Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Despre a face dragoste

din 2 apr 2005 02:41 de valentine

Sincer...eu pun sentimentele pe primul loc si dupa aceea sexul...:x

Re: Re: Metode naturale de contraceptie

din 1 apr 2005 18:51 de Cezara

Acest pasaj l-am gasit pe net, recunosc ca nu eram prea informata asupra lui desi eu si prietenul meu il folosim de 6 ani. Am avut incredere in el pentru avea experienta unei vieti sexuale mai indelungate cand l-am cunoscut. Nu stiu cat este de ...

Re: Iritatie de la contraceptionale??

din 1 apr 2005 16:44 de Nekunoskuta

Pe tine te tin minte...ziceai ca prietena ta nu vrea sa se duca la medic si ia anticonceptionale dupa sfaturile prietenelor. Acum s-a convins ca nu e bine? Convinge-o sa mearga la un medic, e sanatatea ei in joc.

Iritatie de la contraceptionale??

din 1 apr 2005 12:15 de gaby211

Prietena mea a inceput sa foloseaca rigevidon acum 2 saptamani.Dupa cateva ore ia aparut o iritatie sub sani care inca nu a disparut. Trebuie intrerupt tratamentul? Nu ii accepta organismul acest tip de contraceptionale sau vor dispare in ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 1 apr 2005 11:52 de Cezara

Nici eu nu vreau sa fiu rea dar desi te-a dus bine mintea in unele probleme:)tot o copilita esti si se vede din limbajul tau. Nu sunt un psiholog ca sa insemne ca parerea mea e corecta dar asta e parerea mea. Nu trebuie s-o iei ca atare dar e ...

Re: dereglarea menstruatiei=sarcina?

din 31 mar 2005 23:02 de Cezara

Daca ti-a venit ciclul inseamna ca nu esti insarcinata. Este posibila dereglarea ciclului din cauza ca ai facut sex mai des avand in vedere ca ti-ai inceput recent viata sexuala. Dar exista si sarcini in timpul carora mai exista menstruatii. Dar ...

Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 31 mar 2005 21:19 de Cezara

Mai bine nu presupunem pentru ca nu exista asemenea cazuri. De fapt ar putea exista? La 14 ani sa ai o relatie stabila, sa fii constient de sentimentele tale, de sentimentele partenerului...cred ca e aproape imposibil. Exista odata de mult ...

Re: Re: sex la 14 ani?

din 31 mar 2005 16:52 de Cezara

Daca o persoana de 14 ani crede ca si intr-adevar este dpdv psihic si al relatiei pegatita sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui totusi sa astepte ptr. ca fizic aceasta varsta este prea frageda? Nu stiu daca exista asemenea cazuri dar sa ...

Re: sex la 14 ani?

din 31 mar 2005 16:28 de Nekunoskuta

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, astfel de discutii sunt multe prin arhiva dar niciodata nu sunt prea multe. Cu riscul de a ma repeta pentru ca am mai postat si pe alte subiecte de acest gen, imi voi spune parerea si aici. Copiii din ziua de azi nu ...

Re: Re: sarcina...plsss...need info

din 31 mar 2005 14:03 de necunoscutaS

Potzi face sex in mod normal,pana in al treilea trimestru de sarcina,adica pana prin luna a 7-a.Dupa aceasta perioada,potzi face sex...dar e destul de dificil...pentru ca trebuie sa adoptzi pozitii care sa nu preseze burta(asa cum a spus si ...

Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 31 mar 2005 13:44 de señorita

Alexandra,imi pare rau,dar eu voi fi destul de "taioasa"cu tine...si de ce spun asta?pentru ca esti doar o copila...probabil doar ce t-a venit ciclul,si deja te crezi o femeie...sau probabil o colega de a ta a facut-o si nu vrei sa fii mai ...

Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 30 mar 2005 14:01 de Cezara

Fostul tau prieten despre care ne vorbesti este un mare dobitoc si ma mir ca dupa 3 ani inca esti confuza. Dar faptul ca nu i-ai raspuns la telefon este un pas. Nu este nimic complicat, este vorba de prostia nu stiu daca sa-i spun ...

Re: Despre a face dragoste

din 30 mar 2005 10:47 de Cezara

Traim intr-o lume in care sexul este parte importanta a relatiei deci....Trebuie sa fim la inaltime! Intotdeauna sexul a fost parte imp. a unei relatii dar fiind considerat un pacat nu s-a acceptat acest lucru.:o Nu exizta perfectiune. Exista ...

Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 30 mar 2005 08:26 de SORIN28

Cred ca trebuie sa-mi curat tastatura:D:D:D

Re: Despre a face dragoste

din 30 mar 2005 06:39 de SORIN28

Nu cred ca o sa atingem vreodata perfectiunea:(,dar totul e ok atat timp cat si partenera e multumita :D:D:D

Re: Re: Re: Ce le place la barbati...

din 30 mar 2005 02:09 de valentine

Depinde de caz. Ce vor barbatii sa faceti? Asta depinde de barbat, unii vor ceva altii vor altceva.

Despre a face dragoste

din 30 mar 2005 01:32 de Cerruti

Ce trebuie oare ca sa atingi perfectiunea?Oare reusim vreodata sa atingem perfectiunea?Suntem buni la pat sau doar credem ca suntem?Cine judeca lucrul asta in masura in care marea majoritate a femeilor joaca taeatru mai bine ca Florin Piersic?

Re: Cunnilingusul

din 30 mar 2005 01:23 de Cerruti

Am si eu o intrebare pentru tine.Daca tu ceri ca un barbat sa iti faca cunilingus oare tu ii vei face o felatie fara sa comentezi ca este prima data sau ca nu stii sau ca iti este scirba?Astea sunt raspunsurile pe care le primesti de fiecare data ca ...

Re: Re: Ce le place la barbati...

din 29 mar 2005 23:02 de Cezara

Deci e adevarat ca trebuie doar sa le dam impresia ca detin controlul?:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajuta

din 29 mar 2005 16:50 de Roxy

Iti multumesc ca incerci sa ma ajuti.Intr-adevar trebuie sa mai consult si alti medici,dar totusi astept si rasp tau.pupici

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 887 din 1098
«   1 ... 884   885   886   887   888   889   890 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare