Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Despre a face dragoste din 2 apr 2005 02:41 de valentine
Sincer...eu pun sentimentele pe primul loc si dupa aceea sexul...:x
Re: Re: Metode naturale de contraceptie din 1 apr 2005 18:51 de Cezara
Acest pasaj l-am gasit pe net, recunosc ca nu eram prea informata asupra lui desi eu si prietenul meu il folosim de 6 ani. Am avut incredere in el pentru avea experienta unei vieti sexuale mai indelungate cand l-am cunoscut. Nu stiu cat este de ...
Re: Iritatie de la contraceptionale?? din 1 apr 2005 16:44 de Nekunoskuta
Pe tine te tin minte...ziceai ca prietena ta nu vrea sa se duca la medic si ia anticonceptionale dupa sfaturile prietenelor. Acum s-a convins ca nu e bine? Convinge-o sa mearga la un medic, e sanatatea ei in joc.
Iritatie de la contraceptionale?? din 1 apr 2005 12:15 de gaby211
Prietena mea a inceput sa foloseaca rigevidon acum 2 saptamani.Dupa cateva ore ia aparut o iritatie sub sani care inca nu a disparut.
Trebuie intrerupt tratamentul? Nu ii accepta organismul acest tip de contraceptionale sau vor dispare in ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani? din 1 apr 2005 11:52 de Cezara
Nici eu nu vreau sa fiu rea dar desi te-a dus bine mintea in unele probleme:)tot o copilita esti si se vede din limbajul tau. Nu sunt un psiholog ca sa insemne ca parerea mea e corecta dar asta e parerea mea. Nu trebuie s-o iei ca atare dar e ...
Re: dereglarea menstruatiei=sarcina? din 31 mar 2005 23:02 de Cezara
Daca ti-a venit ciclul inseamna ca nu esti insarcinata. Este posibila dereglarea ciclului din cauza ca ai facut sex mai des avand in vedere ca ti-ai inceput recent viata sexuala. Dar exista si sarcini in timpul carora mai exista menstruatii. Dar ...
Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani? din 31 mar 2005 21:19 de Cezara
Mai bine nu presupunem pentru ca nu exista asemenea cazuri. De fapt ar putea exista? La 14 ani sa ai o relatie stabila, sa fii constient de sentimentele tale, de sentimentele partenerului...cred ca e aproape imposibil.
Exista odata de mult ...
Re: Re: sex la 14 ani? din 31 mar 2005 16:52 de Cezara
Daca o persoana de 14 ani crede ca si intr-adevar este dpdv psihic si al relatiei pegatita sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui totusi sa astepte ptr. ca fizic aceasta varsta este prea frageda?
Nu stiu daca exista asemenea cazuri dar sa ...
Re: sex la 14 ani? din 31 mar 2005 16:28 de Nekunoskuta
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, astfel de discutii sunt multe prin arhiva dar niciodata nu sunt prea multe.
Cu riscul de a ma repeta pentru ca am mai postat si pe alte subiecte de acest gen, imi voi spune parerea si aici.
Copiii din ziua de azi nu ...
Re: Re: sarcina...plsss...need info din 31 mar 2005 14:03 de necunoscutaS
Potzi face sex in mod normal,pana in al treilea trimestru de sarcina,adica pana prin luna a 7-a.Dupa aceasta perioada,potzi face sex...dar e destul de dificil...pentru ca trebuie sa adoptzi pozitii care sa nu preseze burta(asa cum a spus si ...
Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 31 mar 2005 13:44 de señorita
Alexandra,imi pare rau,dar eu voi fi destul de "taioasa"cu tine...si de ce spun asta?pentru ca esti doar o copila...probabil doar ce t-a venit ciclul,si deja te crezi o femeie...sau probabil o colega de a ta a facut-o si nu vrei sa fii mai ...
Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 14:01 de Cezara
Fostul tau prieten despre care ne vorbesti este un mare dobitoc si ma mir ca dupa 3 ani inca esti confuza.
Dar faptul ca nu i-ai raspuns la telefon este un pas.
Nu este nimic complicat, este vorba de prostia nu stiu daca sa-i spun ...
Re: Despre a face dragoste din 30 mar 2005 10:47 de Cezara
Traim intr-o lume in care sexul este parte importanta a relatiei deci....Trebuie sa fim la inaltime!
Intotdeauna sexul a fost parte imp. a unei relatii dar fiind considerat un pacat nu s-a acceptat acest lucru.:o
Nu exizta perfectiune. Exista ...
Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 08:26 de SORIN28
Cred ca trebuie sa-mi curat tastatura:D:D:D
Re: Despre a face dragoste din 30 mar 2005 06:39 de SORIN28
Nu cred ca o sa atingem vreodata perfectiunea:(,dar totul e ok atat timp cat si partenera e multumita :D:D:D
Re: Re: Re: Ce le place la barbati... din 30 mar 2005 02:09 de valentine
Depinde de caz.
Ce vor barbatii sa faceti? Asta depinde de barbat, unii vor ceva altii vor altceva.
Despre a face dragoste din 30 mar 2005 01:32 de Cerruti
Ce trebuie oare ca sa atingi perfectiunea?Oare reusim vreodata sa atingem perfectiunea?Suntem buni la pat sau doar credem ca suntem?Cine judeca lucrul asta in masura in care marea majoritate a femeilor joaca taeatru mai bine ca Florin Piersic?
Re: Cunnilingusul din 30 mar 2005 01:23 de Cerruti
Am si eu o intrebare pentru tine.Daca tu ceri ca un barbat sa iti faca cunilingus oare tu ii vei face o felatie fara sa comentezi ca este prima data sau ca nu stii sau ca iti este scirba?Astea sunt raspunsurile pe care le primesti de fiecare data ca ...
Re: Re: Ce le place la barbati... din 29 mar 2005 23:02 de Cezara
Deci e adevarat ca trebuie doar sa le dam impresia ca detin controlul?:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajuta din 29 mar 2005 16:50 de Roxy
Iti multumesc ca incerci sa ma ajuti.Intr-adevar trebuie sa mai consult si alti medici,dar totusi astept si rasp tau.pupici
Pagina 887 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |