Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: vara

din 8 aug 2004 02:29 de dizzy

"mie personalmarea....etc"-watch out vere! da ai dreptate ai o gandire cam incuiata,sincer.....nu-mi place de voi ca va dati cu parerea fara sa fiti in cunostinta de cauza! ai avut vreodata vreo aventura ca d-abia dupa aia sa poti ...

Re: Se fac compromisuri in dragoste?

din 8 aug 2004 00:44 de Andreuca

Compromis...suna cam mult pt mine. Ai intrebat daca se fac....; pai s-or face ..la modu' general sau in cazuri particulare,motive subiective. E greu sa dam noi formule generale aici. Eu zic totusi ca trebui sa stii cat de influentabile sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spu

din 8 aug 2004 00:37 de Andreuca

efectele ...sunt resimtite de unele persoane de altele nu. am avut si eu dureri de cap..dar temporare numa`. daca nu te descurci totusi.. un alt doctor(sau ma rog..acelasi)..another opinion si mai sunt si altele dont worry. B)

Re: Re: vara

din 8 aug 2004 00:33 de Andreuca

Eh... nu e vb de asta. Pe placute si pe neplacute.. mie imi place vara si marea. Aventurile de genu' asta kinda suck din punctul meu de vedere. Call me old fashioned or something..da' asta e. Faza de acum..a fost mai mult un inceput de... dont ...

Re: vara

din 8 aug 2004 00:20 de ursu

Mie personal nu imi place marea si nici aventurile de o noapte , o satmana sau de o luna . Poate sunt eu mai incuiat in gandire , dar asta e o alta problema . Deci zic ca nu imi place . Trebuie sa stii ce vrei de la viata si sa actionezi in ...

Re: Re: varsta

din 7 aug 2004 00:59 de dualis

Descrie-mi si mie, te rog, etapele astea ! :)

Re: varsta

din 7 aug 2004 00:17 de lorri

Daca e virgina trebuie luat etapa cu etapa...pana cand se ajunge si la sex.La mine a durat un an si ceva,dar s-a meritat.Imi amintesc fiecare moment cu mare placere...

Re: varsta

din 6 aug 2004 23:46 de b4evolution

Cea mai buna idee pe care pot sa ti-o dau este ca trebuie sa o faci atunci cand simtiti amandoi acest lucru ( se observa din gesturi, etc.)

Re: Re: Se fac compromisuri in dragoste?

din 6 aug 2004 19:10 de Arwen

dualis... pentru raspunsul asta, ai 10+ de la mine :p

Re: Re: Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 6 aug 2004 13:38 de dualis

Ce inseamna recent ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-p

din 6 aug 2004 13:36 de dualis

Nici in gluma n-as spune asa ceva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 6 aug 2004 11:40 de ExoticDream

Eu nu am dat niciodata primul atac, nici acum, nici altadata, dar daca mi se declara razboi...regret, dar sunt cu arma la picior! Contraatac! :ninja: Evident la modul civilizat! O ironie ici-colo mai anima atmosfera pe aici, cu conditia sa aiba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se fac compromisuri in dra

din 6 aug 2004 10:49 de ExoticDream

Care persoana crezi ca ar refuza sa aiba alaturi un om care ar iubi-o enorm si care ar face orice pt ea? Exista atata egoism in noi....In conditii normale ar trebui sa respingem o inima care ni se ofera cu sinceritate, dar careia nu-i putem ...

din 6 aug 2004 10:37 de ExoticDream

Sa punem "incantatoarea" intre ghilimele si sunt de acord, rasul ajuta la mentinerea unui tonus ridicat! La faza cu polonicul...ma abtin, chiar daca sunt constienta ca ma poate conduce la frustrari, dereglari hormonale bla bla bla! :p

din 6 aug 2004 10:19 de Infector

;) MmmmMMMmmmm .... esti fata sau baiat? Sa stiu daca sa ma bucur sau sa-mi pazesc "spatele" ???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prost

din 6 aug 2004 01:03 de Taqua

Cu toti trebuie sa recunoastem ca acest forum, fara incantatoarea lui prezenta, nu ar mai fi la fel de savuros...asa ca, din partea mea...nici o problema...imi voi lua un polonic daca va fi cazul...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 5 aug 2004 23:06 de ursu

Ea se leaga de tine ? Uite-te la pagina 1 a topicului acesta . Exotic i-a raspuns lui levi , iar tu la randul tau ai scris : "Sa mor de nu aberezi rau in postul asta!Esti pe aratura mah fata!" . Nu te-a adus in discutie , asa ca tu ...

Re: Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 5 aug 2004 22:42 de penetru

recent s-a descoperit (vezi 'discovery-totul despre sex')ca organele sexuale masculin si feminin contin aceleasi chestii dar asezate diferit. oare comportamentul ar trebui sa fie diferit daca ambii au aceleasi nevoi si aceleasi placeri? femeia ...

Re: cum o fi cu doua ...

din 5 aug 2004 21:19 de evilangel

De ce trebuie s-o implici pe ea. Pot sa incerci cu alte 2 tipe pentru care nu simti nimic. Nu-ti recomand sa incerci cu o tipa + prietena pt ca dauneaza grav sanatatii cuplului.

Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t

din 5 aug 2004 13:43 de ExoticDream

Sa fiu intr-o asemenea situatie delicata, as pleca si as munci pe rupte impreuna cu iubitul meu pt a o scoate la capat si a fi impreuna, dar tu n-ai intelege.....trebuie ca in sufletul tau sa incapa multa iubire....si asta te depaseste.... :love:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 961 din 1098
«   1 ... 958   959   960   961   962   963   964 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare