Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Prima data din 13 apr 2005 10:41 de ExoticDream
Da, ne pasa. Perspectiva este cu totul alta dupa "iluminare", ne-ai indus in eroare si am aberat in nestire, criticandu-te ca pe o gasculita care abia a renuntat la papusi si vrea sa "o faca" neaparat!
Nu trebuie sa te ...
Re: Re: Astept o minune! din 13 apr 2005 06:19 de haniball13
frate nu mai exista nici o solutie trebuie sa muriti amandoi.
:lol:
ce dracu parca a-ti fi copii chiar nu intelegi ce se intampla?daca simtea ceva puternic pt tine nu se gandea sa renunte ,dar cum nu simte ce vrei sa fac ce vreisa-ti spuna.totul ...
Re: Re: Re: Problema mea! din 13 apr 2005 05:36 de haniball13
cat de stramb i-ti este penisu fratele meu?daca nu-ti ajunge in anu e ok.poti sa satisfaci o fetiata atunci nu vad unde e problema.
si eu am penisu stramb nu este nici o problema fetelor nu le pasa daca este stramba sau nu crezi ca atunci cand i-ti ...
Re: Re: toxic love din 13 apr 2005 02:26 de selena
Cred totusi ca e mai mult decat un orgoliu ranit.Nu inteleg:daca i-am placut atunci..cum se poate sa nu-i mai plac dupa aceea din moment ce nu m-am schimbat.
E ciudat cum poate cineva care spunea ca nu vrea sa te raneasca sa-ti faca rau in ...
Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 13 apr 2005 01:46 de inuendo
adevarul e ca noi nu mai putem fi impreuna din cauza..ma rog..nu se poate.am incercat destul..si am renutat la ideea ca o sa creeam vreodata un cuplu...
Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 13 apr 2005 01:43 de nemesis
Really? Si cum te descurci cu impunerea limitelor? Pur si simplu nu mai exista dorinta de a fi impreuna sau trebuie sa ridici/ridice constient bariere, all the time?
Re: Adevarat sau fals? din 13 apr 2005 01:31 de nemesis
In sfarsit!!!! O tema mult prea interesanta pentru a ma tine pe tusa! Ce ai mancat de te-ai desteptat, valentine? Deschide un topic ca au nevoie si altii/altele!
In mod clar, femeia din ziua da astazi, este MULT PREA FAVORIZATA! Ultima oara ...
Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 13 apr 2005 00:08 de Taqua
Trebuie sa desenez? Nu am negat ca ii aminteam, dar "din cand in cand" nu aduce cu "in orice situatie"...dupa cunostiintele mele lexicale.
Re: Re: O palma din...dragoste din 12 apr 2005 23:47 de Nekunoskuta
Aici ai spus ca-i amintesti de chestia aia.:)
Si sincer mi se pare sadism, nu e distractiv deloc. E ceva care trebuie lasat deoparte, plus ca daca a fost asemenea dobitoace nu stiu de ce ai continuat sa stai langa el.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 12 apr 2005 23:08 de Taqua
Ei, uite, vezi? Asa se face din tantar armasar...Unde am zis eu ca ii aduc aminte cu orice ocazie greseala facuta? Hm?
Ar fi destul de povestit, dar nu are rost sa va plictisesc cum, de ce si cand ii reamintesc. Mai pe scurt, fac asta doar ...
Re: toxic love din 12 apr 2005 19:40 de sabba
Sincer? Nu cred ca este vorba de iubire!Cred ca este vorba de un orgoliu ranit pentru ca el se poarta asa cu tine! Probabil daca s-ar fi purtat frumos relatia s-ar fi diluat relativ repede. Asa cum spuneam cred ca este vorba de un orgoliu ranit, ...
Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 12 apr 2005 18:43 de ExoticDream
(Ma fac ca nu observ jignirile din acest post! ):()
Te intreb urmatorul lucru: daca tu in casa nu ai sa vorbesti nici despre ce ai invatat la facultate (asta ipotetic discutand), nici subiecte de analiza matematica, istorie sau orice alt ...
Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 12 apr 2005 17:31 de ExoticDream
"Desteapta" si "inteligenta" nu sunt oarecum sinonime? Ai vrut probabil sa spui ca nu trebuie sa fie culta sau scolita, nu?
(?)(?)(?)
Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 12 apr 2005 17:16 de ExoticDream
A fi moderator nu inseamna a avea pareri STAS, fiecare este liber sa scrie ceea ce gandeste cu conditia sa nu jigneasca alti useri. Omul si-a expus parerea proprie si personala, nu trebuie sa fii de acord cu ea sau sa o cataloghezi ca fiind ...
Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 12 apr 2005 11:01 de ExoticDream
Poate nu suntem atat de puternici pe cat ne-am dori si atunci cand iubim (prea) mult pe cineva suntem capabili sa acceptam compromisuri care ne coboara pe noi in fata noastra. Nu cred ca cei care isi construiesc un anumit fel de a fi sunt niste ...
Re: Re: Re: Sex anal?! din 12 apr 2005 08:19 de De la Cluj
Pai vorbeai cumva de greselile mele de ortiografie? SORIN28 tre sa recunoisti ca se mai intampla si la case mai mari, cum de exemplu esti tu. Ce te crezi "Domnul taste fara de greseala?":x Nu trebuie sa scotocesc printre sutele de ...
Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 11 apr 2005 18:28 de SORIN28
Nu m-am referit la gradinita(poate la camin:D),nu am scris nicaieri ca dupa ce ai primit o palma trebuie sa intorci si obrazul celalalt.Eu ca barbat consider ca daca dau o palma unei femei ma desconsider in ochii mei.Consider ca nu am fost destul ...
Re: Re: Sex anal?! din 10 apr 2005 23:11 de Alida
Nu am fost atenta la cine a afirmat ca sexul oral oferit barbatilor de catre femei e ,,o misiune''dar mie nu mi se pare asa si oricum, daca ar fi sa-l consider o misiune nu l-as face. Mi se pare absurd ca in pat sa faci ceva ce nu-ti place doar ca ...
Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 10 apr 2005 23:10 de Nekunoskuta
Crezi ca daca relatia ta cu acea colega evolueaza o sa incepi sa o iubesti? Deja din ce zici ca i-ai oferit si nu poti descrie in cuvinte mi se pare ca tii oarecum la ea. Acum trebuie sa te decizi...ori relatia voastra evolueaza si iti parasesti ...
Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 10 apr 2005 23:04 de finutul16
se pare ca iar trebuie sa fac niste mentiuni.1 eu m-am referit ca nr 16 este un nr deosebit in anumite culturi ale lumii,as dori sa citi-ti mai cu atentie ceea ce va transmit deoarece in caz contrar va ve-ti da de gol anumite defecte.2 eu am reusit ...
Pagina 882 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |