Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: din 15 nov 2005 10:57 de sufletzik
Nu vreau sa te judec, dar ce ai facut tu e de-a dreptul masochism!!! Postinorul este extraordinar de toxic si de nociv pt organism, este o bomba de hormoni si nu trebuie luata mai des de 2 ori pe an!!! Peste mai multi ani te poti trezi cu un cancer ...
Cam cat trebuie sa dureze? din 15 nov 2005 10:38 de gaby
Am 18 ani si sunt pe cale sa-mi incep viata sexuala si am o intrebare. Daca masturbarea dureaza cam 1 minut(uitandu-ma la un film) actul sexual propriu-zis tine mai mult sau mai putin? Eu ma gandesc ca tine mai putin si sunt cam ingrijorat din cauza ...
Re: Re: Re: Am o problema din 14 nov 2005 16:49 de Laura
Amandoi sunt destul de dotati,pot spune chiar ca primul partener este un pic mai dotat decat cel actual,m-am gandit si eu la asta sa fi fost din cauza diferentei dar nu era cazul,deci trebuie sa fie vreo rana pe uter sau vreo inflamare a mucoasei ...
Re: Re: Cit sentiment si cit ratiune? din 14 nov 2005 15:42 de Farfalla
Exact ... cred ca ar trebui sa existe un echilibru : 50% dragoste si 50% ratiune ...
Re: Cit sentiment si cit ratiune? din 14 nov 2005 13:58 de miky
Nu stiu daca intr-o relatie este un procent anume de sentiment sau de ratiune....
Cred ca in anumite situatii dintr-o relatie actionam mai mult cerebral ,iar in altele judecam mai mult cu inima...
Nu este bine nici sa fim cu capul in nori si ...
Re: Cit sentiment si cit ratiune? din 14 nov 2005 13:47 de valentine
Pai stii ca nu e bine sa te lasi orbit de iubire...ca o sa te trezesti tepuit/a rau de tot!
Cit sentiment si cit ratiune? din 14 nov 2005 12:48 de cory
Nu de curand am invatat ca intr-o relatie, nu e bine sa te lasi condus doar de sentimente. Pentru ca in unele momente, atunci cind esti irascibil, nervos dintr-un motiv sau altul poti spune cuvinte pe care apoi sa le regreti, sa faci ca persoana la ...
Re: Re: Re: relatie interzisa din 14 nov 2005 12:10 de ilariad
nu stiu daca l-as pierde neaparat..insa mi-e teama ca s-ar putea intampla
Re: Re: Probleme.... din 14 nov 2005 00:29 de ExoticDream
Chiar daca isi da seama ca pe tine te iubeste si ca tu i te potrivesti cel mai bine, iar experientele pe care le va fi incercat dupa ce te-a parasit i-au dovedit ca, desi "are balta peste", totusi nimeni nu are un suflet ca al tau si ...
Re: Re: Probleme.... din 14 nov 2005 00:18 de ExoticDream
Una dintre diferentele dintre cazul ei si cazul tau este diferenta de varsta dintre parteneri: intr-un fel judeca un baiat de 20 de ani si cu totul altfel unul trecut de 25 (de exemplu, iti amintesti discutia in care baiatul de 20 de ani era ...
Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 20:53 de saabba
Un om care spune....sic acum nu mai vreau eu...nu merita nimic!
Daca te-ar fi iubit ar fi inteles cat de greu este sa iei asa o hotarare, ar fi avut rabdare si poate ai fi ajuns sa faci pasul!
Oricum...daca nu ai apucat sa-l faci....foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc din 13 nov 2005 20:00 de saabba
offf, o sa lesin de ras cu bancurile astea!:(
Re: Probleme.... din 13 nov 2005 17:27 de LonelyGirl
..mdea...cunosc genul asta de "sentimente".Daca iti doresti sa faci dragoste cu el , fa !dar incearca sa nu-ti faci sperante foarte mari.Am trecut si eu prin asta.Timp de vreo 2 luni a fost tot asa..ma iubeste...nu ma iubeste...si ...
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 17:18 de LonelyGirl
Ca in orice situatie exista si riscuri.Nu putem sa vedem mereu doar partea goala a paharului.Trebuie insa sa fie fiecare sigur de ceea ce isi doreste cu adevarat , de intensitatea sentimentelor si multe altele.
Daca te iubeste , il ...
Re: Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 16:32 de saabba
Extraordinar!
Acum nu mai vrea el!
Ce sa-ti povestesc!
Nu stiu cat este de egoist , dar infantil este sigur!
Re: PLZ help din 13 nov 2005 15:48 de Wanted
(!)
"Nevoie imperioasa si frecventa de a te duce la toaleta, arsuri la mictiune... Una din doua femei sufera, la un moment dat, de cistita. Desi banala, afectiunea poate duce la complicatii, daca nu este tratata.
Este considerata, pe ...
Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 10:38 de miky
Asa spun si eu:usor de zis,greu de facut, mai ales cand e vb de alt oras.Eu am fost pusa in situatia asta si am ales sa nu ma mut si asta nu din cauza parintilor sau a prietenilor.Eu riscam tot,el ce risca sau ce oferea?Mai tz s-a dovedit ca ...
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 00:31 de ExoticDream
As risca, dar cu conditia ca sentimentele sa fie impartasite. De prieteni, chiar de familie, poti sta departe, de cel pe care il iubesti este mai greu....
A ma muta cu el nu inseamna a cadea pe capul lui, as incerca sa-mi fac un rost in locul ...
... din 12 nov 2005 23:14 de cory
La baza oricarei relatii trebuie sa fie [b]comunicarea[/b] si [b]incredere[/b] , daca aceste doua lipsesc acea relatie nu are un viitor.
Gelozia..., cred ca exista in orice relatie un oarecare grad de gelozie din partea partenerilor. Ceea ce este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc din 12 nov 2005 02:59 de ExoticDream
Clasificarea femeilor, dupa Lev Landau (fizician rus):
Definim frumusetea femeii ca o functie de distanta. La o valoare infinita a argumentului aceasta functie tinde spre zero. Din alt punct de vedere, in punctul zero ea, iarasi, este nula (se ...
Pagina 834 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |