Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Virgin la 26 de ani!

din 3 oct 2005 03:10 de ExoticDream

Ai fi uimit sa stii cate "cazuri" asemanatoare exista. Nu te lua dupa ceea ce povestesc baietii intre prieteni, n-ai idee cate "succese rasunatoare" despre care ar fi in stare sa vorbeasca ore in sir sunt in realitate dorinte ...

Re: Re: ca cautati in viata?

din 2 oct 2005 23:21 de nemesis

Ah, so you are back, my little green :x friend!

Re: Re: ca cautati in viata?

din 2 oct 2005 23:17 de ExoticDream

Pe tine... te cred, altfel as fi apelat la replica aia celebra cu marmota, staniolul si ciocolata!!! Bravo, asa trebuie gandit in mileniul al treilea! B)B)B)

Re: ca cautati in viata?

din 2 oct 2005 22:07 de xxxxx

Ce caut in viata? Pai... SEX!. Dar pentru ca partida de sex sa iasa mishto trebuie sa am haine frumoase, bijuterii si parfumuri (ca sa ma simt fermecatoare), mancarea preferata oricand o doresc (sex pe burta goala...nu prea merge), o locuinta ...

Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu?

din 2 oct 2005 21:11 de LonelyGirl

Am postat intrebarea ca sa-si dea lumea cu parerea.E parrea ei.Nu aveti dreptul sa o judecati.Ok?;)

Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu?

din 2 oct 2005 20:49 de Paulie

Tipo,esti martora a lui IEHOVA?Daca esti martora si vrei sa-i slujesti la ce-ti mai trebuie copii?Martorii de obicei nu au copii tocmai pentru ca au mult timp de mers in lucrarea de predicare(intre50 120 ore/luna)Daca vei avea un copil vei mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 oct 2005 20:14 de Paulie

Am citit si eu pe aici ceea ce ai postat, dar nu ti se pare cam exagerat? De cat timp vrei sa ai un bebe?Te rog sa te mai gandesti...Nu da cu piciorul unei sanse superbe(aceea de mama).Iti dai seama cate fete/femei din intreaga lume isi doresc un ...

din 1 oct 2005 23:54 de Farfalla

Pai deaceea trebuie sa faca neaparat si al doilea test de sarcina. Deja mi se pare ca ii intarzie mult. Ti-am zis sa mai faca inca un test de sarcina si daca iese si acela pozitiv vorbitzi cu mama ei, daca iese negativ tot trebuie sa va ducetzi la un ...

Re: Re: Re: Intrebare

din 1 oct 2005 23:01 de ExoticDream

Wrong! Aveam munca de teren astazi, rezolvam probleme la domiciliul userilor! In privinta sterilizarii, trebuie sa ne consultam cu chirurgul sef, blocarea/taierea trompelor/contului reprezinta o decizie prea..... decisiva! Trebuie sa faci o ...

Re: Re: Re: Re: sex in grup

din 1 oct 2005 22:13 de nemesis

:blink::mellow::unsure::mellow::blink:

Re: Re: Re: sex in grup

din 1 oct 2005 22:09 de saabba

Trebuie sa recunoastem....este deviza multora de aici! Cred ca site-ul ar trebui redenumit! " Da-o dracu de romana...sa vorbim despre sex"!:D:D:D Si mai nou....despre satana!:D:D:D

din 1 oct 2005 15:58 de Farfalla

Pana acum cat a trecut de cand trebuia sa ii vina?Nu stiu, fetele la 15 ani le intarzie chiar o saptamana, la altele nici nu vin o luna si se regleaza mai tarziu menstruatia. Mama ei cum e?E o mama moderna sau e din aceea care crede ca trebuie sa ...

din 1 oct 2005 14:37 de valentine

Vrei sa ma exprim direct?: Esti o proasta!!!! Da nu asa...mama prostilor, cum draq sa te sterilizezi bai dilimandroaso? Deabea ai terminat liceul si crezi ca le stii pe toate? Mai dai odata un scan prin capul ala al tau ca in momentul de fata ...

Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani!

din 1 oct 2005 14:31 de Dan

nu e ciudata orice efect are o cauza, cu cat maturizez mai mult cu atat sunt mai constient de gravitatea situatiei; Si daca am bani in buzunar si nu stie nimeni de mine cu ce ma ajuta ? Pana si cei mai saraci din lume isi gasesc fericirea, ...

din 1 oct 2005 12:06 de Teddy

multzumesc farfalla sa stii k ai dreptate

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PR

din 1 oct 2005 11:22 de Farfalla

Cand am inceput sa citesc prima pagina ... nu jtiu mi s-a parut un caz cum se mai intampla : el isi da drumu inafara, fata e speriata cand trenuie sa ii vina k ii intarzie, dar pana la urma are dereglari si ii intarzie. Deci cand am citit prima ...

din 1 oct 2005 08:25 de paula

Stii ceva? Azi sotul meu m-a convins ca nu trebuie sa avem bebelusi .M-a convins atat de tare incat ma sterilizez in decembrie. P.S.: Liceul l-am terminat anul acesta.

Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata?

din 1 oct 2005 04:27 de ExoticDream

Numai daca promiti ca nu ne mai integram si nu facem spirala Yang la Costinesti! I-am vazut pe predecesorii nostri de cateva ori acolo in vara asta..... Alegem un loc ferit de igrasie si putem incepe cu o meditatie de deschidere a campului ...

Re: ca cautati in viata?

din 30 sep 2005 21:12 de ExoticDream

In procente, cu marje de eroare de 5%, sa zicem asa: 40% - realizare profesionala (nu bani sau pozitie sociala, ci implinirea in privinta activitatii pe care o faci la job - cele 8,9,10.... ore de serviciu nu trebuie sa fie un calvar, un dolce ...

Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata?

din 30 sep 2005 11:50 de dark_love

hai bravo nenea, imi faci si program artistic fara sa stiu, da de unde pana unde n-am eu servici, din ce ai dedus asta? explica, nu inteleg. vrei sa te integrezi.bafta, eu una nu inca.:/

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 845 din 1098
«   1 ... 842   843   844   845   846   847   848 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare