Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help meee. din 2 mar 2006 02:09 de ExoticDream
Nici eu, daca ne referim la majoritatea barbatilor! Nu cred ca trebuie sa faci schimbari radicale, din fericire mai exista si exceptii, problema este ca le gasesti extrem de greu sau poate niciodata.
:/:/:/
Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu ea ? din 2 mar 2006 01:18 de ExoticDream
O iubesti? Te iubeste? De cand sunteti impreuna? Cat de bine comunicati? Ea este virgina?
In mod normal, daca exista sentimente de ambele parti si daca aveti macar 17 ani, cred ca ar fi cazul sa vorbiti deschis despre asta, probabil si ea te ...
Re: cum sa o masturbez pe prietena mea? din 2 mar 2006 01:03 de ExoticDream
S-a intors lumea cu fundul in sus sau doar mie mi se pare ca in cazul vostru evenimentele se desfasoara intr-o ordine total bizara??? Intai faci sex cu ea, treceti prin clipe de cosmar cu insamantarea (pardon, insarcinarea) aia si abia acum te-ai ...
Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu ea ? din 1 mar 2006 17:03 de Farfalla
Sa inteleg ca prietena ta e virgina?Pai daca e virgina ca sa nu sperii prea rau mai bine ii dai de inteles ca vrei sa faceti sex. De exemplu ia-o incetul cu incetul:azi o saruti mult mult mai pasional ... maine o mangai mai mult prin anumite zone ... ...
Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu ea ? din 1 mar 2006 16:55 de SEX???
Salut am si eu o intrebare cum pot sa ii zik prietenei mele ca vreau sa fac sex cu ea ??? Cum sa o iau cum sa o conving ce trebuie sa fac . Orice sfat e bine primit .Tank all
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 1 mar 2006 13:07 de David21
Bah...de fapt tie nu mai ti-se scoala pu*a.......si acuma cauti .tot felul de..metode pt a o satisface fara pu*a.......
sa-ti zic un secret....asa ceva nu se poate...:unsure::-`:-`
Re: Ce ati face? din 1 mar 2006 12:04 de Nekunoskuta
Daca el a patit ce a patit nu inseamna ca trebuie sa stai langa el fortata de imprejurari. Pana la urma conteaza si sentimentele tale, nu? Ai putea sa-i fii prietena in aceste momente dar sa-i dai de inteles ca asta nu inseamna ca va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 28 feb 2006 18:42 de Necunoscut
(}):blink::blink:):():((!)(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 28 feb 2006 17:57 de valentine
Nu cred ca poate nimeni sa iti explice din cuvinte cum se face...cu practica e mai usor;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa o m din 28 feb 2006 16:09 de Shaky
Am inteles cum trebuie amngaiat vaginul. Dar tatele ? Ce miscari tre sa le fac cu mana? Sfarcurile cum trebuie sa le ling. Feteleor, spuneti voi cum va place
Re: cum il abordez pe fostul meu prieten? din 27 feb 2006 19:59 de miky
Nu stiu de cat timp te-ai despartit de prietenul tau.Bine ar fi ca in acest timp sentimentele lui sa nu se fi schimbat.
Oricum sinceritatea e cea mai buna, iar sansa de a indrepta raul facut trebuie s-o avem fiecare.Bafta!
Re: Fosta Prietena din 27 feb 2006 15:20 de ExoticDream
In momentele de tandrete, iubitul iti spune ca tu esti cea mai dulce/scumpa/minunata faptura din lume, jumatatea lui visata o viata intreaga, sotioara lui, unica, nepretuita, trandafirul gingas si pur, sufletul lui pereche, iar cand se cearta cu ...
Re: te iubesc-cuvintele care sperie din 27 feb 2006 15:01 de ExoticDream
Nu te mai chinui aiurea, nu ai cum sa intelegi un asemenea comportament din postura celei care iubeste. Realitatea este simpla: daca te-ar iubi, nu ar mai avea ce cauta cu altele. Totusi.... nu inteleg de ce ai facut tu sex cu altii?!? Nu e ...
Re: Re: Re: cum il abordez pe fostul meu prieten? din 27 feb 2006 14:11 de ExoticDream
Adesea ni se pare extrem de greu sa recunoastem in fata cuiva ca am gresit, dar, chiar daca dragostea este mai puternica decat (banalul) orgoliu si facem asta, nu cred ca este suficient pentru a reinnoda o relatie care s-a incheiat, trebuie ca si ...
Re: Poezie si proza! din 27 feb 2006 13:49 de ExoticDream
Intrucat scriitorul sud-american pe care l-ai citat este unul dintre preferatii mei, imi permit sa aranjez un pic textul pentru a fi lizibil.
[b]GABRIEL-GARCIA MARQUEZ[/b]
"Daca Dumnezeu ar uita pentru o clipa ca nu sunt decat o papusa de ...
Poezie si proza! din 27 feb 2006 09:18 de MarkD
Am gasit si eu cateva versuri,randuri care cred ca sunt interesante!
====================
GRABIEL-GARCIA MARQUEZ:
"Daca Dumnezeu ar uita pentru o clipa ca nu sunt decât o
papusa de cârpa si mi-ar oferi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 feb 2006 01:03 de nico
esti virgin?oricum din multa vorbarie de aici am ajuns la concluzia ca virginitatea e demodata.si culmea e ca baietii cred asta mai mult,desi nu ei trebuie sa se pastreze
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2006 21:27 de blanytza
stiu si e najpa! scuze k te-am luat ashe, da is unii aicea care nu se controleaza si is nesimtiti! io nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar eu am fost jignita! in fine, daca esti pe acest forum trebuie sa inveti sa nu ai scrupule... :-`
cum sa o masturbez pe prietena mea? din 25 feb 2006 14:18 de Shaky
Buna, am scapat de faza cu insarcinarea. I-a venit ciclul.I'm happy.
Vreau sa stiu cum trebuie sa o ating ca sa simta placere. Cum sa ma joc cu clitorisul ei? Ce miscari tre sa fac? Cum sa ii mangai vaginul? ECand sa bag degetul in bagin? Sa ma joc ...
Raspuns: ejaculat in apa. gravida? din 24 feb 2006 17:45 de ThroughRain
eXpert imi pare rau ca trebuie sa iti raspund dar sansele ca o femeie sau fata virgina sau nu sa ramana gravida dupa ce un barbat s'a masturbat in aceeasi apa in care cei doi au facut dus sunt de 21.97%.Pe planeta exista aproximativ 1000 de cazuri ...
Pagina 802 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |