Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimineata

din 18 apr 2005 09:54 de valentine

Asa tata..... Hai Aditza!!!!! Ne adunam toti golanii Nu avem ce face cu banii Ne strangem toti la un loc La vreunu acasa la bloc. Viata e asa de frumoasa Cand nu sunt parintii acasa Traiasca mama si tata Ca sunt baiat de bani gata Cand ...

Re: ...

din 18 apr 2005 04:37 de valentine

Dai nr meu de telefon ca ii dau in plus :D:D:D:D:p:p

...

din 18 apr 2005 02:42 de Necunoscut

Eu cunosc fata de 16 ani care a declarat ca ii trebuie una de 20 :)))))))))))))))))

Re: Heeelp!!!!!! 911!!

din 17 apr 2005 01:56 de valentine

Nu planui de acasa ce o sa faci, da-ti seama pe moment ce trebuie sa faci, pt ca stii tu vb cu "socoteala de acasa nu se potriveste cu ceea din targ"!

Re: Re: Re: :)

din 17 apr 2005 01:37 de valentine

):():():( imi e lene sa iti spun niste vorbe de dulce...

Re: cat de mare o vor fetele??

din 17 apr 2005 01:13 de ExoticDream

Grecii considerau ca un barbat viril trebuie sa fie inzestrat cu un sex mic. Aristotel spunea chiar ca un organ prea lung este sinonim cu sterilitatea! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

din 17 apr 2005 00:48 de Nekunoskuta

1. Greselile gasite nu sunt de ordin gramatical (6 din ele) iar una e produsa de graba in tastare. 2. Greselile gasite nu sunt 21. 3. Greselile au fost gasite intr-un pasaj care e de fapt citat din "De la Cluj" (cateva posturi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

din 17 apr 2005 00:33 de ExoticDream

1."totusi" - propozitia/fraza se incepe cu litera mare (chiar si pe un forum despre sex) 2. "poti sa nici nu te mai obosesti" - exprimare contorsionata 3."sa tastezi ceva, ca" - corect este "pentru ...

Re: Heeelp!!!!!! 911!!

din 16 apr 2005 23:45 de ExoticDream

Chiar trebuie sa se intample totul de prima data? Grabit mai esti! Poate ca fata te place, de aceea nu ti-a respins gesturile, dar poate ca nu are chef sa mearga atat de repede (era doar prima intalnire), de aceea nu si-a manifestat placerea sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezie s

din 16 apr 2005 22:46 de ExoticDream

Obositor sau nu, eu, "visA" exotica fiind, cred ca "m-iar" fi relativ imposibil sa penetrez pe cineva decat cel mult cu privirea, indiferent in ce pozitie ar sta! Gandindu-ma acum din perspectiva Raducan (fara "u"), ...

Re: Re: :)

din 16 apr 2005 22:30 de FebletzeaTa

Nu tre sa musti nimic ca sa demonstrezi cele spuse de Infector...trebuie doar sa fi tu insuti. Si cand spuneai ca vii cu fratii tai de peste Prut?:p:p:p

Re: hm....se pare ca am o problema

din 16 apr 2005 14:53 de Nekunoskuta

Du-te la un medic. Nu trebuie sa afle parintii, te poti duce singur la un cabinet particular. Dar consulta totusi un medic.

Re: Re: Adevarat sau fals?

din 16 apr 2005 14:52 de SORIN28

Esti plictisitor:/

Re: Re: Re: hm....se pare ca am o problema

din 16 apr 2005 14:14 de SORIN28

Nu trebuie neaparat sa afle.Desi la 63 de ani:D:D:D.Ok,nu vrei sa spui cati ani ai,dar macar cum de au aparut bubitele stii ?! Oricum ar fi ,ca afla sau nu parintii la un doctor trebuie sa ajungi,asta in cazul in care nu dispar singurele:D

Sex anal

din 16 apr 2005 05:04 de asteroid

In primul rand trebuie sa fi foarte relaxata si ... excitata. Penisul se unge cum cineva a spus mai sus cu ulei (de masline e OK). Si tu poti fi unsa cu acest ulei pentru a fi angrenata si conectata la eveniment. Pozitia ideala este cea in care cei ...

Re: Re: Sex anal

din 16 apr 2005 04:12 de inuendo

trebuie lubrefiere nu merge altfel...a trecut mult timp de cand am facut-o asa ..dar..hehe nu se uita.. oricum eu am folosit ulei vegetal, ca aia aveam, si pozitia in picioare...nu a mers altfel...a fost fain...mai mult ca era ceva diferit...in sine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezie sexua

din 15 apr 2005 19:18 de haniball13

ce obositor esti visulexotic.daca ea sta in sfoara cat de greu crezi ca i-mi este mie sa o penetrez?d-le urzica daca ea sta in pod de ce nu as putea sa o penetrez?cand o fata sta in genunchi si in coate si tu o penetrezi pe la spate trebuie sa aibe ...

Re: Prima data

din 15 apr 2005 17:48 de necunoscutaS

Ca de obicei,s-a deviat de la subiect,dar eu voi reveni la problema initiala.Magdutza,in primul rand eu vreau sa iti spun ca virginitatea nu este o rushine.Eu cred ca o fata virgina,este o fata cu personalitate,o fata stapana pe viatza ei,si cu capul ...

Re: Prima data

din 15 apr 2005 12:16 de EU

NICI O PROBLRMA SE REZOLVA. TRECI PE LA MINE DE 2 ORI SI TE INVAT EU CUM SA O FACI. POTI SA SINGEREZI IN PATUL MEU NU MA SUPAR.

Re: Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul

din 15 apr 2005 11:54 de ExoticDream

Banuiesc ca mie mi te adresezi, eu sunt "aia cu borcanele". Ai zice ca ne potrivim, nici eu nu am pretentia sa ma intelegi, nu ai cum, dar..... surprinzator, te contrazici singur sau te crezi geniu al psihologiei, considerand ca, in ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 880 din 1098
«   1 ... 877   878   879   880   881   882   883 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare