Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: sexuala din 15 apr 2005 11:04 de ExoticDream
Ma contorsionez in minte de cateva minute bune si, desi am facut gimnastica pe vremuri, imi tot scapa pozitia: cum sa o faci in spagat?!? Ea in spagat, iar tu cum? Ai mobilitate sa stai si tu asa? Daca da, tot misiune imposibila imi pare! In ...
Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 15 apr 2005 09:07 de De la Cluj
mai fratilor, sincer nu inteleg un lucru: am tot urmarit parerile fiecaruia si n-am inteles :blink:de ce Dumnezeu trebuie sa se mai desp[arta un cuplu daca se iubesc...mai tarziu? Sau daca s-au iubit si au avut momente tandre , delicate s-au ajutat ...
Re: Re: Re: ce faci daca...? din 15 apr 2005 00:19 de haniball13
eu cred ca cel mai bine este sa renunti la amandoi un timp si sa-i testezi sa vezi care te iubeste mai mult si pt care simti tu mai mult.dar cred ca pe cel care te iubeste trebuie sa-l alegi.cel de al 2-lea poate sa fi ceva de moment cine ...
Re: lol din 14 apr 2005 23:52 de haniball13
0727915556
nu cred ca ai cum sa ma scapi de eai-ti trebuie bani sau...ea mai are pe cineva care o finanteaza si nu cred ca renunta asa usor.totusi incearca.dar fi diplomat si suptil.nu e vb ca nu vreau sa fiu cu ea.doar ca m-am saturat sa fie asa ...
Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 14 apr 2005 22:41 de Alida
Eu nu cred ca mai creste asa ca nu are sens sa-ti faci probleme, asta esti tu, asta e corpul tau, nu trebuie sa-ti fie rusine sau sa te inhibe chestia asta, accepta-te asa cum esti, nu ai alta posibilitate.(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare dat din 14 apr 2005 22:09 de Nekunoskuta
Cu mine nu se petrece nimic, doar de intampla :D:D:D
Vrei sfaturi??? Scurgerile tale cu miros neplacut pe care le ai de 6 luni sunt semn de boala. Scurgerile vaginale sunt normale dar cand isi schimba culoarea, consistenta sau mirosul trebuie sa ...
Re: cum imi pot uita fostu prieten? din 14 apr 2005 15:13 de Nekunoskuta
Ce diferenta de varsta este intre voi? Nu cred ca asta e singura problema pe care o au parintii tai impotriva lui. Trebuie sa mai fie ceva altfel nu te lasau 10 luni cu el. Daca il iubesti cu adevarat si vrei sa fii cu el in continuare ia-ti ...
my dick din 14 apr 2005 14:04 de oonu
imi sta penisu' belit toata ziua din cauza ca mi s-a rupt ata cand eram mic, si acum nu prea mai am sensibilitate pe kp
si atunci cand fac sex imi dau drumu f greu in partenera..ma excit foarte greu din cauza asta.. ce dracu sa fac???lasati ...
Re: Re: Re: Re: Re: am o veste proasta fiilor din 14 apr 2005 13:09 de Nekunoskuta
Sper ca glumesti, nu?:blink:
Mai bine te autocenzurezi pentru ca oricum ea va cenzura sau chiar ve sterge posturile tale care contin vulgaritati. Si poate ai ceva bun de spus dar din cauza cenzurii nu putem sa citim.
Re: Re: Re: Re: am o veste proasta fiilor din 14 apr 2005 12:51 de rook
numai cenzura ca nu ies frazele cum trebuie..
Re: Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect... din 13 apr 2005 22:35 de Nekunoskuta
Ce-i drept sistemul merge de parca sta. Si ce sa le facem violatorilor? Deocamdata suntem o societate civilizata (asa se vrea) si delictele sunt pedepsite conform legii, moralei, eticii. Inchisoarea nu rezolva multe chestii dar in majoritatea ...
Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect... din 13 apr 2005 22:26 de Alida
Violatorilor nu le trebuie inchisoare, nu acolo te vindeci. In general violul este facut automat.. nu-ti pui in plan, ma duc sa violez azi.. oamenii aia sunt nebuni, ar trebui tratati in spitale, inchisorile nu ajuta la nimic. In general dupa ce ...
Re: Era prima data... din 13 apr 2005 20:22 de Alida
Nu mai stiu exact cum a fost la mine dar din cate-mi amintesc a fost ceva asemanator.. mai stai cateva zile fara sa mai faci sex dupa care daca mai ai secretia du-te la doctor.
E putin probabil ca in 2 zile daca ai luat vreo boala sa se si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 13 apr 2005 15:17 de MachoMan
Eh,se mai ciondanesc ei pe aici,dar pe urma se pupa si se impaca(sau nu?)!
Hei,burtica aia la ce iti trebuie,de ce nu-i mai bun un abdomen plat,esti adeptul femeilor cu forme rubensiene?Elastica de ce o vrei,cat te gandesti sa tragi de ...
Era prima data... din 13 apr 2005 15:11 de oanna17
Chiar daca au mai fost inainte petting-uri,acum 2 zile am facut-o de-a binelea.Am sangerat si banuiesc ca himenul s-a rupt:D.Insa, de atunci tot imi vine un lichid care la inceput a fost de culoarea sangelui diluat, iar acum imi vine un lichid ...
Re: orgasm din 13 apr 2005 14:14 de carina
Sunt fete care au orgasm in pozitia"pe la spate",si sunt fete care nu simt nimic in aceasta pozitie...sunt fete care au orgasm deasupra lui,altele care au orgasm cand sunt sub el...etc...Intr-un cuvant,fiecare fata are punctele ei ...
Re: Re: Re: Adevarat sau fals? din 13 apr 2005 13:57 de MachoMan
Aveti-va ca fratii,dar...tu chiar ai avut rabdare sa citesti?Sa-ti dam o bila alba,sa nu-ti dam.....,vedem noi in functie de rezultatul la meci!Cum care meci?Stii tu! :p
Re: Re: Adevarat sau fals? din 13 apr 2005 13:40 de valentine
Draga nemesis stii cat de mult ne iubim noi2 si din pacate si cu durere in suflet trebuie sa iti dau dreptate la ceea ce ai scris mai sus!
Excelenta informare!
Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 13 apr 2005 11:44 de ExoticDream
A gati este o calitate "combinata": te solicita si fizic (esti supusa emanatiilor de arome suparatoare, stai mai tot timpul in picioare, fataiala bucatarie->camara->masa->chiuveta->aragaz, lucru mecanic depus prin taierea ...
Re: Re: Adevarat sau fals? din 13 apr 2005 11:09 de Nekunoskuta
Pe aici pe colo sa zicem ca ai dreptate insa nu in totalitate. Vrei sa vezi femei la roaba si batand cuie?? In afara de faptul ca sunt (putine pentru ca asa ne vede societatea, mai slabe si din cauza asta nu se accepta femei pe astfel de posturi) asi ...
Pagina 881 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |