Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: cat ar trebui sa tina?

din 27 nov 2005 15:44 de cristi88

nu-s cam trase de par alea 9 ore . cred ca cel mia mult am avut vre-o 1h 1h jumate si a fost chiar obositor . nu stiu ce cond fizica itzi trebuie pt 9 ore . si mai ales ce chef ....

Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 22:52 de aventura22

Prietenul meu e prea las sa lupte pt iubirea noastra,dupa cum am mai spus!Se vede ca iubirea nu e totul pt el(iubitul meu),de ce ar fi pt mine!?

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 21:10 de x

absolut de acord necunoscut-o. daca ash fi boyfriend-ul ei shi ash afla ce "framintari are" mi-ar muri o parte din dragoste shi poate chiar ash fi parasit-o. In plus fetelor, avetzi shi voi cap pe umere, avetzi aceleashi drepturi etc etc ...

Re: Re: Re: entertainment

din 26 nov 2005 20:07 de sufletzik

De un an si jumatate suntem impreuna... E, nici chiar asa! Facem si ce vreau eu si ce vrea el! Dar mai mult las eu de la mine, decat invers..cred ca tre' sa fie mereu unul care lasa mai mult de la sine...

Re: Re: entertainment

din 26 nov 2005 11:32 de babyGIRL

nu e santaj sentimental,pur si simplu trebuie sa impartiti totul la doi,mai trebuie sa faci si cate un compromis din cand in cand,nu?dar nu un compromis dintr-ala mare,cred ca v-ar prinde bine.discutati pe tema asta si explica-i ca intr-o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 26 nov 2005 09:47 de miky

Revin si spun ca naturaletea isi are locul ei, dar intr-o relatie trebuie sa ai si mult tact, asta insemnand si putin mister. Cand spun tact ma refer la mici trucuri care fac sa disapra monotonia si dau sarea si piperul relatiei...

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 02:06 de valentine

Subscriu

Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 00:22 de nemesis

Banii! Crede-ma, fericirea vine si singura, nu trebuie sa o alegi sau sa o cauti tu. O:)

Re: Re: Re: Inteligenta vs. Cultura generala

din 25 nov 2005 23:49 de nemesis

Nu, nu este neaparat! Dar... te numesti tocilar daca ingurgitezi fara inteligenta. B)

Re: entertainment

din 25 nov 2005 22:45 de sufletzik

Asta e santaj sentimental :D:D!!

Re: Re: Re: Re: Re: entertainment

din 25 nov 2005 22:41 de babyGIRL

trebuie sa faceti ce va place amandurora.iar daca nu exista asa ceva,aveti putine probleme cu "potrivirea" la gusturi,si atunci incearca sa faci ceva ce i-ar placea si lui si daca lui ii place in casa atunci,petreceti timp in casa si ...

Re: Re: entertainment

din 25 nov 2005 22:30 de Nekunoskuta

Masa, scaun, birou, masina de spalat, podea...uite aici sfaturi;):D:D

Re: entertainment

din 25 nov 2005 22:27 de babyGIRL

nu trebuie neaparat sa stati in pat,sau in casain relatia voastra nu trebuie sa existe pat,pat pat pat,k doar de asta stati in casa.puteti sa va duceti sa va plimbati,sa vedeti beculetele care se aprind seara in centrul orasului,sa va duceti la ...

Re: Re: Re: Re: Re: problema.....de gandit...

din 25 nov 2005 22:20 de saabba

cand io-ti spun exotico ca mai trebuiesc niste emoticonsuri.....ala care-si pune mana-n cap disperat...chiar imi trebuie!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 25 nov 2005 22:14 de saabba

daca ar fi in limba dupa o zi ....as zice ca nu e sanatos!:D:D:D dar ca sa-mi castige atentia trebuie sa-mi acorde foarte multa atentie! daca-mi arata indiferenta si mister....cu ele ramane!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 25 nov 2005 19:08 de Necunoscut

Poate nu mintind, dar fiind mai misterios... reusesti sa o faci pe persoana de langa tine sa fie mai curioasa, si mai dornica... sa te cunoasca... Daca arati de la inceput cine esti, nu mai are nici un farmec... trebuie sa fii descoperit in ...

Re: Efect Postinor

din 25 nov 2005 16:48 de sufletzik

Nu e obligatoriu ca dupa postinor sa survina acele sangerari... De obicei isi face efectul, depinde la cat timp a luat dupa contact! Siguranta scade direct proportional cu timpul care trece dupa actul sexual! :ok:

Re: Efect Postinor

din 25 nov 2005 14:46 de bad_boy

e foarte bine ca nu a avut sangerari,asta nu inseamna ca nu si-a facut efectul,daca ar fii avut sangerari ar fii fost mai rau...

Efect Postinor

din 25 nov 2005 14:04 de Noname

Daca prietena mea a luat Postinor, iar dupa 10 zile, nu a avut sangerari asa cum auzisem pe undeva ca trebuie sa aiba, exista posibilitatea ca pastilele de postinor sa nu isi fi facut efectul?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 25 nov 2005 09:13 de miky

Daca nu esti natural cu persoana de langa tine aceasta s-ar putea indragosti de cineva care nu exista,nu crezi? Si cand va descoperi adevaratul om....s-ar putea sa nu-i placa...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 829 din 1098
«   1 ... 826   827   828   829   830   831   832 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare