Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: nush ce sa fac din 23 apr 2005 23:03 de ExoticDream
De acord ca trebuie sa alerge la spital, dar cand in joc a fost sanatatea prietenei tale TU ai facut-o?
):():():(
Re: Re: Prima data din 23 apr 2005 19:48 de okidoki
Mi-ar place sa stiu de ce pe mine nu ma ia nimeni in seama?
Re: nush ce sa fac din 23 apr 2005 18:46 de Alida
Din proprie experienta iti spun ca in viata trebuie sa-ti urmezi inima, sa te pui tot timpul pe primul plan, sa te iubesti pe tine mai mult decat ii iubesti pe altii, sa conteze in primul rand fericirea ta.
Daca te casatoresti cu un om pe care ...
Re: Re: toxic love din 23 apr 2005 08:31 de xander
:love: sabba
Prima data din 23 apr 2005 04:10 de Necunoscut
Parerea mea de super sexpert e ca... tre` sa`i zici la om =))
Gandeste-te ca cu o virgina trebuie sa fii mai atent, mai lin in timpul actului sexual, mult mai lin decat cu una versata... so.. el daca nu stie, tot tie iti face rau :)
Asta din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 22 apr 2005 22:03 de Nekunoskuta
Daca inca e langa tine nu inseamna neaparat ca merita. Cand o fata nu-si intelege partenerul in cazuri de "esecuri" de acest gen trebuie sa-ti pui un semn de intrebare. Bineinteles ca tu stii mai bine ce e in relatia ta dar din ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata?? din 22 apr 2005 21:04 de copilasul
Sarcina si menstruatia sunt doua fenomene ce se exclud reciproc. Daca exista sacina, nu mai apare sangerarea menstruala si invers, daca exista sangerarea menstruala, nu mai exista sarcina.
Dar ... poate exista sangerare peste o sarcina insa ...
Re: Romania off topic! din 22 apr 2005 19:59 de valentine
Draga moderatoare...cata pofta am eu de lectura in ultimele zile, chestiile de mai sus tot nu leam citit :.
Too long fata!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 22 apr 2005 14:57 de ExoticDream
Esti un baiat super romantic, multe fete si-ar dori sa te aiba aproape, dar nu cred ca ar trebui sa-i cumperi iubirea cu gesturi dulci..... mi-e teama ca prietena ta nu te apreciaza asa cum trebuie, ce-ar fi sa faci un mic experiment.... un timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 22 apr 2005 14:51 de ExoticDream
Nu e obligatoriu sa iti "reglezi chestia" in 7 luni, s-ar putea sa mai dureze un pic, fara ca asta sa insemne cine stie ce probleme de natura medicala. Totusi..... de ce nu dai o fuga la doctor ca sa te linistesti?
Ce detalii nu a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prec din 22 apr 2005 14:35 de Melin
-AM uitat o chestiune, care s-ar putea sa fie importanta. Sunt cu cu ea de 7 luni, nu credeti ca ar fi trebuit sa-mi reglez chestia pana acum, adica sa nu-mi faca figuri din cand in cand, si mai des???
Adevarul ca ea a crezut ca... aici imi ...
Re: Re: prezervative din 22 apr 2005 13:24 de richgirl
ms ms..am inteles :p..inca ceva totusi ..prez love plus contin spermicide?sau depine de care ii?
Re: Re: marirea penisului din 22 apr 2005 11:05 de copilasul
la intrebarea asta nu stiu sigur insa din ce am citit penisul este format din 3 compartimente...3 corpi 2 cavernsi care au rolul eractiei si unul spongios (ejaculare si urinare)eu bine trebuie sa lucrezi la corpi ccavernosi sa-i maresti.insa nu ...
Re: prezervative din 22 apr 2005 10:55 de Nekunoskuta
Eu zic sa stai linistita. Pune insa mana si mai citeste cate ceva sa te mai documentezi, sa te pricepi si tu la "chestiile astea":) Cand iti incepi viata sexuala trebuie sa ai ceva teorie acumulata ca sa ai ce pune in practica :D si sa ...
Re: Re: Prima data din 22 apr 2005 10:15 de Nekunoskuta
Am si eu o intrebare pentru tine...fata cu care vorbesti acum, cea despre care ai scris si aici pe forum, e viitoarea ta sotie? Daca nu, :blink: ea stie cum gandesti tu? I-ai spus si ei chestiile astea pe care le-ai scris aici? Ti-a pasat de ...
Re: Prima data din 21 apr 2005 23:42 de okidoki
Nu vreau sa fiu preotul sau parintele tau
dar te-ai gandit vreodata cati prieteni ai avut pana acuma? de ce fix cu acesta? si fix cati vei mai avea pana cand are sa te casatoresti? hmmm in plus de asta cu prietenu vei sta maxim cativa ani... ...
Re: Romania off topic! din 21 apr 2005 20:07 de Guest
(N-am citit tot.)
O tipa care incearca sa epateze prin limbaj pretentios, care e incatata de propria-i inteligenta.
Zici ca aricolul e tradus (din franceza:D) de un traducator beginner level.
Romania off topic! din 21 apr 2005 18:43 de ExoticDream
Mahalaua sociala
Urbanizarea cu forta a taranilor alungati de la sate in timpul comunismului (prin restructurarea satelor romanesti si prin nevoia urgenta de mana de lucru in cadrul complexelor industriale) a implantat o forma de rustic decazut la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt nemesis din 21 apr 2005 18:10 de ExoticDream
Surprinzator (pentru unii), dar chiar a citit! Nesurprinzator (pentru noi), unii raman aceeasi scurmatori in vietile altora, aceleasi umbre (stiindu-se ca cei mai multi oameni nu sunt decat atat, umbre care, eventual candva, ar putea ajunge ...
Re: dilemele astea :)))) din 21 apr 2005 11:10 de copilasul
Sarcina si menstruatia sunt doua fenomene ce se exclud reciproc. Daca exista sacina, nu mai apare sangerarea menstruala si invers, daca exista sangerarea menstruala, nu mai exista sarcina.
Dar ... poate exista sangerare peste o ...
Pagina 878 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |