Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Am o nelamurire din 31 oct 2005 00:14 de LonelyGirl
Administrarea tabletelor ai fcut-o in mod corect si te-ai incadrat in cele 72 de ore , deci poti sa stai linistita.Sangerarea poate sa apara in ambele cazuri.Nu stiu sa existe o regula dupa care sangerezi doar daca sarcina ar fi existat.Si ...
Am o nelamurire (Postinor2) din 30 oct 2005 23:45 de Mirabela
Am si eu o intrebare:am folosit Postinor2,am luat prima pastila la 24 de ore dupa contactul sexual iar pe a doua la 12 ore dupa prima asa cum prevedea in prospect!As vrea sa stiu cum imi pot da seama daca aceasta pastila a oprit o posibila ...
Re: al doilea control la ginecolog dupa tratament. din 30 oct 2005 22:54 de LonelyGirl
In mod normal controlul trebuie sa fie mai ieftin decat consultatia.Dar poti eventual sa dai un telefon la cabinet si sa te interesezi.
Re: E interzis sa...? din 30 oct 2005 20:11 de Wanted
Am vazut ca ai pus multe intrebari pe forum legate de chistul ovarian, cum se trateaza etc. Nu stiu daca tu esti cea in cauza , sau poate esti baiat si pr ta... sau alta cunostiinta, in fine nu asta e ideea. Pentru a afla toate detalii trebuie sa ...
Re: Re: Diferenta de varsta - necesitate, problema din 30 oct 2005 15:26 de cata
Eu am mai mult cu 15 anisori decat ea si totul este ok,uneori si eu ma gandesc ca este pre ok avand in vedere ca am trait 2 divorturi :) Dspr fostele? de aceeasi varsta,deci sunt de aceeasi parere cu tine ca trebuie sa fie el mai mare. Probabil ...
Re: Chist din 30 oct 2005 00:58 de Wanted
Sunt sanse :) destul de mari.
Tratamentul pentru chisturile ovariene
La inceput, o metoda
simpla, care nu te va speria deloc, este tinerea sub observatie atenta a chistului, controale periodice la medicul ginecolog, care va depista daca ...
Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARBATII??? din 29 oct 2005 18:39 de saabba
Conteaza pentru tine?
:wacko::wacko:
Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm? din 28 oct 2005 23:48 de YLoveCamelia
inseamna ca esti sabba.fireste:(
Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARBATII??? din 28 oct 2005 23:18 de YLoveCamelia
mai sa fie. trebuie ca esti really smart:flowers:
Ajutooooor pentru tine!!! din 28 oct 2005 16:58 de eroticaxp
Dupa cum te sfatuiesc si posturile precedente trebuie sa consulti un doctor pentru a fi sigura de pasul pe care il faci.Sub nici o forma nu incerca sa iei alte pastile in cantitati industriale mai ales insotite de alcool.Pot totusi sa-ti recomand un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2005 23:26 de nemesis
Si... deci... a ramas sau nu(?)(?)(?)
Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intreba din 25 oct 2005 20:56 de LonelyGirl
nu cred ca o anume pozitie te-ar ajuta sa ejaculezi mai repede.Cred ca iti faci prea multe probleme si nu esti suficient de relaxat astfel incat actul sexual sa decurga intr-un mod "normal" si la tine.incearca sa te concentrezi la ...
:)) din 24 oct 2005 21:59 de MisterX
Poate mai trebuie lucrat la script sau poate ca e de vina conectiunea la internet ! Dar eu am primit msj postate de tine , la timp :D ! :D , iar ceasu nu e afisat cum trebe cand se posteaza ceva. sa fie scriptu de vina ? Da ce stiu eu , inca nu ...
Re: pai.. din 24 oct 2005 18:30 de Alluka
esti mai viril si nu stii dar o sa iti dai seama!:D:D:D
poate esti defect...!:D
pai.. din 24 oct 2005 18:23 de MisterX
Pai.. problema nu e in a satisface-o pe "distinsa mea proapata devenita femeie" :D ci ca ea isi pune semne de intrebare dak nu o satisfac de dureaza atat de mult ! Ultima oara cand am facut-o aproape ca ajunsesem la orgasm , dar nu a ...
Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intreba din 24 oct 2005 18:06 de Alluka
incearca o ASANA la dublu cu continentza si cand ejaculezi pune-i centura de sigurantza,sa nu "fuga" pe geam! !:D:D:D:D:D
A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intrebarea! din 24 oct 2005 18:02 de MisterX
Salutare, de curand mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea&practic eram aman2 virgini :D .Problema e, ca eu niciodata pana acu (am facut-o de 2 ori) nu am ajuns la orgasm & actul in sine a durat cred ca mai mult de juma de ora ,pana cand ...
Coltul de poezie/proza din 24 oct 2005 10:11 de ExoticDream
[b]Daca Dumnezeu mi-ar oferi inca o bucata de viata[/b]
[i]Gabriel Garcia Marquez[/i]
Daca, pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca nu sunt decat o paiata de carpa si mi-ar oferi o bucata de viata, fara indoiala ca n-as spune tot ceea ce gandesc, ...
Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 23 oct 2005 13:45 de PAOLA
1.nu mi-e pofta de nimic(de felul meu nu sunt pofticioasa)!:p 2.iti multumesc pt. oferta,dar prefer sa termine cel ce a inceput!!!
Re: VIRGINA SAU NU? din 23 oct 2005 13:14 de toppy
Daca el nu a reusit si ai dubii vin eu sa continui si sa termin treaba. Nu trebuie sa stai asa inceputa si neterminata caci s-ar putea ca de pofta sa ti umfle vreo tita si nu e bine pentru baietii pe linga care treci.
Pagina 838 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |