Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre a face

din 8 apr 2005 10:21 de ExoticDream

Sexul este ceva frumos atunci cand implica mai mult decat o dezlantuire de hormoni, eu nu ii inteleg pe cei disperati dupa sex pentru ca a face asta nu este ceva banal, nu este ca si cum ti-a placut cineva si stai de vorba cu el intre patru ochi, ...

Re: Prima data

din 8 apr 2005 09:16 de Nekunoskuta

In primul rand, spune-i ca esti virgina pentru ca va fi nashpa sa te doara si sa incepi sa tipi pe acolo iar el sa te intrebe de ce, apoi chiar sa-ti spuna sa nu o mai faceti, te-ai gandit la asta???Apoi...ce relatie ai cu el??? Din ce zici nu mi ...

Re: Re: O IUBESC

din 8 apr 2005 08:25 de SORIN28

Nu cred ca trebuie sa-si urasca parintii doar ca sa se intalneasca cu mine.Este vorba aia care o auzim foarte des de la parinti sau de la cei mai in etate "Is mai batran si stiu mai bine ce e bine pentru tine" si care ma ...

din 8 apr 2005 07:52 de SORIN28

Mai bine ii spui inainte ca esti virgina,iar daca cearsaful se pateaza de putin singe,dupa ce terminati pune-l sa le spele:D:D:D.Stii nu tu trebuie sa-ti faci probleme daca vei fi sau nu ridicola,el trebuie sa isi faca probleme,sa fie atent,mult ...

Re: cum sarut???

din 8 apr 2005 03:56 de je

Cam in aceasi situati mam aflat si inurma cu cateva luni. Si nu stiam de siteul asta. Asadar ca am cautat pe net sa stiu teorie, ca nici prietena mea nu mai sarutase si a trebuit sa ma documentez eu. dupa ce stii ca sarutul frantusesc e c cu joc ...

din 8 apr 2005 02:25 de Bozgoru

Trebuie sa-i spui ca esti virgina..oricum..vei fii mai patetica daca va afla pe moment ca esti virgina... apoi...daca sangerezi.... automat se va pata si putin cearceaful...dar trebuie sa te duci la baie dupa ce s-a terminat tot actul toata ...

Prima data

din 7 apr 2005 23:07 de Magdutza

Am 17 ani si abia acum m-am hotarat sa incep viata sexuala. Numai ca sunt foarte stanjenita de faptul ca nu stiu ce trebuie sa fac in noaptea aia.Si nici nu am cu cine discuta. Vom merge impreuna la un club si de acolo la el acasa. Locuieste ...

Re: Cu sange sau fara sange???

din 7 apr 2005 22:31 de OkiVerzi

Se intampla mai des decat crezi, si eu am avut aceeasi problema! Si mi-am sinucis piticul de pe creier nu cu pastile ci cu incredere! Iti spun eu ca merge cel mai bine si oricum procentul e destul de mare!

Re: O palma din...dragoste

din 7 apr 2005 18:32 de DarkAngel

Asa ceva nu exista "palma din dragoste" doar din furie prostie sau incapacitatea de a accepta ce s-a intamplat parerea mea este ca nu trebuie iertat !!!!!!):(

din 7 apr 2005 18:11 de Nekunoskuta

Adevarul despre "gagica ta" pe care de acum incolo o sa o numim "prietena ta" :D il afli chiar din gura ei. Si de ce iti pasa daca era sau nu virgina, tu erai virgin??? :blink:

din 7 apr 2005 14:13 de valentine

Aici tine de himenul fetei si de excitarea din momentul ruperii himenului...deci daca fata iti spune ca era virgina si nu i-a curs sange....si stii ca tu ai excitato "bine de tot"...ar trebui sa ai incredere in ea...eu sunt de parere ...

Re: O palma din...dragoste

din 7 apr 2005 13:02 de Demonul

Depinde de femeie daca poate ierta sau nu...insa cele care iarta trebuie sa stie ca daca au fost lovite o data...sigur va urma si a doua oara.

Re: Intrebare

din 7 apr 2005 11:48 de necunoscutaS

A merge la psiholog,nu inmseamna a fi nebun.Cred ca un psiholog,si cativa prieteni adevarati care sa te inteleaga,sunt cele mai bune "medicamente"pentru problema ta.Oricum,ceea ce ti se intampla,se intampla in mintea ta,iar acolo numai tu ...

din 7 apr 2005 01:32 de Alida

Nu as putea sa-ti dau procente dar e adevarat, unele femei au himenul mai elastic decat altele si nu au sangerari deloc. Depinde de la persoana la persoana la fel ca si in cazul cu ,,ata' :P

Re: Intrebare

din 7 apr 2005 01:28 de Alida

Si eu spun sa mergi la un psiholog iar daca simti ca el nu te ajuta asa cum ai vrea sa mergi la un psihiatru, nu e nici o rusine, daca vrei sa-ti continui viata ca un om normal trebuie sa iei anumite decizii si inca rapid!

Cu sange sau fara sange???

din 7 apr 2005 01:27 de Bozgoru

Fetele care zic ca nu au sangerat la primul act sexual pur si simplu mint? ca s anu zica lumea de ele ca si-au inceput viata sexuala prea devreme... sau chiar se poate sa nu curga sange dupa dezvirginare?Cam la ce procent din fete nu le curge ...

Re: Ce as putea face???

din 7 apr 2005 00:35 de Cezara

Eu cred ca in primul rand ar trebui sa discutati despre aceasta...monotonie care a intervenit. Daca nu mai exista sentimente nu cred ca le vei readuce prin sex. Eu cred ca trebuie mai intai sa afli ce anume presupune aceasta monotonie.trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 22:30 de SORIN28

Cand ziceai ca ne intalnim ?! Nesimtitu de mine am uitat ?! De munte te ocupi tu,de inot eu.:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 20:41 de De la Cluj

Da inseamna ca nici tu ma dezamagesti, (caci mi-am facut o parere mai buna desper fetele ce intra in acest site, decat baetzii ) dar probabil -deduc din ce imi spui -ca esti un ingeras de fata. sincer felicitarile mele :D:heart:si tine-o tot asa. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 19:06 de ExoticDream

Mai, daca o fata zice ca-i place sa fie pisicuta, asta nu inseamna sa ajungem automat de la miau-miau la ham-ham, pus botu', Jaguar (Corvette, Mustang), cont in banca, vila si piscina! A fi felina se refera in general la clipele fierbinti cand ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 884 din 1098
«   1 ... 881   882   883   884   885   886   887 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare