Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pretena din 17 oct 2005 23:15 de nemesis
You make it sound like god damn Greek tragedy! Fata este mereu victima, nu? Daca baietii vor ceva: "Eh! Asa-s baietii!", "Porci!", "Egoisti", "Numai la ei se gandesc!". Dar de ce trebuie sa fie baiatul, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 16 oct 2005 22:41 de valentine
Cam la asta ma gandeam si eu...o iau cu japca pana la urma, ce draq...
Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 16 oct 2005 22:34 de Dovela
are 28 de ani si cred ca trebuie sa se comporte ca atare...e ceva f serios,sanatatea ei e in joc...o iei frumos de manutza si o duci la medic...
Re: Sex oral din 16 oct 2005 04:57 de Necunoscut
Categoric nu, dar trebuie sa merite sa faci asta!
Daca este un badaran, care nu tine la tine.. s-ar putea sa ajungi din "printesa lui"... o "curva".. s-ar putea sa zica multora, ca ai facut sex oral.. si bieninteles, nu cu ...
Re: Re: circumcizia din 16 oct 2005 01:40 de tery
am si eu o problema legata de penisul meu
Re: Interviu ...... din 15 oct 2005 01:01 de nemesis
Veche poanta.... and you know the rest!
www.theinterviewwithgod.com
:ermm::/:.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral din 14 oct 2005 22:53 de Dovela
hmm frumos din partea ta ca "te-ai pastrat" doar pt o fata
pai ca sa stii sa faci ceva trebuie sa practici ,parerea mea....iar dak tu nu ai facut....niciodata..:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral din 14 oct 2005 22:47 de valentine
1.trebuie sa ma crezi:D
2.nu sunt egoist, e doar din cauza ca doar pt o fata ma tentat sa incerc...dar nu a acceptat ea ;)
P.S asta nu inseamna ca nu stiu sa fac :D
Re: Re: Re: Sex oral din 14 oct 2005 22:36 de valentine
Stiu ca nu am nici macar 1% dreptate sa gandesc asa...dar nu pot sa imi scot chestia asta din cap, am incercat, crede-ma...dar boul, tot bou ramane!
Si modul de gandire din ziua de azi, ca daca femeia se culca cu mai multi tipi e panarama dar ...
Re: Re: Sex oral din 14 oct 2005 22:25 de Dovela
Faci crize?Valentine ma dezamagesti...ai idei preconcepute si egoiste..vrei ca fata sa faca sex oral doar cu tine....,dar tu ai fost cu 7 fete/femei,nu le-ai facut cunnilingus(?)...sau tu fiind baiat/barbat:-` ai dreptul sa faci de toate si ...
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 14 oct 2005 20:14 de saabba
Problema nu este numai la ei , ci si la tipele care "inghit" asa ceva!
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 14 oct 2005 19:58 de Alluka
Ti-am vazut poza si deodata mi-am simtzit mainile crescute aiurea si nefiresc de lungi!cred ca daca ma ridic ori ma impedic de covor ,ori ma lovesc de mobila !;):D:D:D:D:D
Re: Problema nr.2 din 14 oct 2005 19:30 de valentine
Primul e puiul...:D
Interviu ...... din 14 oct 2005 19:24 de saabba
INTERVIU CU DUMNEZEU
- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci............zise Dumnezeu.
- Daca ai timp............i-am raspuns. Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea...............Ce întrebari ai vrea sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei re din 14 oct 2005 16:49 de saabba
Pe ce baza dai tu cu asa o seninatate procentele astea?
Imparti lumea in 99% si 1% din ce punct de vedere? Al tau?
Nu ti se pare ca dintr-un asemenea unghi poti analiza doar la un nivel micro?
Persoane care se schimba, persoane care nu se ...
Problema nr.2 din 14 oct 2005 14:41 de ExoticDream
Traversare
Problema este o varianta a celei cunoscute sub numele "capra-lupul-varza", este imposibil sa nu fi auzit de ea!
Un om are o vulpe, un pui si un sac cu porumb pe care trebuie sa le traverseze pe cealalta parte a unui rau, ...
Re: Re: Re: Re: software din 14 oct 2005 06:26 de valentine
pt samsung d500 exista prog de asta?(?):cat::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca din 14 oct 2005 01:22 de ExoticDream
Este uimitor cati oameni sunt iubiti fara sa merite acest lucru si cati nu sunt iubiti, desi au calitati cu carul! Este ilogic, dar nu-mi spune ca n-ai vazut barbati exceptionali iubind femei stupide, a caror singura "calitate" este un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca relu din 14 oct 2005 01:17 de ExoticDream
Nu stiu daca ai nevoie de curaj ca sa-ti arati calitatile, macar pe unele ar trebui sa le intuiasca partenerul...., doar se presupune ca esti pe aceeasi lungime de unda cu el, nu? De asumarea riscului unui eventual esec nu ai cum sa scapi.... mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca relu din 14 oct 2005 01:14 de xxxxx
Da! nu stii niciodata ce-ti rezerva partenerul...
Tocmai de aceea am incheiat relatiile care nu mi-au convenit.
N-am dat retete cum sa fii iubit- am vrut sa subliniez ca trebuie sa ai niste calitati ca sa fii iubit.
Pagina 840 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |