Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: nush dak stiu sa sarut

din 13 mar 2006 02:42 de ExoticDream

Da, esti romantic, nu mi se pare rusinos pentru un baiat de 21 de ani sa se plimbe cu iubita de manuta si sa nu sara cu ea in pat dupa cateva intalniri! Nu inteleg insa chestia aia cu suportatul.... poate ma insel, faceai lucrurile alea doar de ...

Re: Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele

din 12 mar 2006 16:38 de valentine

Inca un exemplu de generalizare total proasta... Inteleg, tu gandesti asa, dar te asigur ca doar inca o fata din 10.000 mai gandeste asa! Bine...ce pot sa zic, e o mare problema modul de gandire din ziua de azi...toti baieti zic ...

Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 16:15 de Nekunoskuta

Deci practic ti-ai inceput viata sexuala de 2 luni. Si ce ai vrea? Sa ai orgasm asa repede? Stai linistita! Nu e totul asa de usor. Nu cred ca ai facut-o de mai mult de 10 ori, nu? Nu-ci cunosti indeajuns corpul, nu stii ce inseamna un act ...

Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 12 mar 2006 16:07 de sweetgirl1

Da...cunosc si eu o fata care este chiar slaba si tot vrea sa slabeasca.oricum eu cred ca unei fete nu ii sta bine foarte slaba.Trebuie sa aibe niste forme. :ok:

Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 16:04 de sweetgirl1

Nu este o tragedie.Mai astepta putin, e inca devreme, sunteti la inceput.Trebuie sa inveti ce ii place si el ce iti place tie, cum sa te atinga...si asta are nevoie de timp.Nu dispera.

: baita buclucasa

din 12 mar 2006 14:49 de mimosa

[nu ramai insarcinata:)))ca sa ajunga sperma in tine trebuie sa ..AJUNGA!! cum sa ajunga din apa..pana in locul unde sunt eliberate ovulele>??:)) fa baie linistita..

Re: Re: Re: Re: nush dak stiu sa sarut

din 12 mar 2006 14:42 de verdiuc

Nu,dar mai mult de sarut...mai e cale lunga pana acolo.:p. In schimb plimbari,filme...uff...cate nu trebuie sa suporte un baiat.

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi

din 12 mar 2006 12:12 de sweetgirl1

Intradevar este ceva special pentru un baiat ca femeia pe care o iubeste sa fie pura.Sunt de acord cu asta dar te-ai gandit ca tot baietii aburesc fetele, ele cred ca este barbatul ideal, "the one" si se daruiesc lui, ca dupa aceea sa ...

din 12 mar 2006 02:31 de spleen

:ok: :ok: aproape in totalitate d'accord cu tine aici, cu o singura precizare, pe mine o asa fata nu m-ar face sa ma simt important, ci pur si simplu m-ar face sa constientizez ca am gasit fata care ma merita, cea care e vrednica de a fi mama ...

Re: Re: nush dak stiu sa sarut

din 11 mar 2006 15:58 de Nekunoskuta

Rau mai esti Sorine :p Apropo...e capacitatea nu BAC-ul :D Sarutul vine de la sine, nu trebuie sa citesti despre el, sa faci practica sau sa-ti explice cineva. Stai linistita, cand va veni momentul vei sti ce sa faci.:)

Re: Re: Re: Bestiile

din 11 mar 2006 07:02 de SORIN28

Si daca la unii nu se face simtita aceasta evolutie, nu e normal sa se poarte ca atare?! @Cyra - In tara asta poti sa faci ce vrei(atat timp cat nu esti prins!!!) Si de ce nu este locul potrivit?! @Taqua - Mai incearca + ca trebuie si o ...

Re:

din 11 mar 2006 03:28 de Cyra

"Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa ...

Re: Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele

din 11 mar 2006 01:19 de ExoticDream

Tu ai citit extrem de atent cuplul Allan si Barbara Pease, asa-i? Asta fac si eu acum, sunt OK! ;););)

Re: Lipsa dorintei

din 11 mar 2006 00:21 de ExoticDream

La 40 de ani mi se pare ciudat ca un barbat sa nu-si mai doreasca sa faca sex, nu vad decat 3 explicatii posibile, sotul tau are: 1) pe altcineva 2) probleme stresante la serviciu 3) o suferinta medicala care ii reduce potenta/apetitul ...

Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele?

din 10 mar 2006 23:35 de sweetgirl1

Nu sunt toate la fel.Nu poti sa le pui pe toate in aceasi oala.Sunt fete si fete.Eu nu cred ca este un defect pentru un baiat daca se exteriorizeaza.Nu m-ar face sa ma simt cu nimic mai nesigura in prezenta lui, nu m-ar face mai neincrezatoare in ...

Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele?

din 10 mar 2006 23:02 de Cyra

Eu cred ca e vorba in mare parte de o "mostenire culturala" care s-a transmis pana azi, anume ideea ca barbatii trebuie sa dea dovada de curaj, stapanire de sine si sa nu-si arate sub nici o forma slabiciunile, fiindca in caz contrar ...

Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

din 10 mar 2006 18:24 de simonax

Crede-ma ca exista ejacularea feminina,iar eu ajung la asta de fiecare data cand mi se face sex oral...adica cand este stimulat clitorisul,dar trebuie sa iti spun ca intr-adevar acel lichid iese cu o anumita viteza,dar nu este un jet din acela ...

Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele?

din 10 mar 2006 15:47 de YLoveCamelia

trebuie sa fim deschisi bine unii la altii.

din 10 mar 2006 02:23 de YLoveCamelia

exprimarea e teribila. teribila e si "naivitatea" exagerata a tinerelor care incep "viata intima" in circumstante din astea. subiectul e important si interesant, merita dezbatut.

Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgine)

din 10 mar 2006 00:47 de okidoki

Datorita tariei de caracter si a increderii de sine supraponderata a baietilor acesti cauta mai nou doar tarfe in adevarul sens al cuvantului ! Stii tu ... vorba vine ... le este frica sa isi asune o responsibilitate ce ar putea denota cat de cat ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 798 din 1098
«   1 ... 795   796   797   798   799   800   801 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare