Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: indragostit

din 20 apr 2005 17:50 de Nekunoskuta

Ar fi foarte urat ca dupa discutia cu respectivul coleg sa fie aratat cu degetul ("uite ma, ala e homo!"), s-ar simti tare nashpa si atmosfera la locul de munca se poate schimba. Nu poti sa-ti dai seama de reactia cuiva intr-o astfel de ...

Re: indragostit

din 20 apr 2005 15:59 de ExoticDream

Se considera ca 2-4% din populatie este reprezentata de persoane cu alta orientara sexuala decat cea obisnuita. Pana in urma cu cateva zeci de ani, homosexualitatea a fost considerata o slabiciune umana, intrerupere brusca a dezvoltarii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca....?

din 20 apr 2005 00:34 de nemesis

Intrebare, pentr tine: Dupa cum stim, "chiar si" fetele virgine au ciclu. Pe unde crezi ca "iese" lichidul hematic si endometrul (in bucati) rupt din uter? 14+-4 ???? :blink: :blink: Mooooaaammmaa! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca....?

din 20 apr 2005 00:02 de copilasul

nu are nici o legatura daca fata e virgina sau nu deorece himenul este deja fisurat.asa ca sunt cateva variante: DA ramane daca: este in perioada fertila 14+-4 daca are menstruatie la 28 de zile daca macar una bucata spermatozid a intrat chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)

din 19 apr 2005 16:31 de ExoticDream

Alt olimpic la romana pe site-ul asta?!? Trebuie neaparat sa inventam niste premii pentru copiii astia intelighienti care ne inalta sufletul cu creatiile lor pline de simtire artistica...! Moamaaaaaaa, ce marfa!!! Ai putintica rabdare, mon ...

Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 19 apr 2005 15:01 de ExoticDream

Daca tot vorbim de sexualitatea pe vremuri.... Stiati ca pentru romani corpul omenesc era vazut ca un instrument in contextul sexualitatii? Punctul lor de vedere era ca oricine trebuie sã profite de orice ocazie ca sa se simta bine. (Suna ...

Re: Re: Ejaculare precoce ,

din 19 apr 2005 14:11 de melin

-Ma incurajezi prin atitudinea ta fata de "necazul" meu, acum am luat o pauza,(din cate mi-a lasat ea sa inteleg), vorbim relaxat mai despre orice, ne mai amuzam si pe situatie, dar exista un sarcasm plin de intelesuri care fac ...

Re: nush ce sa fac

din 19 apr 2005 14:09 de ExoticDream

Am senzatia ca prietenul acela care ti-a fost alaturi 7-8 luni a scris si el povestea voastra aici! Nu cred ca ar fi trebuit sa-i tradezi increderea si inca pentru cine??? Un ins care te-a batut (regretand apoi, vai! ) si care te-a fortat sa ...

Re: Ejaculare precoce ,

din 19 apr 2005 12:56 de ExoticDream

Cred ca dificultatile pe care le intampini cand faci dragoste cu prietena ta sunt numai de natura psihica, emotionala. Un control medical n-ar strica nimanui, dar ma gandesc ca, incepandu-ti viata sexuala tarziu, ai acumulat o multime de idei, ...

Re: ce faci daca...?

din 19 apr 2005 08:42 de copilasul

ai nevoie de o masura radicala, care pentru mine din exterior este atat de simpla... Timp de 4 ani te-ai simtit vreodata regina lumii, ai simtit cum pamantul parca nu e indeajuns de mare pentru dragostea ce i-o porti? Daca cel putin o data ai ...

din 19 apr 2005 01:41 de Guest

Cred ca simti presiune psihica datorita faptului ca fata si-a exprimat nemultumirea. Cred ca cea mai buna solutie este sa nu-ti pese de performante (in timp se vor imbunatati). Fata are pretentii prea mari pentru un incepator. Bafta!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca..

din 18 apr 2005 19:07 de SORIN28

Compromisuri facem toti dar macar o potrivire de 99,9% trebuie:D:D:D

Re: Re: Re: :)

din 18 apr 2005 18:25 de MachoMan

Voi doi prieteni? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Imi imaginez cum ar fi sa impartiti o camera de camin, de exemplu! Ati avea de solutionat dileme peste dileme: 'ne luam biblioteca?' vs 'la ce-mi trebuie, revistele stau bine merci pe ...

Re: Re: intrebare..intrebatoare

din 18 apr 2005 15:09 de copilasul

Pe mine ma interesa daca nu cumva provoaca un fel de ractie adversa... La momentu oportun sa pot lua o decizie in cunostinta de cauza:D

Re: indragostit

din 18 apr 2005 14:57 de Nekunoskuta

In primul rand, esti gay sau asta e primul "fior" de acest gen? Apoi...daca esti gay, esti "ascuns" sau "declarat"? Daca esti "ascuns" si nu vrei sa se afle mai bine incerci sa-ti reprimi sentimentele (cu ...

Re: intrebare..intrebatoare

din 18 apr 2005 14:46 de Nekunoskuta

Pentru ce mai vrei lubrifiant in plus? Daca ea e excitata indeajuns nu-ti mai trebuie, cred ca asta ar fi scopul lubrifiantului pe care vrei sa-l adaugi.

din 18 apr 2005 14:30 de trinchi

Pot sa iti spun numai ca problema ta este de ordin psihic! Acum este posibil sa nu o mai iubesti si doar sa fii obisnuit cu ea, sau dupa ce ti saintamplat o data ti-a fost frica sa nu se mai intample, dupa cum este vorba "de ce iti este ...

din 18 apr 2005 14:09 de melin

-Am o intrebare pt d-l DrSex, daca exista, de ce sta ascuns, ca i-am scris si nu am primit nici un raspuns??????????

Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 18 apr 2005 14:00 de Tuzgurutza

Aristotel era barbat. Grecoiacele ce spuneau? O fata/femeie care declara ca marimea nu conteaza ori are un prieten/sot cu un penis miiiiiiiic, mititel de tot...ori n-a avut prilejul sa dea peste altceva decat chibrituri si se consoleaza cu ...

Ejaculare precoce ,

din 18 apr 2005 13:22 de melin

-Relatia cu prietena mea se afla in pericol, am probleme cu ejacularea precoce, dupa care nu mai vrea, dar eu vreau. Cu ea mi-am inceput viata sexuala, e tarziu poate, avand in vedere ca am 22 de ani, iar ea 21, dar ea a mai avut relatii inaintea ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 879 din 1098
«   1 ... 876   877   878   879   880   881   882 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare