Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: As putea sa imi fac vreodata o prietena? din 25 nov 2005 07:06 de saboteur
Hai sa iti spun eu ce sa faci...dute la cel mai apropiat prieten al tau si spunei ca vrei sa mai iesi cu el din cand in cand prin oras...la agatat si chestii din astea de se vb intre baieti. Si in primu rand nu e asa usor cu zic unele chiar sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 25 nov 2005 01:51 de ExoticDream
Mintind??? Mimand indiferenta??? Daca te comporti natural si ai ceva de spus, vei fi remarcat cu siguranta! Daca nu merge, inseamna ca auditoriul e la un nivel mai... scazut si atunci poti sa aplici planul de rezerva, varianta B: minciunele, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 25 nov 2005 01:32 de Necunoscut
Poate persoana respectiva nu ne observa atunci cand suntem naturali... intr-un fel tot trebuie sa ne facem remarcati.
Re: Re: Ce inseamna o viata sexuala ok? din 25 nov 2005 00:17 de Aluka
:D:D:D:D:D
Re: Ce inseamna o viata sexuala ok? din 25 nov 2005 00:06 de nemesis
E normal sa o faceti atunci cand simtiti! Nu exista un numar fix de ori!
Cine v-a bagat in cap chestia asta cu "2-3", "5-6" etc.??? Semnati condica? Va taie din salariu? Trebuie sa va faceti norma? Ridicol! Ridicol! Educatie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curiozitate din 24 nov 2005 20:59 de LonelyGirl
Hai , zine-o valentine!daca stiu eu bine au mai ramas doar cateva zile.Trebuie sa ne pregatim urarile , asa ca nu mai astepta...
Re: Re: Inteligenta vs. Cultura generala din 24 nov 2005 19:10 de Taqua
Trebuie sa fii destept rau pt a dobandi un bagaj plinut de cunostinte "generale"?Asa e mai bine?
Re: Re: Re: Dragoste?!? din 24 nov 2005 01:38 de Necunoscut
Sincer... indiferenta, cu masura... poate fi un bun mod de a cuceri o femeie... chiar am observat cazuri... chiar si mie mi s-a intamplat.. dar indifernta aceea trebuie cu masura... pentru ca prea multa strica... :)
daca de exemplu este un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la dist din 24 nov 2005 01:17 de Dovela
cat timp am fost cu el,aproape 2 ani.. a fost bine,,,in momentul in care a trebuit sa faca o alegere s-a dus totul...dar acum nu trebuie sa generalizezi ,cum am mai spus:dak aveti planuri de viitor, eventual sa va mutati in acelasi orash,aceiasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 23 nov 2005 23:38 de Taqua
Oricat de ciudata as putea parea, il prefer pe Hopkins lui baiat gigel Mr. Pitt. :cat:
Chiar nu a vazut nimeni "La vita e bella"?
Re: Re: Re: tratament din 23 nov 2005 22:36 de ExoticDream
Tu esti nou-venita pe site (nu, nu am gresit, baietas rau! ), incearca intai sa prinzi spiritul acestui lacas cam ciudat, in care este permis aproape orice, dar in care este bine sa te familiarizezi cu personajele, sa citesti printre randuri, sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tratament din 23 nov 2005 22:34 de bebitzuk
ma gandeam k poate se intelege... data viitoare o sa stiu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tratament din 23 nov 2005 22:32 de Koma
nu..nu trebuie sa folosesti ghilimelele...trebuie doar sa spui dinainte ...GLUMA !:D:D:D
Re: Re: Re: tratament din 23 nov 2005 22:30 de ExoticDream
Dar de un diplomat cu multa frisca ce parere aveti? Mmmmmm..... se poarta prajiturile fine pe forumul asta!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: tratament din 23 nov 2005 22:18 de Nekunoskuta
Asa ne exprimam noi, tu nu ai voie:D
Re: Re: tratament din 23 nov 2005 22:12 de bad_boy
probabil k nu e o disperata ca tine,moarta dupa ecler,am vazut ca asa trebuie sa te exprimi pe site-ul asta,cu savarine
Re: ?? din 23 nov 2005 20:38 de Nekunoskuta
Nu cred ca esti insarcinata. Cum ti s-a spus si mai sus, sangerarea poate avea alte cauze asa ca iti trebuie un consult ginecologic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re din 23 nov 2005 17:13 de LonelyGirl
Ca sa fie totul perfect, unghiul ala trebuie sa fie..... foarte ascutit sau foarte obtuz?!? Eu incerc sa-l calculez de cativa ani, am stat stramb si am judecat drept, pe urma invers si tot degeaba!
:huh::huh::huh:[/quote
Incearca sa ...
Re: cat de sinceri sunteti? din 23 nov 2005 16:34 de ExoticDream
Eu sunt pentru sinceritate 100% si prin asta nu inteleg ca trebuie sa "ne dam raportul" asupra modului in care am petrecut fiecare minut in care nu am fost impreuna sau sa facem o dare de seama exhaustiva asupra vietii noastre de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatz din 23 nov 2005 16:07 de ExoticDream
Ca sa fie totul perfect, unghiul ala trebuie sa fie..... foarte ascutit sau foarte obtuz?!? Eu incerc sa-l calculez de cativa ani, am stat stramb si am judecat drept, pe urma invers si tot degeaba!
:huh::huh::huh:
Pagina 830 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |