Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Intrebare

din 6 apr 2005 14:43 de Cezara

Daca pana acum n-ai reusit sa treci peste asta ar fi indicata apelarea la un psiholog. Ce trebuie sa ai tu tot timpul in minte este ca ntu nu esti vinovat cu nimic si nu trebuie sa te simti inferior. Alt sfat nu stiu sa-ti dau. Este un caz ...

Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 14:16 de De la Cluj

Pai mai Cezara, probabil stii arhicunoscutele animale ,care ar vrea sa le aiba o fata/femeie pe langa ea tot timpul!?(?)(?) Nu cred ca mai e cazul sa reamintesc la cineva.Dar sa fim siguri:un Jaguar, in parcare, un tigru (taur) in pat, si...un bou ...

Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 13:42 de Cezara

Eu sunt pisicuta blanda care zgarie rau dar nu reusesc sa-l fac pe prietenul meu catelus.Cum sa fac? E adevarat ca la inceput a fost catelus:p dar acum e mai lup;) Asa-mi trebuie. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru lupi dar numai la ...

din 6 apr 2005 13:37 de Cezara

Chestiile cu muntele sunt obligatorii la restul mai fac compromisuri.Dar deoarece prietenul meu le are pe toate am scapat de compromisuri:p Oricum conditiia fizica e obligatorie mai ales ca a mea e putin mai slaba . Trebuie sa fiu stimulata:D

din 6 apr 2005 12:56 de valentine

Unde scrie ca don'soara are prieten? :lol::lol:

Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 12:52 de DelaCluj

Pai sa fiu sincer am urmarit site-ul asta de o vreme in coace...si am vazut ca lucrurile "garviteaza" doar intre niste "Planete principale". Dra ca sa fiu mai concis , sa stii domnisoara ca nu e prea mult ceea ce ceri de la un ...

Re: Re: Intrebare

din 6 apr 2005 00:00 de Guest

Incearca sa ierti persoana care te-a agresat; e prea tarziu pentru razbunare. Bafta!

Re: Intrebare

din 5 apr 2005 23:56 de Guest

Imi dau cu parerea, desi nu ma pricep... Ca orice agresiune cred ca trebuie sa scapi in primul rand de sentimentul de vinovatie, daca exista. Sau de cel de ofensa. Sa te gandesti ca esti matur si ca nimeni nu iti poate face rau fara sa-si ia ...

Re: Re: Re: Re: Aceleasi probleme...

din 5 apr 2005 22:29 de Nekunoskuta

Nu trebuie sa-ti fie frica sa-ti iei un test. In primul rand te sfatuiesc sa nu treci prin asta singura. Banuiesc ca deja prietenul tau stie situatia si daca nu stie, spune-i. Cumparati impreuna testul si fa-l. O sa vezi ca sprijinul lui iti va ...

Re: masturbarea?!

din 5 apr 2005 21:34 de SORIN28

Bravo tie,bine ca o recunosti ,sunt multi care o fac si bag si mana in foc ca nu o fac.Nu cred ca are efecte negative,cel putin asupra marimii.Dar parca ai prefera o femeie in locul mainii ?!:D:D:DCe ar fi sa incerci?!

Re: Re: Re: Pacat cititi cu atentie !

din 5 apr 2005 18:59 de valentine

:blink::blink: am vrut si eu odata sa ma fac popa....:D

Re: Re: Pacat cititi cu atentie !

din 5 apr 2005 18:34 de Pacat mare !

Nu e vorba nu numai de fizic e vorba despre relatia ta dintre tine shi Dumnezeu. Nu shtii tu ce mare pacat este. Diavolul nu doarme este mereu in cautare de victime pe care le amageste shi le indeparteaza de la Dumnezeu. Pe tine te-a creat Dumnezeu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Relatii la locul de munca

din 5 apr 2005 16:16 de ExoticDream

Era ciudat, se eschiva prea mult, inventa motive care ar fi putut fi depasite relativ usor, 6 luni la distanta nu ar fi fost un cap de tara, poate te placea, dar nu suficient de mult ca sa incerce o relatie cu tine, poate avea acea prietena deja, ...

Re: Re: Despre a face dragoste

din 5 apr 2005 11:49 de valentine

Daca tot ai inviat puteai si tu sa nu te legi de cineva...

Re: Despre a face dragoste

din 4 apr 2005 20:54 de Vampyrela

Nu trebuie sa faci nimic special pentru ca nu vei atinge niciodata perfectiunea.....suntem oameni, deci nimieni nu e perfect si nici nu va fi vreodata. Daca totul e bine si n-are nimeni ceva de obiectat, atunci nu mai pune intrbari de genul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la

din 4 apr 2005 20:23 de ExoticDream

Intre ei se mai afla inca ceea ce simte (inutil) ea si orgoliul lui de mascul parasit. Cu timpul, daca ea va sti sa nu-si mai plece urechea la minciunile lui, dintre ei vor disparea sentimentele ei, iar orgoliul lui nu va mai avea pe cine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la

din 4 apr 2005 20:12 de Vampyrela

Si eu sunt pentru comunicare, dar in cazul asta sunt deacord cu tine....nu mai exista nici o nelamurire intre ei. Se pare ca el se simte un pic amenintat fiind respins,tocmai el marele "barbat".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 4 apr 2005 18:56 de claudiudr

Ce aveti cu fata ?ce aveti cu tineri ...eu consider ca ce a zis este chiar f bine si frumos si exprimat corect...acu nush daca gagicasu a facut sex cu una si a invitato pe ea sa doarma cu el ...da in rest a zis corect ...La varsta ei gandeste f ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

din 4 apr 2005 18:45 de SORIN28

Stiu ca glumesti,eu ca barbat si m-as plictisi 7 ore si pentru tine am sa ma apuc de antrenament(m-am lasta de mult de sport):D:D:D .Dar chiar 7 ore ???

Re: Re: Relatii scurte ???

din 4 apr 2005 18:37 de SORIN28

Eu unu dau toate aventurile pentru o relatie care sa tina o viata.Stiu suna patetic dar asta simt,asta vreau:love::love::love:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 885 din 1098
«   1 ... 882   883   884   885   886   887   888 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare