Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Exista minciuni "pardonabile"?

din 4 nov 2005 13:41 de ExoticDream

Cateodata ascundem adevarul sau mintim din dorinta de a nu ne rani partenerul. De exemplu, poate vi-l amintiti pe userul care s-a indragostit, dar nu i-a putut spune fetei ca era casatorit (desi relatia nu mai functiona de mult timp, iar ei erau ...

Re: Issssssssssssss ... vai de mine

din 4 nov 2005 10:13 de banditu

Salut .. las ca e bine .. apropo ce varsta ai ? multa bafta in continuare si incearca sa nu mai lasi fetele neterminate .. :)) Multa bafta .. Pa

din 4 nov 2005 01:50 de valentine

:lol::lol::lol: esti teroare bai baiete...sincer!

din 3 nov 2005 23:15 de ExoticDream

Eu stiu ca se apropie sfarsitul de an, vremea bilanturilor bla bla bla, dar noi inca n-am demarat concursul pentru cea mai nostima postare a anului!!! Concurezi cu.... okidoki, cu siguranta! Lasa-ma sa rad un pic si pe urma iti spun parerea ...

din 3 nov 2005 23:14 de nemesis

Ion Creanga asezat pe lavita si povestind copiilor... Asta o trait in bojdeuca lu' Creanga! Buna dimineata, ficior! :D:D

Issssssssssssss ... vai de mine

din 3 nov 2005 22:31 de Okidoki

Mda s cam aiurit... ma tot dau la fosta prietena de deja o disper, ma fu.... cu ea, si cred a ramas virgina dupa ce i-am tras-o in noaptea aia, ca nu i-am bagat numai de cate ori ca.... noah , si nu imi da pace constiinta...daam, cum m-as simti sa ...

Re: Re: Sfaturi/Problema/Caut/Ce se poate face?

din 2 nov 2005 22:14 de N0b0dy

Re: nedumerire

din 1 nov 2005 21:20 de Wanted

Inceperea administrarii se poate face: a in timpul menstruatiei (moment in care probabilitatea ca femeia sa fie insarcinata este foarte mica) - cel mai bine este ÃĨn prima zi a ciclului menstrual; - in primele 5 zile ...

Re: Re: Am o nelamurire

din 1 nov 2005 18:03 de sufletzik

Eu am luat si am sangerat la aprox 2 sapt, iar apoi ciclul mi-a venit la data la care-l asteptam. Am vb cu un doctor ginecolog care mi-a spus k se poate foarte lejer sa ramai insarcinata cu tot cu postinor si k este extrem de toxica!! Este ...

Re: E interzis sa...?

din 1 nov 2005 09:11 de Deny30

Nu e interzis... Sunt 2 feluri de chisturi, trebuie sa vezi de care e pt a-l tratat, unele se absorb de la sine, dar altele doar cu anticonceptionale... mergi la doctor si vezi ce-ti zice.

Re: Re: Re: Re: sfaturi pentru un incepator

din 31 oct 2005 23:42 de ExoticDream

Ori n-are nimic ca e virgin la 29 de ani, ori are probleme?!? Oricum, nu e cazul sa dramatizam, se mai intampla, poate e un timid, poate n-a gasit persoana potrivita, poate nu a vrut sa faca asta cu o prostituata, poate s-a ocupat de cariera sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

din 31 oct 2005 23:28 de ExoticDream

Ca sa iesi la pensie trebuie mai intai sa ai un job, se pare ca nu sunt la curent cu noutatile, te-au angajat textier-sef in staff-ul stim noi care? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: perioada fertila

din 31 oct 2005 21:48 de Farfalla

Nu ai ce sa faci decat sa astepti. Oricum e putin probabil sa fii insarcinata ... Ai grija de tine :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA

din 31 oct 2005 18:27 de saabba

Da! Crede-ma sufar de aceiasi problema! Stii cateodata fac ca bula: - parintii lui Bula plecau intr-o seara la o petrecere si-l lasau pe Bula singur acasa! Ii spun lui Bula: uite,Bula noi plecam la o petrecere si ca sa nu-ti fie urat singur o ...

Re: Re: perioada fertila

din 31 oct 2005 15:56 de angela

stiu ca sunt teste de sarcina cu depistare a sarcinii si la cinci zile de la conceptie, cat de eficiente sunt?...sau trebuie sa astept neaparat 2 saptamanii...(deja au trecut 8 zile de la "comiterea faptei")...

Re: Re: Am o nelamurire

din 31 oct 2005 15:53 de Wanted

NU trebuie NEAPARAT sa sangerezi. CUm ai zis chiar tu, depinde de organismul fiecaruia. Respectivele sagerari apar din cauza dereglarilor hormonale datorate Postinorului

Re: Am o nelamurire

din 31 oct 2005 11:04 de Mirabela

Mai am o intrebare daca se poate!Trebuie neaparat sa sangerez dupa ce am luat postinor2,si daca da cam cate zile sau asta depinde de organismul fiecaruia??Va multumesc!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varst

din 31 oct 2005 03:18 de valentine

I az te obicham :D (acum stii ce inseamna nu?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta -

din 31 oct 2005 03:17 de ExoticDream

Daca ai fi fost "stiu eu unde", te-as fi crezut, dar asa.... nu ai motiv, in consecinta trage un pui de somn zdravan si maine te prezinti cu eseul (stii cum e moda acum la aplicatii pentru burse/scoli de vara/joburi, trebuie sa aiba ...

Re: Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARB

din 31 oct 2005 02:35 de ExoticDream

In viata, ca si in matematica, exista sisteme de ecuatii care admit fie solutie unica, fie mai multe solutii, fie nici una. Eu sufar de sindromul perseverentei, nu-mi place sa las lucrurile balta, trebuie sa ma conving intai ca problema nu are ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 837 din 1098
«   1 ... 834   835   836   837   838   839   840 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare