Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?

din 23 mar 2006 09:16 de Nekunoskuta

Nu mie trebuie sa-mi pese de soarta altor fete ci prietenilor lor care....cica....le iubesc. Orice om normal la cam isi da seama ca 8 ore e un chin si nu ar face asta. Dar poate intri si tu in categoria "okidoki"...cine stie. Oricum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ovar polichistic

din 22 mar 2006 22:58 de Nekunoskuta

Mai verdiuc, de ce trebuie sa ne arati ca stii medicina? Era o simpla intrebare pusa de un user, decat sa raspunzi cu chestii de genul "ce e aia" mai bine puneai mana si te informai, poate te ajuta si pe tine si apoi veneai cu raspunsul. ...

Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 22 mar 2006 19:51 de valentine

Mai, atat timp cat stiu ca ai stat cu barbatul cu care te-ai culcat, ani de zile, v-ati iubit la nebunie, nu te-a prostit, nu l-ai prostit, nu te-a folosit, nu l-ai folosit...chiar ti-as da un sut in fund daca nu te-ai culca cu el! Dar atat ...

Re: Re: Re: Re: am o intrebare

din 22 mar 2006 17:03 de

si care sunt siteurile astea? si cat de eficiente sunt exercitiile?adica cat aveai inainte si la cat ai ajuns acum dupa cat timp?

Re: Re: Re: Ovar polichistic

din 22 mar 2006 14:15 de verdiuc

Daca sunteti voi asa de destepte,imi spuneti si mie ce este 'rinichi polischistic'?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spu

din 22 mar 2006 12:32 de geogya

eu le iau de 3 ani si nu am avut nici un fel de probleme cu ele, la inceput se resimt niste mici schimbari in starea generala, care sunt normale dar dupa aceea e totul ok!

Re: Re: Ovar polichistic

din 22 mar 2006 10:17 de Nekunoskuta

Hai mai...chiar nu poti sa-ti dai seama? Nu trebuie cunostinte de medicina ci doar putine cunostinte de limba romana: poli=mai multe+chisturi. Adica mai mult de un chist pe un ovar.

Re: The french kiss

din 21 mar 2006 20:43 de dj_star_1992

CE sa iti zic fii atent !UITE SARUTUL FRANTUZESC COSTA IN ATINGEREA LIMBII TALE CU PARTENETUL TAU. ELE SE POT JUCA IMPREUNA DAR IMPORTANT E CA N9ICI UNA DIN ELE SA NU REACTIONEZE SI SA STEA "MOARTA" IN GURA CELUILALT. PT INCEPATORI SE POATE ...

Re: Re: Re: Sfaturi pls.

din 21 mar 2006 17:23 de Xpert

Ok am sa astept.Ea este o fata mai de casa nu stiu cum sa explic.Totusi se poate sa isi piarda virginitatea la varsta asta?Si sper sa nu o influentele la scoala sau ceva de genu asta sau sa ii para f rau ca a facuto.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

din 21 mar 2006 00:37 de ExoticDream

Stiu ca am mai discutat, poate tu esti un caz aparte, insa eu cred ca nu exista diferente enorme intre felul in care te exprimi in functie de auditoriu. Sigur ca esti mai protocolar cu seful, mai deschis cu prietenii decat cu colegii de serviciu, ...

Re: Re: Re: Re: E posibil?

din 21 mar 2006 00:16 de ExoticDream

Persoane extraordinare nu apar de foarte multe ori, ci dimpotriva, poate o data sau chiar niciodata. Este adevarat ca nu le putem oferi iubire din primul moment daca suntem marcati de o fosta relatie ce ne-a lasat sufletul franjuri, trebuie sa ...

Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa f

din 20 mar 2006 23:54 de diana

iau novinette d 5 luni si ma simt foarte bine! mi-au disparut cosurile, am pielea mult mai fina, mi-au crescut si sanii, am slabit vreo 5 kg., nu mai am dureri menstruale + k menstruatia este mai putin abundenta. nu am avut deloc dureri d cap...doar ...

Re: Re: Sfaturi pls.

din 20 mar 2006 20:49 de Nekunoskuta

Nu trebuie sa o presezi prea tare, e posibil sa se sature de insistentele tale si sa nu fie bine. Ar fi bine sa mai discutati despre asta si sa-i explici ca o iubesti si ca vrei sa fii cu ea. Sa-i respecti totusi decizia daca insista sa nu-si piarda ...

Re: help plss plss plss

din 20 mar 2006 19:15 de lupulnebun

:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contine spermatozo

din 20 mar 2006 17:45 de GG

Bag seama nu e nimeni sa va spuna din experienta. Sotia mea a ramas insarcinata in urma acestei practici si asta dupa ce mult timp am practicat aceasta metoda fara a avea neplaceri. S-a intamplat sa ramana insarcinata la un astfel de contact dupa ...

Re: Re: Fosta Prietena

din 20 mar 2006 14:34 de verdiuc

Si daca iubita ta este o fosta buna prietena care ti-a devenit iubita,si iti stie toate vechile prietene?

Re: Re: Re: E posibil?

din 20 mar 2006 14:00 de LonelyGirl

Ai mare dreptate.INsa de foarte multe ori apare o persoana extraordinara pe care nu o putem accepta din cauza fostei relatii care a creat atatea DEZAMAGIRI SI...CINE STIE DE CATE ORI A TRECUT O DRAGOSTE ASA CUM AM OFERIT , PE LANGA NOI..FARA CA ...

help plss plss plss

din 20 mar 2006 12:20 de eu

luna asta eu si iubitul meu ne`am frecat de 3 ori. prima oara fara prez si s`a terminat afara...a doua s`a terminat afara si apoi a pus prezervativul...a treia oara... s`a terminat afara si eu pt orice eventualitate, dupa, am luat Postinor...acum ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

din 20 mar 2006 07:18 de SORIN28

Parca am mai discutat odata pe tema asta?! Si parca ti-am mai spus ca nu poti vorbi cu toata lumea la fel. Cu baietii ai un fel de a vorbi, cu colegii de servici vorbesti altfel, cu sefii vorbesti altfel, cu iubita vorbesti altfel. Asta insemna ...

Re: Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 20 mar 2006 04:10 de Bozgoru

sarutul nu se invata...oricum... sunt sigur ca tu vrei sa stii cum se saruta ..sa nu te faci de rusine cand vei saruta o fata care are experienta ,, i d-ale sarutatului,,.. nu? e simplu totusi.. primul tau sarut sa-l faci ,,smekereste,, adika sa nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 795 din 1098
«   1 ... 792   793   794   795   796   797   798 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare