Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginarea

din 5 oct 2005 13:27 de MachoMan

Tot smecheras ai ramas si vrajitor de fete! Vezi ca se supara userii ca faceti declaratii p-aici!:zorro:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

din 5 oct 2005 12:58 de MachoMan

Tu ce patisi, fratioare, te ratacisi pe forumul aista din intamplare intamplatoare sau te trezisi orientat cu fata catre cearceaf? Prea esti patimas, te roade vreo suparare si ti-e teama ca face misto poporul de problema ta? Se vede ca nu esti ...

Re: Re: Re: Re: Deceptii

din 5 oct 2005 00:51 de ExoticDream

Hmm... daca mie imi place ca barbatul sa fie un gentleman, inseamna ca risc sa fiu one of (his) many (women)! Trebuie sa ma axez pe astia mai saracuti.... sau pe rockeri/hippy (I hate them!), doar asa am sansa sa fiu "one suit's ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 oct 2005 00:43 de ExoticDream

Ai dreptate, trebuie sa te straduiesti....., dar oricum efortul este mult mai mic in comparatie cu cel depus ca sa constati ca persoana nu merita pastrata! Cea mai mare realizare este sa zambesti acolo unde ieri ai plans....! The rest are.... ...

Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat v

din 5 oct 2005 00:31 de ExoticDream

Eu mi-s mai inapoiata, nu aflasem inca, in subconstient probabil ma gandeam ca va aparea intr-o buna zi Fat-Frumos sa ma trezeasca in padurea adormita! Sarutul ala cu tot tacamul (stii tu ce "ingrediente" trebuie sa contina) e inca pe ...

Re: Re: Re: sex in grup

din 4 oct 2005 21:18 de saabba

Nu optezi pentru ciudatenii? Sexul in trei ti se pare ceva cotidian? Vii de la servici, faci ce faci si hop un sex in trei?:x:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani!

din 4 oct 2005 17:40 de Dan

sunt inscris la multe site-uri matrimoniale de cca 4-5 ani. Am avut conversatii cu cateva fete dar nu s-a concretizat nimic serios; Numai vorbe. M-am saturat de vorbe; Fetele care imi placeau nu erau din orasul meu si invers, care erau din oras ...

Re: Re: ce sa fac ?

din 4 oct 2005 17:32 de valentine

Mai bine o trimiteai la mine...reusita garantata:ok:

Re: Re: ce sa fac ?

din 4 oct 2005 15:16 de ExoticDream

Crezi ca in doi ani si jumatate o fi ajuns la orgasm, saraca?!? Poate o fi intrat si el in actiune, poate o fi si ea activa..... Multa bafta peste 5 ani... pardon, data viitoare! ;):D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in gru

din 4 oct 2005 08:53 de Darklove

da, nu-l iubeam respectiva e o amica, i-a facut cadou de ziua lui aceasta fantezie, a fost o delicatesa ptr toti, dar nu e de repetat,intradevar nu credeam cand spuneau unele ca e mult mai diferit cu o tipa, dar a avut dreptate. pai,am fost la ...

Re: Re: prostinor 2

din 4 oct 2005 08:52 de wq

daca citesti finalul observi neprofesionalismul si incompetenta unei farmaciste care ecu vaca si cica "ajuta" oameni. eu am cumparat pastila pt prietena mea si e prima data cand folosim asa ceva de 2 ani de zile

Re: ce sa fac ?

din 4 oct 2005 07:29 de wq

nu te mai incorda si lasa-l si pe el sa isi faca treaba. daca stie. contreaza sa simta si el momentul cand trebuie sa intre in actiune, in functzie de cine este activ atunci. tepup si multa bafta data viitoare

Re: prostinor 2

din 4 oct 2005 01:37 de ExoticDream

Prostinor? Se cunoaste ca nu ai primit nici prospectul.... Ce scrie in prospect? Prima pastila trebuie luata la maximum 72 ore dupa actul sexual neprotejat, iar cea de a doua la 12 ore dupa prima, dar nu mai tarziu de 16 ore. Daca se depaseste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

din 4 oct 2005 01:15 de ExoticDream

Plutesc in ceata, dar, daca este prea delicat, nu trebuie sa ne dezvalui motivul. Exista greseli care nu pot fi iertate, indiferent cat de profunde ar fi sentimentele, exista amintiri urate (imagini, cuvinte) peste care nu putem trece, ...

Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani!

din 3 oct 2005 18:33 de ExoticDream

Nu e bine sa defilezi cu "problema" ta din primul moment, dar, dupa ce ai intrat in vorba cu o fata si v-ati cunoscut cat de cat, poti sa ataci subiectul, cu grija sa nu te banuiasca de gandul ca de-aia te intalnesti cu ea! Te-as ...

Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginarea

din 3 oct 2005 18:20 de valentine

Hai mai...chestiile intime trebuie sa ramana intre noi. Ok?;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 3 oct 2005 18:02 de saabba

imi trebuie emoticonsul ala care-si pune mana in cap!;):D:D

Re: prostinor 2

din 3 oct 2005 17:30 de jannis07

dupa cum cred ca stii postinor 2 nu este un contraceptiv de rutina ci unul de urgenta ! se ia numai in cazurile in care s-a produs un accident sau vreo intamplare care ar putea duce foarte probabil la aparitia unei sarcini.acest medicament se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

din 3 oct 2005 16:16 de Darklove

bine, amandoi aveam multa imaginatie, nu asta ne-a facut sa ne despartim,a fost ceva mai grav, lasitatea lui intr-o privinta, puteam sa avem un viitor impreuna cu tot tacamul si.......m-a tinut in sah,si problema era mai delicata,daca ...

Re: Re: Re: ca cautati in viata?

din 3 oct 2005 04:20 de xxxxx

:~*

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 844 din 1098
«   1 ... 841   842   843   844   845   846   847 ... 1098   »

loading...