Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: penis cu bucluc

din 6 mar 2006 17:11 de vasili

am citi in revista BRAVO ca nu trebuie neaparat(la baieti)sa se rupa "ata".

Re: Re: Re: Convietuire moderna

din 6 mar 2006 15:46 de ExoticDream

Eu acum ce sa fac: sa renunt la prietenii-baieti pe care ii am de teama ca relatiile respective sa nu "degenereze" in cine stie ce?!? Mi se pare ca vedem prea multa sexualitate in tot ceea ce ne inconjoara.... Nu este normal ca orice ...

Re: Re: Re: astept rasp:)

din 5 mar 2006 14:34 de jannis07

postinor 2 trebuie luat cat mai repede dupa contact( de ex daca iei in primele 12 ore sansele de a preveni o sarcina sunt de apr 100%).sunt doua paastile :prima trebuie luata de urgenta , iar a doua la distanta de 12 ore de prima pastila. postinor 2 ...

Re: Re: astept rasp:)

din 5 mar 2006 14:12 de Shaky

La cate ore dupa contactul sexual neprotejat se ia postinor2? Presupun ca nu imeidat ce am terminat. Trebuie astept cateva ore ?

Re: Legea iubirii - iubirea adevarata

din 5 mar 2006 02:08 de LonelyGirl

"A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta. Cei mai ...

Re: Re: Re: Re: ink ceva!!

din 4 mar 2006 22:35 de blanytza

asta trebuie cenzurat! tu crezi k daca vb asa impresionezi pe cineva?? dimpotriva. ai putea proceda altfel... dar se vede k singurul neuron care ti-a mai ramas e pe cale de sinucidere k nu mai rezista, saracu`! :(( ii facem si inmormantarea! cand?? ...

Din America, despre America

din 4 mar 2006 22:34 de Grety

Sal everybody si la multi ani! Mailul asta are un kilometru... ba nu, o mila :)) Ca astia masoara in mile, uncii si alte prostii de pe vremea lui pazvante chioru :)) Deci risc sa va plictisesc cu parerile mele despre america :) Sorry if I ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zik prie

din 4 mar 2006 13:38 de SEX???

am inteles ai drptate si ma bucur ca am inteles ceva am invatat ceva

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zik prie

din 4 mar 2006 01:57 de verdiuc

Unde le gasesti pe alea 'destule fete' dispuse sa te ajute?

rigevidon

din 4 mar 2006 01:05 de b30kdt

hello am si eu o problema :) eu si cu prietena mea ne-am hotarat sa trecem de la prezervative la anticonceptionale ea cu ceva timp in urma(3 ani) a luat rigevidon pt reglarea menstruatie si doar pt atata si acu vrea sa continue tot cu ele dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zik prietene

din 4 mar 2006 00:01 de ExoticDream

Nu trebuie sa te superi, noi ti-am spus parerea noastra, tu faci cum crezi. Ideea este ca, pentru a-ti incepe viata sexuala neaparat, asa cum se pare ca arde sa o faci, poti gasi destule fete dispuse sa te ajute, fara complicatii sentimentale sau ...

Re: Re: Re: Re: Ajutor.

din 3 mar 2006 07:43 de YLoveCamelia

sigur ca da. cate femei mizeaza pe sentiment mai mult decat pe altceva in priviinta asta ?:mellow: putine ( din constatarile personale ) si vor fi din ce in ce mai putine. eu cred ca trebuie combinate in proportii echilibrate, nu prea mult ...

Re: Re: M-am imbatat si am facut sex cu cateaua me

din 3 mar 2006 01:13 de Bozgoru

adevarul este.. ca noi luam in ras toata treaba asta... dar DICK chiar e zoofil.. omuletul din adancul sufletului lui vrea sa scape de aceasta povara.. saracu... trebuie sa-l compatimim..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor.

din 3 mar 2006 01:03 de verdiuc

Asa este,Taqua,dar nu trebuie sa privesti dintr-un anume unghi.Decat am spus ca aia a fost intr-un fel anume.Era o fata deosebita,dar ii era greu sa se implice.Sa tina la cineva.Asta chiar daca ma comportam exemplar.Iar cand nu m-am comportat chiar ...

Re: Re: Help meee...!

din 3 mar 2006 00:09 de ExoticDream

Ai dreptate, pentru majoritatea barbatilor vanatoarea este partea palpitanta, in clipa in care devii prada doborata tu nu mai prezinti interes, dar altele da! Nu trebuie sa le invidiezi, toate patesc la fel! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa

din 2 mar 2006 21:51 de blanytza

cum crezi k se poate mangaia ceva?? se mangaie... si delicat daca e in zone intime k nu vrei sa ii provoci dureri sau discomfort...:ok:

Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu se

din 2 mar 2006 19:54 de SEX???

Pai o inteleg dar si eu vreau sa im incep viata sexuala am 17 ani. de vreun an vreau dar nu am avut norocul :((

Re: Re: Re: Cum sa ii zik prietenei ca vreu sex cu

din 2 mar 2006 19:35 de Nekunoskuta

Si ce daca primesti un raspuns negativ? Doar nu se sfarseste lumea! Trebuie sa o intelegi si sa-i respectia decizia daca tii la ea. Nu e nimic rau daca nu e pregatita si asteapta sa mai treaca ceva timp.

Re: Re: Inceperea vietii sexuale

din 2 mar 2006 19:19 de o tipa

Stii nu demult un prieten imi spunea ca daca nu fac sex mai repede pierd din experienta..avand in vedere ca am 20 de ani si sunt virgina inca.Eu am ras atunci si nush daca sa rad si acum avand in vedere ca eu si prietenul meu ne gandim serios la ...

Re: problema!

din 2 mar 2006 11:30 de Ela

Buna Anca...e ceva normal.Pe mine si acum ma doare cateodata si asta e cam a 10 oara de cand o fac.Iti este frica si de aceea.Trebuie sa te relaxezi.Stiu ca e greu,dar e singura solutie sa nu te doara asa rau.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 801 din 1098
«   1 ... 798   799   800   801   802   803   804 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare