Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii ca

din 9 mar 2006 23:57 de Cyra

E foarte adevarat ce spui tu, doar ca problema e ca de ce cele mai multe ori ne indragostim exact de cine nu trebuie si-atunci nu mai putem fi rationali, oricat ar incerca sa ne convinga ceilalti ca realitatea e alta, si ca cel de care ne-a ...

Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

din 9 mar 2006 23:49 de Necunoscut

Balta aia de "apa" era lichidul ei.. lubrifiant... :> :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care n

din 9 mar 2006 23:08 de ExoticDream

Iti trebuie o anumita cantitate de ratiune si in iubire, in special la inceput, altfel risti sa-ti dai peste cap intreaga viata indragostindu-te de un om cu care nu te potrivesti deloc, care are cu totul alte idealuri in viata (sau nu are nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boli

din 9 mar 2006 22:56 de Farfalla

Gonoree sau Blenoragie. Boala transmisibila sexual, provocata de Neisseria gonorrheae. SINONIME:gonococie,sculament(popular). Neisseria gonorrheae este un gonococ Gram negativ. Blenoragia este cea mai veche dintre bolile veneriene cunoscute si se ...

Re: Re: Re: Re: mai...

din 9 mar 2006 22:30 de ExoticDream

In ultima vreme, constat ca tot mai multe cupluri "moderne" au o durata de convietuire de maximum un an-doi, cu toate ca, zic ei, in acest timp au existat sentimente de ambele parti, pur si simplu iubirea se.... termina, ca si cum ar fi ...

Re: Re: Re: mai...

din 9 mar 2006 22:10 de Cyra

Trebuie sa-ti dau dreptate, din pacate sunt tot mai putine cupluri cu adevarat fericite. Cunosc cazuri cand cei doi mai formeaza inca un cuplu numai pentru ca au in spate un anumit numar de ani, un trecut comun si cam atat. Obisnuinta ajunge sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se

din 9 mar 2006 21:35 de Cyra

Cred ca atunci cand visul se refera la iubire, ratiunea nu-si prea are rostul, mai ales intr-o lume in care alegerile rationale ne indeparteaza tot mai mult de dreagostea adevarata, de acea iubire neconditionata care parca devine tot mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad

din 9 mar 2006 16:33 de bluemoon

Am trecut is prin faza in care faceam si sesfaceam relatii si nu mi-a adus nici un fel de stisfactie. In suflet nu am avut decat pustiu. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit dor pt ca am subliniat partea mai putin frumoasa a realitatii. Inca imi ...

Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se

din 9 mar 2006 13:55 de ExoticDream

De ce iti pasa de cele 90 procente de realitate urata cand tu poti avea realitatea ta? Nu trebuie sa te afunzi in masa amorfa doar pentru a fi in pas cu lumea, ai libertatea de a alege! Vrei sa iti urmezi visul frumos, intalnit atat de rar, si ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii...

din 9 mar 2006 13:48 de ExoticDream

Comportamentul fostului tau prieten in timpul relatiei este in masura sa distruga sentimentele, este inadmisibil sa-ti spionezi in asa hal persoana pe care sustii ca o iubesti, sa-i ingradesti libertatea pana la a o priva de bucuria de a avea ...

Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

din 9 mar 2006 12:42 de banditu

Buna ..si bine ai venit la acest subiect. Spui ca ai trait asa ceva? si nu ti-a placut sau te-ai simtzit bine? In fine as vrea sa te intreb daca iti trebuie facultate pt asa ceva sa ii faci unei fete, adica trebuie muncit serios 30 min? 1h? Daca ...

Re: Re: Re: Re: De ce baietii...

din 9 mar 2006 12:18 de sweetgirl1

Nu prea sufar pentru ca nu mai simt nimic pentru el dar...pur si simplu mi-a venit greu sa cred ceea ce a spus despre mine.Oricum viata merge inainte si lucrurile urate trebuie uitate.Conteaza viitorul nu trecutul. :love::love:

Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 8 mar 2006 22:39 de valentine

Inca nu am auzit de vreun baiat cunoscut care sa gandeasca asa....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 mar 2006 20:10 de SORIN28

Stiu ca e mult de citit dar merita :ok: "De ce mintim femeile?! O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci. Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal ...

Re: Re: De ce baietii...

din 8 mar 2006 17:20 de bluemoon

Imaturitate totala... Atata timp cat ai fost cu o persoana a fost buna iar dupa ce v-ati despartit nu mai e. Interesant cum s-au schimbat lucrurile peste noapte... Ideea e ca trebuie sa stii sa accept o despartire cu demnitate. Iar in ceea ce-l ...

Re: ceva interesant

din 8 mar 2006 16:49 de bluemoon

sa inteleg ca inainte de casatorie nu ati avut relatii sexuale? se gasesc diferite metode pt a compensa aceasta aceasta "lipsa" ideea e ca trebuie sa fiti deschisi la noi experiente. treci pe la sex shop si poate o sa gasesti o solutie ;) ...

Re: Ata penisului

din 8 mar 2006 16:37 de Nekunoskuta

De ce vrei sa ti se rupa ata? Sa stii ca e foarte posibil sa nu ti se rupa toata viata pe cale naturala si nu e nici o problema. Operatia de care zici ti-o face un chirurg. Daca e cu trimitere de la medicul de familie nu trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 8 mar 2006 11:53 de David21

De ce din pacate..?:rolleyes::rolleyes::-`:-`

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 8 mar 2006 11:48 de nico

cred ca barbatii se gandesc la cat de buna esti in pat,nu te apreciaza pt ca esti virgina..asta trebuie sa fie raspunsul din pacate

Re: mai...

din 8 mar 2006 09:16 de bluemoon

Cred ca dupa lungi cautari am obosit si eu dar ideea e ca inca marita sa cauti aceea persoana cu care sa-ti imparti viata. Nu trebuie sa fie cu acte sau cu complicatii (asta depinde de fiecare) ci doar sa fie alaturi de tine indiferent de ce se ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 799 din 1098
«   1 ... 796   797   798   799   800   801   802 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare