Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Exista minciuni "pardonabile"? din 4 nov 2005 13:41 de ExoticDream
Cateodata ascundem adevarul sau mintim din dorinta de a nu ne rani partenerul.
De exemplu, poate vi-l amintiti pe userul care s-a indragostit, dar nu i-a putut spune fetei ca era casatorit (desi relatia nu mai functiona de mult timp, iar ei erau ...
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 4 nov 2005 10:13 de banditu
Salut .. las ca e bine .. apropo ce varsta ai ? multa bafta in continuare si incearca sa nu mai lasi fetele neterminate .. :)) Multa bafta .. Pa
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 4 nov 2005 01:50 de valentine
:lol::lol::lol: esti teroare bai baiete...sincer!
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 3 nov 2005 23:15 de ExoticDream
Eu stiu ca se apropie sfarsitul de an, vremea bilanturilor bla bla bla, dar noi inca n-am demarat concursul pentru cea mai nostima postare a anului!!! Concurezi cu.... okidoki, cu siguranta! Lasa-ma sa rad un pic si pe urma iti spun parerea ...
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 3 nov 2005 23:14 de nemesis
Ion Creanga asezat pe lavita si povestind copiilor...
Asta o trait in bojdeuca lu' Creanga! Buna dimineata, ficior! :D:D
Issssssssssssss ... vai de mine din 3 nov 2005 22:31 de Okidoki
Mda s cam aiurit... ma tot dau la fosta prietena de deja o disper, ma fu.... cu ea, si cred a ramas virgina dupa ce i-am tras-o in noaptea aia, ca nu i-am bagat numai de cate ori ca.... noah , si nu imi da pace constiinta...daam, cum m-as simti sa ...
Re: Re: Sfaturi/Problema/Caut/Ce se poate face? din 2 nov 2005 22:14 de N0b0dy
Re: nedumerire din 1 nov 2005 21:20 de Wanted
Inceperea administrarii se poate face:
a in timpul menstruatiei (moment in care probabilitatea ca femeia sa fie insarcinata este foarte mica)
- cel mai bine este ÃĨn prima zi a ciclului menstrual;
- in primele 5 zile ...
Re: Re: Am o nelamurire din 1 nov 2005 18:03 de sufletzik
Eu am luat si am sangerat la aprox 2 sapt, iar apoi ciclul mi-a venit la data la care-l asteptam. Am vb cu un doctor ginecolog care mi-a spus k se poate foarte lejer sa ramai insarcinata cu tot cu postinor si k este extrem de toxica!! Este ...
Re: E interzis sa...? din 1 nov 2005 09:11 de Deny30
Nu e interzis... Sunt 2 feluri de chisturi, trebuie sa vezi de care e pt a-l tratat, unele se absorb de la sine, dar altele doar cu anticonceptionale... mergi la doctor si vezi ce-ti zice.
Re: Re: Re: Re: sfaturi pentru un incepator din 31 oct 2005 23:42 de ExoticDream
Ori n-are nimic ca e virgin la 29 de ani, ori are probleme?!? Oricum, nu e cazul sa dramatizam, se mai intampla, poate e un timid, poate n-a gasit persoana potrivita, poate nu a vrut sa faca asta cu o prostituata, poate s-a ocupat de cariera sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss din 31 oct 2005 23:28 de ExoticDream
Ca sa iesi la pensie trebuie mai intai sa ai un job, se pare ca nu sunt la curent cu noutatile, te-au angajat textier-sef in staff-ul stim noi care?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: perioada fertila din 31 oct 2005 21:48 de Farfalla
Nu ai ce sa faci decat sa astepti. Oricum e putin probabil sa fii insarcinata ... Ai grija de tine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA din 31 oct 2005 18:27 de saabba
Da! Crede-ma sufar de aceiasi problema!
Stii cateodata fac ca bula:
- parintii lui Bula plecau intr-o seara la o petrecere si-l lasau pe Bula singur acasa! Ii spun lui Bula: uite,Bula noi plecam la o petrecere si ca sa nu-ti fie urat singur o ...
Re: Re: perioada fertila din 31 oct 2005 15:56 de angela
stiu ca sunt teste de sarcina cu depistare a sarcinii si la cinci zile de la conceptie, cat de eficiente sunt?...sau trebuie sa astept neaparat 2 saptamanii...(deja au trecut 8 zile de la "comiterea faptei")...
Re: Re: Am o nelamurire din 31 oct 2005 15:53 de Wanted
NU trebuie NEAPARAT sa sangerezi. CUm ai zis chiar tu, depinde de organismul fiecaruia.
Respectivele sagerari apar din cauza dereglarilor hormonale datorate Postinorului
Re: Am o nelamurire din 31 oct 2005 11:04 de Mirabela
Mai am o intrebare daca se poate!Trebuie neaparat sa sangerez dupa ce am luat postinor2,si daca da cam cate zile sau asta depinde de organismul fiecaruia??Va multumesc!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varst din 31 oct 2005 03:18 de valentine
I az te obicham :D (acum stii ce inseamna nu?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta - din 31 oct 2005 03:17 de ExoticDream
Daca ai fi fost "stiu eu unde", te-as fi crezut, dar asa.... nu ai motiv, in consecinta trage un pui de somn zdravan si maine te prezinti cu eseul (stii cum e moda acum la aplicatii pentru burse/scoli de vara/joburi, trebuie sa aiba ...
Re: Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARB din 31 oct 2005 02:35 de ExoticDream
In viata, ca si in matematica, exista sisteme de ecuatii care admit fie solutie unica, fie mai multe solutii, fie nici una. Eu sufar de sindromul perseverentei, nu-mi place sa las lucrurile balta, trebuie sa ma conving intai ca problema nu are ...
Pagina 837 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |