Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am o nelamurire

din 31 oct 2005 00:14 de LonelyGirl

Administrarea tabletelor ai fcut-o in mod corect si te-ai incadrat in cele 72 de ore , deci poti sa stai linistita.Sangerarea poate sa apara in ambele cazuri.Nu stiu sa existe o regula dupa care sangerezi doar daca sarcina ar fi existat.Si ...

Am o nelamurire (Postinor2)

din 30 oct 2005 23:45 de Mirabela

Am si eu o intrebare:am folosit Postinor2,am luat prima pastila la 24 de ore dupa contactul sexual iar pe a doua la 12 ore dupa prima asa cum prevedea in prospect!As vrea sa stiu cum imi pot da seama daca aceasta pastila a oprit o posibila ...

Re: al doilea control la ginecolog dupa tratament.

din 30 oct 2005 22:54 de LonelyGirl

In mod normal controlul trebuie sa fie mai ieftin decat consultatia.Dar poti eventual sa dai un telefon la cabinet si sa te interesezi.

Re: E interzis sa...?

din 30 oct 2005 20:11 de Wanted

Am vazut ca ai pus multe intrebari pe forum legate de chistul ovarian, cum se trateaza etc. Nu stiu daca tu esti cea in cauza , sau poate esti baiat si pr ta... sau alta cunostiinta, in fine nu asta e ideea. Pentru a afla toate detalii trebuie sa ...

Re: Re: Diferenta de varsta - necesitate, problema

din 30 oct 2005 15:26 de cata

Eu am mai mult cu 15 anisori decat ea si totul este ok,uneori si eu ma gandesc ca este pre ok avand in vedere ca am trait 2 divorturi :) Dspr fostele? de aceeasi varsta,deci sunt de aceeasi parere cu tine ca trebuie sa fie el mai mare. Probabil ...

Re: Chist

din 30 oct 2005 00:58 de Wanted

Sunt sanse :) destul de mari. Tratamentul pentru chisturile ovariene La inceput, o metoda simpla, care nu te va speria deloc, este tinerea sub observatie atenta a chistului, controale periodice la medicul ginecolog, care va depista daca ...

Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARBATII???

din 29 oct 2005 18:39 de saabba

Conteaza pentru tine? :wacko::wacko:

Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

din 28 oct 2005 23:48 de YLoveCamelia

inseamna ca esti sabba.fireste:(

Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARBATII???

din 28 oct 2005 23:18 de YLoveCamelia

mai sa fie. trebuie ca esti really smart:flowers:

Ajutooooor pentru tine!!!

din 28 oct 2005 16:58 de eroticaxp

Dupa cum te sfatuiesc si posturile precedente trebuie sa consulti un doctor pentru a fi sigura de pasul pe care il faci.Sub nici o forma nu incerca sa iei alte pastile in cantitati industriale mai ales insotite de alcool.Pot totusi sa-ti recomand un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 oct 2005 23:26 de nemesis

Si... deci... a ramas sau nu(?)(?)(?)

Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intreba

din 25 oct 2005 20:56 de LonelyGirl

nu cred ca o anume pozitie te-ar ajuta sa ejaculezi mai repede.Cred ca iti faci prea multe probleme si nu esti suficient de relaxat astfel incat actul sexual sa decurga intr-un mod "normal" si la tine.incearca sa te concentrezi la ...

:))

din 24 oct 2005 21:59 de MisterX

Poate mai trebuie lucrat la script sau poate ca e de vina conectiunea la internet ! Dar eu am primit msj postate de tine , la timp :D ! :D , iar ceasu nu e afisat cum trebe cand se posteaza ceva. sa fie scriptu de vina ? Da ce stiu eu , inca nu ...

Re: pai..

din 24 oct 2005 18:30 de Alluka

esti mai viril si nu stii dar o sa iti dai seama!:D:D:D poate esti defect...!:D

pai..

din 24 oct 2005 18:23 de MisterX

Pai.. problema nu e in a satisface-o pe "distinsa mea proapata devenita femeie" :D ci ca ea isi pune semne de intrebare dak nu o satisfac de dureaza atat de mult ! Ultima oara cand am facut-o aproape ca ajunsesem la orgasm , dar nu a ...

Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intreba

din 24 oct 2005 18:06 de Alluka

incearca o ASANA la dublu cu continentza si cand ejaculezi pune-i centura de sigurantza,sa nu "fuga" pe geam! !:D:D:D:D:D

A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intrebarea!

din 24 oct 2005 18:02 de MisterX

Salutare, de curand mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea&practic eram aman2 virgini :D .Problema e, ca eu niciodata pana acu (am facut-o de 2 ori) nu am ajuns la orgasm & actul in sine a durat cred ca mai mult de juma de ora ,pana cand ...

Coltul de poezie/proza

din 24 oct 2005 10:11 de ExoticDream

[b]Daca Dumnezeu mi-ar oferi inca o bucata de viata[/b] [i]Gabriel Garcia Marquez[/i] Daca, pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca nu sunt decat o paiata de carpa si mi-ar oferi o bucata de viata, fara indoiala ca n-as spune tot ceea ce gandesc, ...

Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 23 oct 2005 13:45 de PAOLA

1.nu mi-e pofta de nimic(de felul meu nu sunt pofticioasa)!:p 2.iti multumesc pt. oferta,dar prefer sa termine cel ce a inceput!!!

Re: VIRGINA SAU NU?

din 23 oct 2005 13:14 de toppy

Daca el nu a reusit si ai dubii vin eu sa continui si sa termin treaba. Nu trebuie sa stai asa inceputa si neterminata caci s-ar putea ca de pofta sa ti umfle vreo tita si nu e bine pentru baietii pe linga care treci.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 838 din 1098
«   1 ... 835   836   837   838   839   840   841 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare