Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 8 feb 2005 19:56 de honey7

Problema nu se pune de sarcina in primul rand, ci de BTS (boli cu transmitere sexuala). Lichidul seminal poate sa contina HIV, ca sa nu mai spunem de herpes, etc. Deci nu e nevoie sa ramai insarcinata ca sa patesti (doamne fereste) ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacri

din 8 feb 2005 17:26 de ExoticDream

Pentru binele prietenei noi (care se pare ca te iubeste) sper sa o poti uita la un moment dat pe cea veche, altfel nu vei reusi decat sa amagesti, iar fata asta noua va suferi....Vezi bine ca iti ofera virginitatea ei, nu se poate sa-i fii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 17:12 de Necunoscut

Crede-ma, nici nu m-am gandit la chestia asta ... ce mi-ai spus`o (referitor la faptul ca daca as putea sa o mai iubesc dupa ce mi-a facut) ... nu cred ca as mai gandi, pe loc... si ai dreptate... poate dupa euforia primelor zile, as incepe sa ...

Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 16:22 de ExoticDream

Dumnezeu a creat multe femei frumoase si fara minte: frumoase ca sa le indrageasca barbatii si fara minte ca sa ii indrageasca si ele pe ei. Dumnezeu a creat alte femei urate si destepte, urate si fara minte, dar in cel mai bun moment al sau a ...

Re: Re: Oare

din 8 feb 2005 11:22 de Necunoscut

Ah, trinchi, frumos spus, asa mi s-a intamplat si mie, am facut sex oral unei fete (prima oara in viata mea) ... si .. credeam ca nu o sa stiu ce sa fac, dar a venit de la sine... Gianina, Andra, puteti sa va dati seama din postul meu si al lui ...

Re: Re: Re: Re: ce place?

din 8 feb 2005 09:32 de trinchi

Ciudat e ca si la mine conteaza, asta ca sa nu mai zic ca dupa acesta prima proba pe care trebuie sa o treaca urmeaza mirosul! Asta e stiu ca suna aiurea, eu unu am invatat sa caracterizez un om dupa maini, degete, forma unghiilor, asa ca ...

Re: Re: Re: Re: O problema mare si ciudata.

din 7 feb 2005 22:56 de Necunoscut

Iti multumesc pentru sfat.. totusi m-am mai linistit putin, sa vedem ce spune si Oracolul...

Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 7 feb 2005 18:54 de kci

sa nu crezi ca rezolvi ceva cu sinuciderea,la ce iti foloseste?oare dupa ce mori crezi ca te asteapta ceva mai bun?oare dupa un astfel de gest ajungi in rai sau in alte locuri la fel de primitoare?vezi de viata ea trebuie traita asa cum e ea.daca ...

Re: Re: Re: O problema mare si ciudata.

din 7 feb 2005 17:56 de mm

din cate vad nu prea ai pus mana pe carti ca sa citesti despre femei. in primul rand orice femeie are un ciclu lunar de 28 zile daca este regulat.in ziua a-14-a se produce ovulatia.un ciclu incepe cand apare acea sangerare vaginala care tine in ...

Re: tricomonas

din 7 feb 2005 17:37 de mm

si sotul trebuie sa faca tratament cu metronidazol.altfel va tot infectati unul de la celalalt.

Re: Re: Re: Re: Re: O problema mare si ciudata.

din 7 feb 2005 15:55 de Necunoscut

Pai la chestia cu excitatul nu m-am gandit chiar asa.. am crezut ca este ejaculare feminina, dar am aflat de la un prieten ca aceasta ejaculare feminina este foarte lichida... ca si apa. Oricum, sincer... cu parere da rau pot sa zic ca nu o ...

Re: Re: O problema mare si ciudata.

din 7 feb 2005 15:51 de Necunoscut

Deci, nu era in perioada ciclului, la 2 saptamani dupa.. Ea nu mi-a zis nimic despre simptomele pe care mi le-ai descris, de fapt cand am observat acel lichid (am crezut ca e ejaculare), i-am spus ca a ejaculat... si nu a zis nimic, a crezut ...

Re: Re: Re: Re: O problema mare si ciudata.

din 7 feb 2005 15:22 de ExoticDream

Sincer vorbind....nu stiu cum e prima oara la fete, dar cred ca nu atat de usor pe cat pare sa-ti fie tie! By the way, tu ai experienta? Nu te uit, momentul dezvirginarii este un eveniment care trebuie sa se desfasoare in cele mai bune ...

Re: O problema mare si ciudata.

din 7 feb 2005 15:18 de mm

in ce perioada a ciclului menstrual era prietena ta?? este o perioada de cateva zile inaintea ovulatiei cand secretia unei femei devine fluida, relativ filanta, vascoasa, netransparenta(opaca, tulbure, albicioasa sau galbuie),apoi la ovulatie apare ...

Re: clamidia

din 7 feb 2005 14:51 de mm

pt fata care are dileme. daca a facut sex neprotejat(fara prezervativ)cu acel baiat purtator de chlamydie sa mearga la ginecologul ei.sansele sa se fi infectat si ea sunt destul de mari.trebuie sa faca o cultura din secretiile din vagin si un examen ...

Re: Re: Re: clamidia

din 7 feb 2005 10:48 de ExoticDream

You missed the point! Ceea ce conteaza este sa ajuti omul sa-si rezolve problema, chiar daca pentru asta trebuie sa rupi din timpul tau ca sa te documentezi ca lumea. Nu am terminat facultatea de medicina, dar niciodata nu dau un raspuns pana ...

Re: Homosexualitatea

din 6 feb 2005 20:42 de Vampyrela

Nu am nimic cu ei atata timp cat nu ne calca pe nervi si stiu sa respecte pe cielalti....nu sunt deacord cu discriminarea, pana la urma sunt si ei oameni nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 feb 2005 16:48 de FireSoul

tttt...ca de obicei, bati campii :D:D:D

Re: Homosexualitatea

din 6 feb 2005 15:45 de FireSoul

Nu am nimic cu ei...fiecare cu gusturile sale. Daca ei au latura yang mai dezvolatata, treaba lor...

Re: Re: Re: ce place?

din 6 feb 2005 15:42 de valy2jan

Imi pare bine ca te vad din nou pe forum si te salut. Sa stii ca intru rar pe forum asa ca nu raspund la ce mi se scrie. Intru pentru a-mi mentine active nickname-urile (vreo 4). acum am intrat intamplator. Cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 899 din 1098
«   1 ... 896   897   898   899   900   901   902 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare