Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: cantitate sau calitate? din 8 mar 2006 08:36 de bluemoon
Aici trebuie sa-ti dau dreptate dar de cele mai multe ori cei care pun accentul pe cantitate ajung sa nu mai tin cont de partener si atunci ajung in stadiul in care nimic nu-i mai poate satisface.
Ajuta'ti aproapele!! din 8 mar 2006 01:36 de ThroughRain
se poate garanta ca banii si ajutoarele ajung unde trebuie caci daca doriti vom fi si veti fi si voi acolo, sa mai lasam pe aici cam 1 sapt si sa vedem cati bani se trang..daca dam cam 100 de mii se strang destul de multi..eu mai am persoane care vor ...
Re: Ajuta'ti aproapele!! din 8 mar 2006 00:05 de ExoticDream
Daca as avea convingereea ca donatiile ar ajunge la cei aflati in suferinta, as da echivalentul a 75% din bursa studenteasca (de rest trebuie sa subzist si eu in luna aia)!
;););)
Re: Re: Cat de pacatosi va simtiti? din 7 mar 2006 23:41 de David21
Tu ai impresia ca cineva e interesat sa-ti vada autocaracterizarea? Bahhh vezi ca iar dai in penibil....:wacko:
Re: Cat de pacatosi va simtiti? din 7 mar 2006 21:31 de SORIN28
Sa raspund totusi la mesajul initial :D
1.lacomia - nu ma caracterizeaza
2.zgarcenia - mi-as da si haina de pe mine doar sa stiu ca ajut, dar fereasca sfantu sa am nevoie si sa-mi intorci spatele
3.trandavia - aici e nasol. Imi place sa ...
Re: Re: Re: Fetelor unde preferati sa faceti sex,i din 7 mar 2006 08:46 de bluemoon
De ce nu? Sa faci sex trebuie sa fie o placere nu o rutina. Daca totul se petrece dupa tipar atunci mai mult ca sigur placerea dispare si ajungi sa faci doar un exercitiu fizic. Eu prefer ca de fiecare data sa schimb ceva.:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime p din 7 mar 2006 01:47 de David21
Mda...atata ca tu nu te-ai putut abtine....sa te lauzi, cu marimea pe care o porti..:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime prefe din 7 mar 2006 01:46 de ExoticDream
Vezi ca esti off-topic, nu discutam cine cui ii vede lenjeria intima, ci ce culoare si din ce material isi doresc fetele sa fie aceasta, acum ai inteles? Are dreptate Taqua, nu trebuie sa gandesti prea mult, este nociv!
;););)
Re: Re: Va place sa faceti sex pe lumina sau intun din 7 mar 2006 01:31 de ExoticDream
Romantic! Cu toate ca nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ, si eu tot la un "scenariu" asemanator ma gandesc, cu deosebirea ca as schimba locatia, prefer muntele, asa ca vila aia poate fi o cabanuta pierduta ...
Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 7 mar 2006 00:47 de ThroughRain
Imi pare rau daca iti spulber vreun vis dar nu e obligatoriu sa ai "dotarea" necesara.ci fata sa o aiba, nu stiu daca sti dar daca introduci degetul mijlociu intr'un vagi si in indrepti in sus. iar la aprox 6-7 cm de vagin pui cealalta ...
Re: Va place sa faceti sex pe lumina sau intuneric din 7 mar 2006 00:41 de ThroughRain
Sper ca nu va suparati daca vi s'a alaturat un baiat sa va raspunda: eu intotdeauna incercam sa'i fa prietenei mele pe plac asa ca faceam cum imi vinea in cap.adikca atunci cand a fost prima data pentru ea a fost ceva de genu " incercati sa va ...
Re: Re: Re: Re: Convietuire moderna din 7 mar 2006 00:25 de Taqua
Sa ti-l recomand pe Freud? :((
Re: Convietuire moderna din 7 mar 2006 00:09 de ThroughRain
Bine zis , in ziua de azi totul se rezuma la SEX de aprca am respira, bea si manca sex.nimeni nu se mai gandeste la o poveste de dragoste, o iubire adevarata.uite eu m'am inscris pe acest forum chiar din aceasta cauza. nu de mult mi'as pierdut ...
Re: Re: Convietuire moderna din 6 mar 2006 23:49 de verdiuc
Daca exista atractie,de ce nu?
Re: Convietuire moderna din 6 mar 2006 23:13 de SORIN28
Si de ce ar fi nevoie sa existe mai mult decat o frumoasa prietenie?! Chiar trebuie sa se ajunga si la sex?! Nu cred
Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 6 mar 2006 20:05 de banditu
OK .. super .. inseamna ca e adevarat, nu se prefac alea pe la televizor , o sa incerc si eu sa vedem daca iese ceva .. :)) Hai V-a multumesc .. Multa bafta in continuare .. Pastram legatura .. Bye
Re: Re: Re: Re: Convietuire moderna din 6 mar 2006 18:38 de David21
Pai....tu ce parere ai...?:-`:-`
Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 6 mar 2006 18:24 de valentine
Pot sa iti zic ca am "provocat" ceva de genul asta unei fete...bine, nu a ejaculat cu jet, ci pur si simplu a facut o balta de apa pe cearsaf...
Tehnica pentru a duce fata la asa ceva?
Hmm...o chestie stiu sigur si anume ca trebuie ...
Re: Re: imi este jena sa cer prezervative din 6 mar 2006 18:17 de valentine
Baiatul trebuie sa fie jenat sa cumpere absorbante?
Si mama si sora, cand ies pe afara, imi zic uneori sa le cumpar absorbante si nu am nici ceea mai mica jena...:mellow:
Re: Re: penis cu bucluc din 6 mar 2006 18:16 de valentine
Multi se duc cu ea si in mormant...O:)
Pagina 800 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |