Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!

din 26 mar 2006 15:32 de valentine

Nu au fost niciodata la moda curvele. Doar ca acum cativa ani baietii erau virgini si vroiau vampe,curve,experimentate etc. Acum toti si-au pierdut virginitatea, au destule bagate la C.V. si vor virgine,sfante etc.:D Trebuie sa recunoastem ...

Re: Re: Re: mda...

din 26 mar 2006 14:33 de Nekunoskuta

Ai dreptate in mare parte dar la ce scrie mai sus gresesti. Daca si ea a avut 2 relatii in care a fost vorba numai de dragoste nu o poti judeca astfel. Nu poti sustine faptul ca daca o femeie a fost mai rebela in adolescenta si i-a placut viata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 26 mar 2006 14:17 de Nekunoskuta

Nu trebuie sa-mi demonstezi nimic, tocami mi-ai dat dreptate: nu exista in Romania;):-*

Re: fetelor, cum este prima data.

din 26 mar 2006 01:15 de dazza

Din punctul meu de vedere( virgina :D) ...prima data ar trebui sa fie de neuitat.Nu ma refer..la cai albi alergang si printi din povesti .. :D:D Totusi ar fi bine ca baiatul sa nu fie un badaran si sa se poarte cu fata brutal... Daca tipul este ...

fetelor, cum este prima data.

din 25 mar 2006 19:31 de crisss

Ma refer in special la cum trebuie sa fie prima data, cu ce fel de baiat sa se intample.si asa mai departe... sper sa nu fie o intrebare de prost gust si sa raspundeti. :)

din 25 mar 2006 12:12 de carrie

felicitari fetelor care reusesc sa gaseasca asa rapid un barbat care sa le fie pe plac si sa devina alesul lor! numai ca sa nu spui niciodata niciodata. e un cliseu asta dar nu ai de unde sa stii, viata poate sa ne rezerve fel de fel de ...

Re: Despre dragoste si sex...

din 24 mar 2006 22:28 de SORIN28

Oricum mie mi se rupe de toata lumea. Singurii care conteaza sunt parintii, iubita, cainele si prietenii(nu amicii)dar ca sa joci comedia indiferentei cu persoana la care tii(sau o iubesti) e prea mare riscul(s-ar putea sa o pierzi:ok: Cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mar 2006 21:57 de SORIN28

Punctele reprezinta mesajele tale. Daca le citesti consecutiv ai sa vezi ca ideile(sau gandirea ta) se cam bat cap in cap si nu se leaga. Ceva la tine nu e bine:wacko: Parerea mea, nu trebuie sa imi explici nimic:ok:

Perioade de abstinenta...

din 24 mar 2006 17:33 de bluemoon

Pe acest forum se sustine sus si tare ca sexul e la ordinea zile ba chiar mai mult se duce o adevarata campanie impotriva libertatii sexuale a femeii asa ca m-am hotarat sa deschid acest subiect. Daca a mai fost dezbatut anterior imi cer scuze dar ...

Despre dragoste si sex...

din 24 mar 2006 14:04 de ExoticDream

9. "Cele trei fraze pe care trebuie sa le rostesti pentru a rupe o legatura: [b]'te parasesc', 'intre noi totul s-a sfarsit'[/b] si [b]'nu te mai iubesc'[/b]. Atata timp cat nu sunt formulate, mai exista o cale de intoarcere. Poti sa te ...

Re: Despre dragoste si sex...

din 24 mar 2006 14:01 de verdiuc

Sunt perfect de acord cu acest lucru.

Despre dragoste si sex...

din 24 mar 2006 13:47 de ExoticDream

1. "Pentru ca oamenii sa se indragosteasca de tine nu sunt 1100 de metode: trebuie doar sa te faci ca ti se rupe complet de ei. Stratagema infailibila. Si barbatii, si femeile sunt la fel: se innebunesc dupa cei carora li se rupe de ei. Asta-i ...

Ce mai scrie la gazeta....

din 24 mar 2006 02:08 de ExoticDream

[b]Barbatii romani sustin ca fac mai mult sex decat partenerele lor. Multi au probleme de erectie, dar putini se trateaza. [/b] Unul din trei barbati are probleme de erectie, insa doar 34% din ei discuta despre ele, de cele mai multe ori cu ...

Re: Re: oare e destul?

din 23 mar 2006 22:12 de

"Minunat chiar la 19 ani !" adica ce?crezi ca penisu creste in continuu pana la 80 de ani?ce legatura are minunatia cu varsta?chiar nu inteleg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea este b

din 23 mar 2006 20:30 de verdiuc

Asta-i spiritul.Fete care sa recunoasca si sa ne spuna cum e.Altfel apar tot felul de psihopati care au idei cu coceni de porumb...):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea este buna

din 23 mar 2006 20:25 de bluemoon

Mastrbarea e un fapt normal mai ales cand esti in perioade lungi de abstinenta. Si sincer cred ca e de preferat decat sa sri in pat cu primul iesit in cale. Asa am ajuns sa ma cunosc mai bine si de ce nu trebuie sa recunosc ca prin masturbare am avut ...

din 23 mar 2006 20:08 de karma

am 18 ani si un penis de 13 cm. este anormal? ce trebuie sa fac?

Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi pls.

din 23 mar 2006 19:58 de bluemoon

Atunci chiar ca trebuie sa ai rabdare. Castiga-i increderea si daca intr-adevar o iubesti arata-i asta. Nu o mai presa cu subiectul asta ca s-ar putea sa o pierzi. Succes! :flowers:

Re: Am o nelamurire!

din 23 mar 2006 18:39 de bluemoon

Chiar daca nu ai avut o prietena pana acum ma indoiesc ca nu ai nici cea mai vaga idee despre ce trbuie sa faci la o intalnire. Asa ca de ce trebuie sa te compari cu fostii. Oricum daca sunt fostii ceva nu ai facut bine la un moment dat. Cea mai buna ...

Re: Barbatul face distinctia intre iubire si sex

din 23 mar 2006 10:57 de carrie

nu tocmai...desi in parte e adevarat ceea ce sustine acest studiu, comportamentul sexual al femeii a fost, mai ales in trecut, cenzurat extrem de mult de catre societate; din pacate si in prezent exista o serie de "minti luminate" care vor ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 794 din 1098
«   1 ... 791   792   793   794   795   796   797 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare