Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: mi`e frica din 4 dec 2005 02:47 de Bozgoru
si ce daca ramai..? asta iti trebuie daca ai fofo :)) :d
Re: mi`e frica din 3 dec 2005 23:53 de nemesis
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Sorry... :D:D:D:D
Ok, sorry :D:D
Mda... Nu, nu esti insarcinata, stai linistita! :,:,:,
Re: mi`e frica din 3 dec 2005 23:25 de LonelyGirl
Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme din moment ce ai folosit spermicide.
Re: mi`e frica din 3 dec 2005 22:47 de sabba
:D:D:D:D:
chiar e de rau!
mi`e frica din 3 dec 2005 21:42 de a1exutza
dupa cum am mai zis eu cu iubi meu am folosit ovule cu spermicide...el s`a terminat afara , s`a sters cu un servetel [e putza dupa care a bagat`o la loc in fofo :)..dar dupa cam 2 sapt au inceput sa ma doara sanii si ma gandesc ca poate e de ...
Re: help.. din 3 dec 2005 14:13 de MachoMan
Vezi ca Postinorul ala vine in seturi de doua pastile, tu ai luat doar una sau o doza de doua? Daca l-ai luat "a doua zi", e bine, parca 72 de ore reprezinta marja in care trebuie sa iei prima pastila si apoi 12 ore precis pana la a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:58 de aLUKA
normal ca TREBUIE SA VADA SI EL...pentru ca el NU POATE..!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:55 de kikimiki
iti trebuie aprobari???
pe bune daca nu-ti fac cadou niste dioprii noi de mos niculae!
:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o c din 2 dec 2005 23:10 de Aluka
se presteaza si altceva in afara de oral si anal in gay cluburi?ca io nu stiu..!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o c din 2 dec 2005 23:05 de kikimiki
asa ai patit tu?
iar te uiti in oglinda???
spage-o naibii, ca ma induci intr-o oroare totala!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o c din 2 dec 2005 23:02 de x
daca ai fost alungat din gay clubul in care prestai servicii oral shi anal trebuie cumva sa-tzi umpli noptzile
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o ceart din 2 dec 2005 22:45 de LonelyGirl
Asta este.In viata nu trebuie sa pierzi vremea cautand raspunsuri inutile.E preferabil sa-ti formulezi intrebarile.(dec i e mai bine sa bagi cate un pass , vb oamenilor de pe-aici):P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciun din 1 dec 2005 23:44 de nemesis
Great! Acum au disparut toate spatiile! :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciun din 1 dec 2005 20:38 de azel
nu te stresa , nu suntem la caligrafie!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul i din 1 dec 2005 20:18 de LonelyGirl
Nu l-am prins pe acel user.O sa incerc sa scriu corect desi de multe ori nu pun nici semnele de punctuatie unde trebuie asa ca...ce sa mai zicem de spatii...:mellow::mellow:
Re: Re: Vreau... din 30 nov 2005 22:44 de LonelyGirl
stii ce nashpa este cand le ai pe toate...punct cu punct....si intr-o zi se duc dracu toate!
Trebuie sa te aprob.:ok:
Re: Re: sex toys din 30 nov 2005 02:29 de nemesis
"Datimi" o lama... fac eu restul! :wacko:
Re: Vreau... din 30 nov 2005 02:13 de ExoticDream
Si eu imi doresc ceva asemanator, unde trebuie sa facem cerere? Sper ca nu este necesar si CV! Tine-mi si mie rand.... in fata!
:heart::heart::heart:
Re: I got no respect for bitch ..sry women din 30 nov 2005 00:38 de love22
Draga Vlad,vreau sa-ti spun o poveste(adevarata!)La 21 de ani,am intilnit un barbat,de 29 de ani!identic tie:tot ce prindea...f***a si pleca!...pana sa ma intilneasca pe mine..eram,ultima de pe planeta,naiva,fara rautate, ...
Re: Re: A cere iertare vs orgoliu din 29 nov 2005 02:08 de ExoticDream
Cat de greu poate fi sa recunosti ca ai gresit si sa-ti ceri iertare in fata omului pe care il iubesti si care te iubeste? A gresi e omeneste, a-ti asuma responsabilitatea si a incerca sa te indrepti tin de maturitatea cu care trebuie sa privesti ...
Pagina 827 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |