Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 4 apr 2005 18:28 de ExoticDream
Nu pleca de langa ea, nu o lasa sa infrunte demonii din sufletul ei singura! Nu-i cere nimic acum, fii doar aproape de ea si ajut-o, lasa orice alt gand pentru mai tarziu!
:love::heart::love::heart::love::heart::love::heart::love:
Re: Re: Partenerul ideal din 4 apr 2005 18:23 de ExoticDream
Perfectiunea nu exista, asa ca incep sa fac compromisuri! Sa zicem ca renunt la.... urechea muzicala (ascult doar eu muzica daca el e afon si nici nu trebuie sa-i ascult trilurile sub dus! ), accesoriile "implantate" i le pot scoate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperare din 4 apr 2005 18:21 de mancuso
Multumesc Cezara, aceasta discutie mi-am pus-o chiar prima data dar se pare ca nu e cazul. cu multa rabdare sper sa rezolvam problema noastra.
Re: Relatii scurte ??? din 4 apr 2005 18:11 de ExoticDream
Ce sucita este viata asta: unii se simt construiti pentru relatii de lunga durata si au parte doar de flirturi, in schimb altii care vor doar indragostealo-vrajeala dau peste persoane serioase, in ambele cazuri rezultatul fiind un fiasco! Nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce din 4 apr 2005 15:45 de Nekunoskuta
Plictisitor...:D:p
Si eu :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana din 4 apr 2005 15:43 de Cezara
Exista si nepotriviri...genetice. Cei doi nu pot avea copii impreuna. Exista o sansa la nu stiu cat sa iasa copilul normal.
Matusa prietenului meu a fost casatorita cu un barbat cu care nu avea genele combatibile. Din pacate a aflat asta dupa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in din 4 apr 2005 15:27 de ExoticDream
Eu zic ca ar trebui sa-l intereseze "cu cati" (fara a intra in detalii de alcov), dar asta depinde si daca el a fost "cu multe". Nu-i totuna daca prietena lui a facut sex cu 25 de barbati sau doar cu 1-2 pe care intamplator ...
Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce din 4 apr 2005 15:03 de ExoticDream
Recomandare: antreneaza-te si pentru partea de rezistenta (alergare, abdomene etc.)! Dupa inceputul asta furtunos vine partea aia cu sex non stop 7 ore si acolo trebuie sa ai conditie fizica serioasa!
P.S. Glumesc....? ;););)
Re: Metode naturale de contraceptie din 4 apr 2005 14:41 de Cezara
Metode naturale de contraceptie (planificare naturala)
Publicat: 14.06.02 05:11
Metodele naturale de contraceptie (sau planificarea naturala) se bazeaza pe recunoasterea zilelor fecunde ale femeii, zile in care se poate produce o sarcina. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine din 4 apr 2005 13:47 de Cezara
Nu nu imi place sa las lucrulrile incurcate. Dar in acest caz nu cred ca mai este ceva de lamurit.
Individul si-a aratat propria fata. Fata il cunoaste, chiar ea ne-a spus cum e el.
De aceea nu merita o discutie.Nu au ce sa discute. S-au ...
Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim din 4 apr 2005 12:00 de Cezara
cred in relatiile cu o mare diferenta de varsta.
Dar avand in vedere ca tu ai doar 18 ani nu stiu cu cata maturitate judeci aceasta relatie si eventualitatea unei casatorii.
Sfatul meu e sa judeci cat poti de maturi si sa vorbesti cu prietenii ...
Re: Re: Re: inghit sperma? din 4 apr 2005 11:55 de Cezara
Faptul ca exista barbati si femei care nu apreciaza sexul oral nu inseamna ca nu stiu si ei la randul lor sa iubeasca. Fiecare are conceptiile lui si principiile lui.
Noi nu trebuie sa-i condamnam ca nu le place, sau ca nu pot s-o faca, dar nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disperare din 4 apr 2005 11:47 de Cezara
Trebuie sa discuti neaparat cu ea.
Poate ca problema esti tu.Poate nu-i mai place cum faceti dragoste si nu stie cum sa-ti spuna?
Lasa orgoliul la o parte si intreb-o si asta.Daca nu mai este multumita de prestatiile tale sexuale nu mai ea iti ...
Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap din 4 apr 2005 11:09 de Cezara
Si daca as fi avut un prieten care sa fi avut pretentia sa fiu virgina, as fi avut aceeasi pretentie de el.
Cu ce drept ar avea el aceasta pretentie cand el s-a culcat cu te mir cine si te miri pe unde.
Nu cred ca este corect, si cei care fac asta ...
Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap din 4 apr 2005 11:03 de Cezara
Nu nu-l,intereseaza faptul ca inaintea lui au fost si altii! Sunt si eu OM si am avut experientele mele anterioare privitoare la dragoste si unele au implicat si experienta sexuala. Am facut greseli asa cum si el a facut greseli. Greselile mele ...
Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noaptea din 4 apr 2005 01:50 de gigel
Serios draga, chiar nu-l intereseaza cu cati? Iar faza cu "nepotrivirea sexuala" mi se pare o mare aberatie in spatele caruia se justifica adeptele acestei opinii. Nu cred ca daca 2 persoane s-ar iubi cu adevarat nu ar reusi sa se ...
Re: Re: Despre a face dragoste din 3 apr 2005 18:11 de andra
Sunt de acord cu tine.Mie cand nu imi place ceva anume din ceea ce-mi face iubitul meu,ii spun sa schimbe strategia,si chiar ii spun ce anume ma face sa ma simt mult mai bine.Pe cand daca eu a mima ca imi place,el nu are de unde sa stie ce simt ...
Re: Am Nevoie De Ajutor De La Fete sa-u de la Baie din 2 apr 2005 14:52 de miseropia
Eram la bunica la tzara. si sapam in gradina, cand pe la vreo 4 metri adancime, uite peste cine dau:am gasit un tanc german din al doilea razboi mondial, cu farurile aprinse.Stau ma uit si ma minunez, si ma gandesc sa opresc luminile ca se duce ...
Re: Re: Despre a face dragoste din 2 apr 2005 11:35 de SORIN28
Ce ai prefera sa ai parte de acum inainte : SEX sau DRAGOSTE ?!:blink:
Re: Despre a face dragoste din 2 apr 2005 09:53 de OkiVerzi
:)) Cineva spunea ca exista
2 categorii de femei cele care joaca teatru si cele care nu se obosesc sa joace teatru si iti spun adevarul gol golut, ei bine stii ce parere au barbatii despre chestia asta? NU NE PASA !!!! Daca o femeie e atat de ...
Pagina 886 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |