Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: penis din 15 mar 2006 20:42 de Alecsandru
da la catzi ani trebuie satzi tragi pielea jos......afara cu ea :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Trezi din 15 mar 2006 18:57 de sweetgirl1
Sincer, eu cunosc doar 3 sau 4 fete (si aici ma includ si pe mine) care sa nu caute bani si anumite ajantaje materiale ci iubire adevarata, ca in romanele scrise de surorile Bronte sau de Jane Austen, o iubire bazata pe respect, intelegere ...
trebuie s-o cititi!!!! din 15 mar 2006 18:03 de LonelyGirl
Rob este tipul de om pe care ti-ar placea sa-l urasti: e intotdeauna bine dispus si are intotdeauna ceva pozitiv de spus.
Daca cineva il intreaba cum ii merge, el raspunde: "Daca ar fi mai bine de atat, ar fi nevoie de doi oameni pentru atata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-v din 15 mar 2006 17:57 de bluemoon
Chiar nu credeti ca mai exista in luma asta bolnava si femei care sa merite respectul si aprecierea voastra? Femei care sa nu caue nici bani si nici smecheri. Femei care sa te sustina neconditionat si la bine si la rau si care sa renunte la orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 15 mar 2006 13:13 de David21
Pai asta depinde total de de partenera!!!!
Prima varianta{in caz ca e mai desteapta tipa}: face in asa fel incat tu nici nu trebuie sa-ti dai seama ca ea vrea sex in 3! Se comporta cu tine asa, incat ajungi tu singur sa crezi ca sexul in 3 e o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I din 15 mar 2006 04:18 de Bozgoru
Adevarul l-ai spus okidoki cam 90 %... uite cum sta treaba din punctul meu de vedere... fetele( alea cu un IQ mai mic))... cauta baieti de cartier.. mai smekerasi..mai tatuati.. mai musculosi.. sa le futa... mai este inca o categorie de fete... o ...
Re: Re: Ce-i iubirea? din 15 mar 2006 03:55 de Bozgoru
fiecare dintre noi are o jumatate.... sau macar pe cineva caruia sa-i oferim iubire..chiar daca nu o primim.... ai doar 20 de ani... trebuie sa te bucuri.. ca n-ai iubit pana acuma... exemplu..: cum era sa iubesti si sa te desparti de persoana ...
Re: Orel in casnicie din 14 mar 2006 18:16 de unikata
baietilor le este mai usor sa practice sexul oral deoarece organismul lor secreta mai multa foliculina decat cel al femeilor si numai ideea de "oral" fie ca practica fie ca ai este facut e ceva misto in schimb la fete lucrurile stau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uitarea fostului din 14 mar 2006 10:30 de verdiuc
Nu trebuie neaparat sa dezamagesti.Te porti ok in timpul in care esti cu persoana aia.Iaru cu timpul,te vei putea indragosti de ea...
Re: Lipsa dorintei din 14 mar 2006 08:55 de soothe
Oamenii se schimba si tot ce incepe se si termina odata...asta ca sa ma exprim intr-un mod optimist.
O discutie in stare de frustrare de partea ta, nu vad sa clarifice problema, pentru ca el are o problema. Oricum ar fi tot problema se cheama. ...
Re: E oare normal sa gandesc asa? din 14 mar 2006 01:03 de ExoticDream
Este un sentiment neplacut care ni se intampla tuturor. In adancul sufletului speri ca esti diferita de "fostele" barbatului pe care il iubesti, poate mai buna, dar adesea ajungi la concluzia ca vocabularul este finit, imaginatia lui ...
Re: ?intrebare? din 14 mar 2006 00:56 de krina
nu cred k exista o perioada standard dupa kre ar trebui sa se intample. cred k exista un limbaj al trupurilor si al mintilor, si acestea imbinate va vor comunik cand trebuie sa se intample. chestia e k trebuie sa fiti amandoi pregatiti... dupa cum am ...
Re: Re: E oare normal sa gandesc asa? din 14 mar 2006 00:50 de karina
cred k sentimentul tau e oarecum obisnuit. adik nu e ceva anormal k te gandesti la asta atata timp cat nu exagerezi cu asta. adik nu trebuie sa-ti lasi imaginatia sa zboare atat de departe incat sa crezi k sunt adevarate lucrurile pe kre tu doar ti ...
Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss din 14 mar 2006 00:44 de deny
sal! trebuie sa slabesti eficient. asta inseamna sa nu te infometezi pentru k apoi sa pui la loc. trebuie sa inveti sa-ti cunosti corpul... sa vezi ce alimente ti se potrivesc. ti-as sugera sa consumi multe fructe(atunci cand simti nevoia sa mananci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nush dak stiu din 14 mar 2006 00:28 de ExoticDream
Dorintele sunt egale? Adica pe cat de mult iti doresti dragoste, pe atat vrei sex (nu neaparat din dragoste), asa-i? La tine aceste doua dorinte nu sunt legate intre ele? Din ultima ta intrebare deduc ca nu, acolo zici ceva de genul urmator: cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nush dak stiu sa s din 13 mar 2006 17:50 de verdiuc
Dorintele sunt egale.
Iti dai seama ca sunt momente,in marea lor majoritate,cand imi doresc sa O am sufleteste,si sa fim unul pentru altul.Sa imi pun toata baza in ea,si ea in mine.
Dar sunt si momente in care imi pare rau ca nu am ajuns ...
Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss din 13 mar 2006 14:12 de Je1
uite asa ce-ti recomand eu ca stiu.cum si ce.. :
deci in primul rand nu trebuie sa te abtii sa mananci in general..ci sa te abtii de la a manca mancaruri nesanatoase..eu ca saportiv mananc de 4-5 ori pe zi..dar tu trebuie sa mananci strict de 3 ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce isi ascund barbatii sent din 13 mar 2006 14:05 de valentine
Nu trec printr-o pasa proasta, trec printr-o perioada normala (adica proasta:D) si nici nu m-am luat de ea...doar am avut impresia ca inca o persoana generalizeaza total aiurea si nu cred ca trebuie sa iti aduc aminte cate generalizari de genul ...
Re: Fetelor! Treziti-va (In specia din 13 mar 2006 03:43 de bluemoon
Citind discutia purtata mai sus am gasit adevaruri si de o parte si de alta a baricadei. Dar hai sa prezint asa in mare cazul meu si modul in care mi-am pierdut eu virginitatea. Am intalnit cel pe care-l credeam barbatul vietii mele, eram amandoi ...
Re: Re: Re: Re: Re: ?intrebare? din 13 mar 2006 03:01 de ExoticDream
Aia din Titanic nu mai aveau de mult 16 ani! Nu stiu ce-i cu radicalul sau integrala, eu as pune in ecuatie varsta, perioada de timp de cand sunt impreuna, sentimentele, gradul de maturizare si pe urma as vedea daca ecuatia se poate rezolva acum, ...
Pagina 797 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |