Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: E posibil? din 20 mar 2006 02:02 de ExoticDream
Stii bine ca se intampla sa iubim persoane cu care nu ne potrivim sau care nu ne merita sau care se schimba pe parcursul relatiei. Continui sa iubesti, cu toate ca in subconstient realizezi ca relatia aceea nu este chiar cum ti-ai dorit, lupti ca ...
Re: Re: Re: Re: Sexul in statistici din 19 mar 2006 15:07 de verdiuc
Ma refer si la cei ocupati,si la cei studiosi.Stress => nu se mai face sex.
Dar intr-adevar,barbatul asa gandeste.Daca p-aia nu am(lucrul pe care il doreste),macar sex sa fac.
Re: Re: vreau sa invat sa sarut din 19 mar 2006 11:38 de anabella
mey sarutul vine de la sine nu tre sa inveti sa saruti, toti am trecut prin ceea ce treci tu, incearca la inceput sa nu fii chiar pasional, ci mai mult tantru, eventual putin jovial, mie asa imi place, sa fiu cat mai creativa. Nu e nimik de invatat ...
Re: Re: Re: Re: Contine spermatozoizi? din 19 mar 2006 10:14 de Nimeni
Ok, atunci sa spunem ca dak ea s-a juact cu penisul meu, apoi si-a introdus degetele in vagin, sau eu am luat contact cu lichidul ala si apoi mi-am introdus degetele in vaginul ei, ar putea sa fie doar de la chestia asta probleme?
Merci.
Re: Re: Re: Contine spermatozoizi? din 19 mar 2006 03:23 de verdiuc
Contine spermatozoizi.Grija mare cu ce faceti.Sunt sanse totusi mai mici ca 'vraja' sa aiba loc pentru ca,in definitiv,spermatozoizii aia trebuie sa ajunga in uter si apoi in trompe.Iar ei sunt lipsiti de 'avantul' dat de ejaculare,ramanand ...
Re: Re: Sfaturi pls. din 19 mar 2006 02:34 de Xpert
Eu nu vreau sa ma dezvirginez la un anume moment sau timp ci doresc sa stiu daca are gandul ca va fi virgina pana la casatorie asa va fii sau se va razgandi???:wacko::wacko:Nu vreau sa imi bat jok de ea ci o iubesc si cred ca este normal sa te ...
Re: Re: Pentru Dr. Sexpert din 18 mar 2006 16:26 de SORIN28
Nu e bine. Avatarurile nu trebuie aprobate de nimeni. Poate doar: "respinse" de moderatori in caz ca sunt prea "dezbracate" sau depasesc o anumita marime:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2006 02:50 de okidoki
Nu baga in mana in foc.
Da o fata frumoasa este tinta a o gramada de baieti talentati si falsi ! poate avea astfel de barbati oricand vrea! iar daca isi pierde timpul cu tine e ceva!
o fata frumoasa are mintea mult mai libera, deoarece nu ...
Re: perioada fertila din 18 mar 2006 02:22 de ExoticDream
Ai sanse maxime in perioada fertila. Pentru a o determina, trebuie sa stii care este durata unui ciclu (este bine sa notezi aceste date pentru circa 6 luni consecutive). Algoritmul de calcul este urmatorul:
Prima zi a fiecarui ciclu ...
Re: Re: Re: Sexul in statistici din 18 mar 2006 02:08 de ExoticDream
Tu nu te referi la oamenii ocupati, ci la cei mai studiosi care, fiind mai cerebrali, dupa parerea mea, sunt si mai selectivi in privinta sexului, nu ar spune "da" oricarei sanse de a sari in pat cu cineva, iar in cazul relatiilor de ...
Re: Sfaturi pls. din 18 mar 2006 01:52 de ExoticDream
Daca o iubesti, mai astepti, nu neaparat pana la casatorie, sunt convinsa ca, daca si ea te iubeste si nu o fortezi, incet-incet isi va dori si ea sa faceti dragoste, trebuie sa ai rabdare si sa avansezi in pasi marunti, nu brusc, altfel refuzul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2006 23:07 de okidoki
Complet gresit! o urata va vrea sa aiba un fat frumos langa ea! Si va vedea ca nu poate sa il aibe, si se va croci multi ani in incercercarea de-al obtine. Se simti inferior getic si va avea depresii din cauza ca nu poate avea baieitii aia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2006 21:02 de Iony
Iti dau dreptate in tot ce ai spus mai sus pt ca am observat k multi critica fetele frumoase catalogandu-le drept proaste sau inculte dar nu este asa .Trebuie sa incerci sa cunosti o persoana nu sa o judeci dupa felul de a se imbraca sau a se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 17 mar 2006 19:49 de ExoticDream
Fals, nu e nici o regula, exista si categoria urata, proasta si c****!!!
Oricum... noaptea toate femeile sunt frumoase, cand faci sex nu trebuie sa-ti povesteasca despre Kant si mecanica cuantica, iar daca ar fi sfanta nu te-ar satisface de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 17 mar 2006 14:32 de ExoticDream
Pe la clasele primare trebuie sa treci si tu, dick nu stie sa scrie "mamica ta", tu "du-te"! In ambele cazuri corect este cu cratima (sa-ti explic si unde, stiu ca exista mai multe posibilitati si iti este greu.....)
...
of ..greu... din 16 mar 2006 17:36 de micutza
luna asta eu si iubitul meu ne`am frecat de 3 ori. prima oara fara prez si s`a terminat afara...a doua s`a terminat afara si apoi a pus prezervativul...a treia oara... s`a terminat afara si eu pt orice eventualitate, dupa, am luat Postinor...acum ma ...
Re: Re: Re: Re: penis din 16 mar 2006 11:55 de Nekunoskuta
:blink:Tu stii pe unde se afla uretra? Trebuie disectie sa o gasesti. Cum naiba sa o lase libera?
Re: Re: Re: Orel in casnicie din 16 mar 2006 01:49 de spleen
well, nu e corect ce face sotia lui si nu trebuie sa respecte raspunsul ei fie el si categoric. Daca ea nu doreste sa faca oral, o dezgusta sau ii este rusine nu trebuia sa receptioneze nici ea oral. Daca iubesti nu accepti ceea ce nu poti oferi la ...
Re: Voua fetelor va place sexul oral? din 15 mar 2006 22:18 de Farfalla
Am citit de curand intr-o revista despre subiectul acesta. Nu trebuie sa faci sex oral "din obligatie", doar ca partenerul tau sa se simta bine, trebuie sa te simti si tu bine facand asta. Daca nu iti place sa faci sex oral, din anumite ...
Re: Sunteti de acord cu partenerul? din 15 mar 2006 22:12 de Farfalla
Da normal! Daca nu as fi de acord, atunci de ce as mai face-o?Trebuie sa te sincronizezi cu partenerul. Prin gesturi, prin atingeri sau chiar prin vorbe sa-i arati ce iti place si cum iti place.
:love:
Pagina 796 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |