experienta lui cu virgina! sa nu iti faci griji daca nu va fi ca de obicei sau cum se spune! chestii cu ...

Re: Re: De ce ne "mIRC"-uim?

din 29 mar 2006 17:19 de valentine

tz si sh uneori trebuie puse pt a intelege omul ca nu e vorba de t...ci de t cu virgula :) In rest,celelalte prescurtari sau ce or fii...sucks!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg

din 29 mar 2006 02:18 de ExoticDream

Tu sustii ideea ca dragoste adevarata nu exista, ca noi, aia care mai credem in asa ceva, nu avem experienta si ne vom lovi cu capul de pragul de sus si, decat sa suferim deceptii, mai bine o luam cu sexul de placere inca de la inceput? Atat timp ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 mar 2006 00:42 de David21

Vorba vine.."caile Domnului"... :lol::lol: Si de persoana aia habar nu am cine e..:((:(( In rest ce fac fetele..nu e treaba mea,:unsure:...important e ce fac eu..:love::love:

din 29 mar 2006 00:35 de verdiuc

Sa fie masturbarea atat de...culta?

din 29 mar 2006 00:30 de ExoticDream

Eheheeee.... intortocheate sunt caile Domnului! Stiu multe despre lumea ta... A propos, de Yab Yum ai auzit? Interesanta locatie! Hai sa-ti dau un citat din cartea de care vorbeam (nu, informatiile nu sunt de acolo): "Trebuie sa-mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile

din 28 mar 2006 22:43 de spleen

nu-i mai asculta dazza! sunt invidioase. eu te felicit si-ti urez sa nu fii curva! ai grija de dragostea ta. nu mai abera nekunoscuta, nici tu nici carrie. hai s-o luam de la inceput. prostioarele celea cu incompatibilitatea sexuala sunt pentru ...

Re: Am nevoie de un sfat

din 28 mar 2006 19:11 de Blue

ce sa zic? cam ciudata situatie! dar trebuie sa te gandesti ca nu sexul tine o relatie! dar, in acelasi timp, are un rol foarte important! ma gandesc ca ar trebui sa gasesti metode noi prin care sa il determini sa vrea sa o faceti! de exemplu un ...

Re: Re: Re: Parintii

din 28 mar 2006 14:31 de bluemoon

Nu era vb de astfel de cazuri. Spuneam ca uneori parintii exagereaza si atunci exemplul de mai sus nu se include. In plus astfel de iubire se gaseste foarte rar. Din punctul meu de vedere cel pe care sa-l iubesc intr-atat de mult trebuie sa-mi ...

Re: Re: Parintii

din 28 mar 2006 14:21 de Farfalla

Si daca gasesti femeia/barbatul visurilor tale pe care il iubesti enorm de mult, si el la randul lui la fel, dar parintii nu sunt de acord?Da,pe parinti o sa-i ai alaturi pana la un moment dat,nu toata viata. Trebuie sa iti faci si tu viata ... nu ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg fem

din 28 mar 2006 02:04 de ExoticDream

IQul nu are nici o legatura cu virginitatea (vezi modelul "Sharon Stone" din filme), ceea ce unii barbati reproseaza femeilor care fac sex de placere, fara implicare sentimentala, nu este lipsa de inteligenta, ci usurinta de a se darui ...

Re: Re: Re: Re: Perioade de abstinenta...

din 28 mar 2006 01:41 de ExoticDream

Acum un an un coleg al meu, care arata mai.... minor un pic, a intrat de curiozitate si mi-a povestit ca vanzatorul se uita chioras, asa ca n-a incercat sa cumpere nimic. Recunosc ca nu ma bate gandul sa vizitez asemenea lacasuri (decat poate in ...

Re: Re: Re: Re: Perioade de abstinenta...

din 27 mar 2006 20:07 de erendira

abstinenta e inventata pentru barbati... la femei nu exista decat in cazuri rare( de gripa aviara ) :D... el nu se pot abtine de la sex... ma intrebati de ce? pt ca sunt toate niste curve! scuze pt cele care v-am jignit.. nu toate ci.. ce ...

Re: The french kiss

din 27 mar 2006 14:26 de varmei

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile

din 27 mar 2006 13:50 de MachoMan

Degeaba va agitati, nu vedeti ca in realitate fiecare incearca doar sa-si apere propria situatie? Fetele care o fac cu (mai) multi (din placere) le critica pe cele care se lasa mai greu sau vor sentimente pe motiv ca sunt inapoiate in conceptii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile pri

din 27 mar 2006 10:25 de Nekunoskuta

Da si? Te simti in stare sa le blamezi? Ai spus ca sunt curve cele care o fac cu multi din placere. O sustin pe carrie cand spune ca sexul inseamna placere si acei "multi" pot fi 5-6 intr-o perioada de 10 ani. Nu toate trebuie sa ne ...

Ma masturbez de ciuda!!!

din 27 mar 2006 02:25 de IceDog

Am 19 ani shi am si io o problema. De fapt nu stiu cum sa incep... Ma masturbez aproape zilnic. Nu o fac constant. Cate odata fac pauza de cateva zile dar pana la urma nu mai rezist. Problema este ca ca desi nu vreau sa recunosc, ma masturbez de ...

Re: Re: Re: Re: mda...

din 26 mar 2006 22:39 de dazza

Eu nu cred in aceasta nepotrivire.Ce naiba..nu gaseste...locul..nu stie sa te mangaie..sa te atinga..sa te sarute?? Chestia asta o poti afla si fara sa faci sex cu el.Iti poti da seama daca te face sa vibrezi sau te lasa rece.Si mai e aici o ...

Re: Parintii

din 26 mar 2006 20:07 de DICK

Daca sunt majori in nici un caz nu mai trebuie sa asculte de parinti(!)Doar sa i-a in considerare unele sfaturi dar nu sa asculte ordinele ca niste hamali sau catei.Tu ce esti fata sau baiat(?)

Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 26 mar 2006 18:32 de Je1

Mda..deci eu sunt urmatorul care a descoperit ca aceste fiinte dulci care le zicem femei si care le adoram atat..sunt CURVE..numai am cuvinte pt. voi..dupa ce dati startul in viata unui baiat si il inselati..pe urma sa ajunga sa-si revina cu greu..si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 793 din 1098
«   1 ... 790   791   792   793   794   795   796 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare