Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Exista minciuni "pardonabile"? din 7 nov 2005 17:24 de LonelyGirl
In principiu minciunile ar trebui excluse din orice relatie.Totusi , uneori sunt scuzabile.Uneori sunt lucruri care nu trebuie spuse sub nici o forma deoarece ar putea duce la o despartire , la neincredere etc.
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 7 nov 2005 17:14 de LonelyGirl
]
Mai!Luand in considerare faptul ca in prima ta povestire fata a umplut totul cu sange iar in povestirea asta fetei nu i-a curs sange , tind sa cred ca nu e vorba despre aceeasi persoana.Asa ca , dragul meu , fa si cu fata asta ce ai facut ...
Re: De ce si cum au murit iubirile voastre? din 7 nov 2005 15:16 de miky
Timp de un an jumatate am trait o adevarata poveste de dragoste.Eu doream sa ne casatorim,el dorea sa stam multi ani impreuna.Nu ajungeam la nici un consens ,dar el imi spunea ca dragostea trebuie sa ne tina uniti si sa gasim o solutie.La un ...
Re: intarzierea menstruatiei din 7 nov 2005 11:45 de Wanted
Testul nu ti l-ai facut cand trebuia. Trebuie sa treaca cel putin 2 saptamani de la ultimul contact sexual. Asa ca repeta-l...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua z din 6 nov 2005 21:33 de ankabeatrice
Si eu am patit-o si nu-mi dadusem seama despre ce e vorba.........abia dupa cateva zile iar pana mi-a venit ciclul ma gandeam ca sunt insarcinata.....acum ma protejez:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sperma din 6 nov 2005 17:02 de Aluka
ceea ce va leaga pe tine si nemesis este arogantza,orgoliul si prostia !pe langa faptul ca esti tampita cu diploma nici macar nu esti dispusa sa inveti ! intradevar m-a mishcat suferinta ta o vreme...o vreme pana cand am inteles ca de fapt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozo din 6 nov 2005 16:39 de ExoticDream
Problema ta este ca nu intelegi nimic! Nu ma cunosti, desi ai pretentia ca stii cate in luna si in stele despre mine (din barfe aflate pe la colturi de chat, in compania amicilor tai virtuali), de aceea habar n-ai cat de mult ma afecteaza parerea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sp din 6 nov 2005 16:06 de valentine
Daca ai nevoie de ajutor la astea insirate mai sus...iti dau nr de tel a lu mamica mea...le stie pe toate si chiar foarte bine..:-*
P.S eu deja m-am obisnuit cu nemesis..crezi ca are vreun sens sa il mai judecam?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sp din 6 nov 2005 13:10 de Aluka
uite si eu cred ca cea mai elevata discutie nu trebuie sa fie una stiintifica neaparat !
asta se numeste o discutie elevata?
ok!hai sa iti vorbesc si eu despre spetze in codul penal,codul civil,codul fiscal,codul de procedura fiscala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sperma din 6 nov 2005 13:08 de Aluka
uite si eu cred ca cea mai elevata discutie nu trebuie sa fie una stiintifica neaparat !
asta se numeste o discutie elevata?
ok!hai sa iti vorbesc si eu despre spetze in codul penal,codul civil,codul fiscal,codul de procedura fiscala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de fe din 6 nov 2005 01:01 de Necunoscut
Sexul normal e normal, si il consider si mai normal atunci cand este practicat de ambii parteneri. Nu cred ca poate fii vorba de "iaaaac".. trebuie sa cunosti persoana respectiva.. daca o iubesti, inseamna ca o cunosti... daca o cunosti... ...
Re: intrebare din 5 nov 2005 22:25 de lupulnebun
Varsta de 17 ani nu este o varsta prea sigura.. La 17 ani chiar daca spui ca peste 3 ani vreau sa fiu cu persoana respectiva si iti doresti din tot sufletul lucrul acesta, lucrurile se pot schimba cu trecerea timpului... Relatia se poate mentine insa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Va imaginati ca faceti dragost din 5 nov 2005 19:17 de YLoveCamelia
simteam. asta nu inseamna ca trebuie sa fiu conservator.
nu era complicat era nepotrivit tare sa actionez.
Re: Exista minciuni "pardonabile"? din 5 nov 2005 16:58 de Necunoscut
In general nu e bine sa minti, pentru ca o minciuna atrage de la sine alta minciuna, si tot asa...
Oricum, referitor la baiatul cu boala aceea, daca spunea adevarul, era clar ca se producea o ruptura, si el a preferat (cred eu din egoism ...
Re: Re: Re: Re: Re: Exista minciuni "pardonab din 5 nov 2005 12:34 de valentine
:lol::lol::lol::lol:
Da!
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 5 nov 2005 12:24 de Wanted
Parca ai vorbii de masini aici...de prima data merge ff greu... uzata... etc. Cred ca roi ai o imaginatie putin cam..blonava.. ori tu nu esti tampit. Imi pare rau ca te jignesc dar din ceea ce scrii cam asta rezulta.):(
Re: Re: Re: Re: Re: Exista minciuni "pardonab din 5 nov 2005 10:07 de saabba
:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Exista minciuni "pardonabile& din 5 nov 2005 00:49 de ExoticDream
Iar trebuie sa discutam chestia aia cu ata?!?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 4 nov 2005 21:41 de PAOLA
Cati ani ai??????eu nu am inteles f bine:tu vrei s-o dezvirginezi? daca vrei de ce n-o faci???
Re: Nu ma pot indragosti!!! din 4 nov 2005 13:59 de ExoticDream
Graba asta de a avea cat mai multe relatii in adolescenta duce, in mod natural, la o selectie grabita a partenerilor si n-ai de ce sa te miri daca nu ajungi automat sa si iubesti. Cate relatii ai avut? Trei, patru, sapte? Cat au durat? O luna, ...
Pagina 836 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |