Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate?

din 11 nov 2005 22:05 de saabba

este greu sa schimbi o parola sau un cont? Atat de greu incat sa lasi un om cu un mare semn de intrebare? In afara de asta: ai prieteni care iti scriu pe mail despre problemele lor delicate! Cat sunt de delicate de el nu ar trebui sa ...

Re: Re: Re: Re: f simplu

din 11 nov 2005 13:51 de ExoticDream

Plangi pentru ca tu simti si el nu mai simte, plangi pentru ca ti se pare nedrept si absurd ca un sentiment sa moara din senin, plangi pentru ca despartirea iti ucide cele mai frumoase vise, plangi pentru ca te temi sa fii singura dupa ce te-ai ...

Re: Re: Re: f simplu

din 11 nov 2005 13:36 de miky

Ba da! Este o crima, doare cumplit, dar ai epuizat armele, lupta este inutila, trebuie sa "move on", nu poti trai o viata intreaga plangand dupa un sentiment neimpartasit.... Am trecut si de faza de plans.Ideea e ca nu stiu daca ...

Re: offff......dragostea

din 11 nov 2005 13:11 de ExoticDream

Stiu ce inseamna acea senzatie de gol, de indiferenta fata de tot si toate.... Cei care parasesc suflete ca al tau nici nu-si dau seama ca raul pe care il lasa in urma este tocmai acest vid interior ce nu mai poate fi umplut oricand si oricum.... ...

Re: Re: f simplu

din 11 nov 2005 12:42 de ExoticDream

Ba da! Este o crima, doare cumplit, dar ai epuizat armele, lupta este inutila, trebuie sa "move on", nu poti trai o viata intreaga plangand dupa un sentiment neimpartasit.... :(:(:(

Re: Re: relatie interzisa

din 11 nov 2005 02:08 de ExoticDream

De ales trebuie sa aleaga el, ea doar culege daca mai e cazul.... Eu nu inteleg cum e dragostea aia fara comunicare (cum de ea habar n-are cum merge casnicia lui si cum l-ar pierde daca ar indrazni sa intrebe?) :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 10 nov 2005 17:53 de YLoveCamelia

ma asteptam ca aluka sa apara cu astfel de fata nu tu:(. el trebuie ca nu a citit inca:D

Re: Re: Avem dreptul la intimitate?

din 10 nov 2005 12:39 de miky

Eu consider ca fiecare are dreptul la intimitate.Acum cativa ani un fost prieten a insistat sa-i dau parolele mailurilor mele.Eu am refuzat si nu din cauza ca as fi avut ceva de ascuns,dar nu mi s-a parut normal ca el sa-mi acceseze de cate ori are ...

Re: ???

din 9 nov 2005 21:04 de Aluka

esti pe serverul [b]as.ro[/b],poate sa iti confirme si exotic!:D:D:D deci trebuie sa existe arhiva aia veche!:D:D

Re: Interviu ......

din 8 nov 2005 23:54 de Necunoscut

Super.. ! Felicitari.

Re: o mica dilema

din 8 nov 2005 23:48 de Nekunoskuta

"Locul" normal ca e "stramt". Doar fata e virgina, nu? :D Totul se rezolva cu o lubrifiere adecvata. Daca nu se poate numai "natural" poti apela si la lubrifiantii din comert. Plus ca ea nu trebuie sa se gandeasca numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: perioada fertila

din 8 nov 2005 23:36 de Necunoscut

Poate iti intarzie... Daca vrei, mai fa o data testul de sarcina (99% sa iasa corect).. daca sa zicem ca a iesit gresit din prima, in a 2-a .. va iesi corect (doar nu ai ghinionul incredibil sa te situezi in 1% cu ambele teste:P ...

Re: HELP!

din 8 nov 2005 23:35 de valentine

Ai vreo fisa, ceva de la ei sau pur si simplu te-ai dus, ai dat banii, ti-a prescris ce tre sa iei si bai bai...? Daca e asa, trebuie sa platesti iara...daca insa ai o fisa, ceva, care spune ca dupa ce termini tratamentul trebuie sa te duci ...

Re: Re: De ce si cum au murit iubirile voastre?

din 8 nov 2005 19:05 de LonelyGirl

Sunt , uneori , situatii in viata cand oricat de mult ai iubi , oricat de mult ai incerca , oricat de mult ti-ai dori , nu mai poti face nimik.Si sti de ce?Pentru ca intr-o relatie nu e suficient sa incerce unul singur.Pt o relatie e nevoie ...

Nu mai am incredere in iubire...

din 8 nov 2005 17:10 de miky

Pana acum am trait cateva povesti frumoase de dragoste:cea de liceu,de facultate si cea din perioada cand deja eram la banul meu.Am suferit si dezamagiri,dar de fiecare data reuseam sa ma ridic si sa-mi spun:"pot sa iubesc din nou!"Ma implicam in ...

Re: Re: Re: Re: perioada fertila

din 8 nov 2005 12:10 de angela

am facut testul de sarcina si a iesit negativ , iar menstruatia trebuie sa apara astazi..si nu prea da semne :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc Show

din 8 nov 2005 04:48 de valentine

Un iepuras vroia sa faca niste clatite.Avea ingrediente pentru 20 de clatite dar nu avea tigaia in care sa le faca.Se hotaraste sa imprumute de la urs.Pe drum se gindea: "Daca ursul o sa-ma intrebe pentru ce-mi trebuie tigaia ii spun ca vreau ...

Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 8 nov 2005 01:46 de ExoticDream

Iubirea se termina unilateral, aici este necazul; chiar si daca defazarea aceea sufleteasca ii afecteaza pe amandoi, ca o ironie a sortii, aproape intotdeauna se intampla la momente de timp diferite, asa ca cel "ramas in urma" sufera. ...

Re: Re: De ce si cum au murit iubirile voastre?

din 7 nov 2005 18:34 de saabba

Eu zic sa ai rabdare cu el! Gandeste-te ca poate chiar s-a simtit "incoltit" de chestia asta cu casatoria.Poate chiar a obosit stresandu-se cu gandul ca " va fi prins de maini si de picioare" si a cedat psihic! Eu in locul ...

Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 7 nov 2005 17:41 de LonelyGirl

Relax.Am trecut si eu prin asta.Am refuzat sa cred ca se termina , ca am iubit in zadar etc. Apoi , incet , incet m-am obisnuit cu situatia.Viata mea s-a schimbat.Azi abia ne mai vorbim.Singurul regret e legat de dragostea pe care am oferit-o ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 835 din 1098
«   1 ... 832   833   834   835   836   837   838 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare