Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 5 aug 2004 13:40 de ExoticDream
Viata adevarata, aia care incepe cand fie si pt un timp faci abstractie de "mami, vreau aia" si mami iti da, ii este total necunoscuta, dar are impresia ca o cunoaste si, mai grav, ca o traieste! A lua in ras un student amarat care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca din 5 aug 2004 13:28 de ExoticDream
Ti-am mai explicat de n ori sa nu confunzi forumul asta cu maidanul din spatele blocului tau si ca atare sa pastrezi pt tine si anturajul tau select limbajul hip-hop-ist de care esti atat de mandru.
Nu-mi amintesc sa te stiu absolvent al ...
Re: Re: Se fac compromisuri in dragoste? din 5 aug 2004 13:11 de ExoticDream
:heart: Ai sintetizat perfect ceea ce gandesc si eu.:heart:
Re: Se fac compromisuri in dragoste? din 5 aug 2004 12:51 de dualis
Cand iubesti, cuvintele : compromis, efort, sacrificiu, renuntare, obligatie s.a. iti ies din vocabular. Cand te gandesti ca tu dai mai mult, deja nu mai e iubire. Desigur, mai este si posibilitatea ca "jumatatea" sa-ti ceara lucruri ...
Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 5 aug 2004 12:47 de ExoticDream
: )
; )
:P :P :P :P :P
: (
: ) ) )
:| :| :| :| :|
Happy? Oky doky! Cine nu se pricepe, invata! Cum n-am de gand sa-mi pierd noptile flirtand pe mIRC cu toti frustratii, te las pe tine sa ramai maestru...iti cunosc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baie din 4 aug 2004 22:16 de Infector
Ai zis-o!
Ca-n vorba aia ... astora de mancati rahat la adresa mea va dau cu lingurita .... da ce va dau cu lingurita nu va intrebati?
Cheia: Incepe cu M si se termina cu E :p
Chici ciuperca ce-i!?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=c din 4 aug 2004 22:13 de dualis
Trebuie sa-i multumim, in fiecare zi invatam cate ceva nou de la el. :) :) Si el grijuliu, ne da asa cu lingurita, sa fie sigur ca ne intra la cap, sau poate asta-i tot ce are.. lingurite.. :)
Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 22:12 de Infector
Ba baiatule , iar vorbesti fara sa te intrebe nimeni si faci pe avocatul Felicii ca sa nu spun "buttkisser"
1) Esti tu mama-omida si ai dat in carti si ai vazut ca nu stiu sa produc pe cont propriu bai gustere? Eu zic sa taci in pana ...
Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 22:01 de Taqua
Intr-o foarte mare masura situatia mi se potriveste, de aceea imi permit sa cred ca sunt in oarece cunostinta de cauza. Practic, nu poti sa faci mare lucru, desi are o mare importanta sa ii fi alaturi si sa o consolezi sau sa o linistesti ...
Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 21:38 de dualis
Tu esti prea "matur", de-aia iti provoaca draci. Ce nu-ti provoaca tie draci ? Intr-adevar, cand pt. unii realitatea se reduce la "mami, tati, vreau aia !", viata adevarata si satisfactia pe care o ai cand ai realizat ceva ...
Re: Re: Re: titlu din 4 aug 2004 14:56 de ExoticDream
A propos de secte si sex... Avem in Romania o grupare ce promoveazã "tantra-yoga sexuala", fiind de fapt o scoalã a coruptiei. Acesti pretinsi initiati afirma ca "sexul este motorul evolutiei spirituale" ! Iata ...
Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 14:54 de Infector
Sa mor de nu aberezi rau in postul asta!Esti pe aratura mah fata!
Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 14:23 de ExoticDream
Initial m-am bucurat ca ai cunoscut in sfarsit o fata buna de care sa ai sansa sa te indragostesti din nou si sa fii fericit, dar vad ca noua ta iubire aduce cu sine un noian de probleme complicate. Inteleg prin ce trece prietena ta si ai facut ...
Re: Re: Re: Re: este important din 4 aug 2004 14:15 de ExoticDream
Important este ca destinul (eventual putin sprijinit) sa-ti scoata in cale persoana potrivita (ai grija, e asa de parsiv destinul asta, te pacaleste uneori rau de tot! ), nu cred ca greul incepe dupa ce o intalnesti pt ca dragostea nu se naste la ...
Re: Re: crestere din 4 aug 2004 14:01 de ExoticDream
De ce te-ai suparat? Asta e un raspuns pertinent care ar trebuie sa-ti gadile putin si orgoliul pt ca cel care l-a scris are o parere buna despre potenta ta ( a zis ca "creste iar", ceea ce nu se intampla oricui) !!!! Asa cum scrie si ...
Re: Re: Re: este important din 4 aug 2004 09:22 de ursu
Sa ne anunti si pe noi daca ai gasit o astfel de legatura . Eu cred ca am gasit fata pe care o cutam de atata timp si nu se abate de la regula "fetele cuminti sau au prieten sau sufera" . Cu oamenii stiu sa vorbesc cat de cat , dar acum ...
Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 09:08 de ursu
Daca esti indragostit toate celalte probleme o sa ti se para un nimic , o joaca . Cred ca s-ar aplica de minune si in cazul fetei acesteia . Daca o sa ii arati dragostea ta si si ea te-ar iubi , o parte din probleme ar fi rezolvate . E acel cub ...
Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti din 3 aug 2004 23:34 de edina
Si eu iau novynette de aproape 2 luni si am niste dureri ingrozitoare de cap...cred ca le voi intrerupe.Am citit pe mai multe site-uri de dureri de cap...Sper sa nu ai si tu.
Re: titlu din 3 aug 2004 21:50 de penetru
cati ani ai?cat vrei sa maresti potenta?in general trebuie sa ai un stil de viata sanatos,fara alcool si tutun,sa te odihnesti si sa consumi mai multe legume si fructe si mai putina carne si grasimi animale.
Re: femela/mascul'nascare din 3 aug 2004 17:39 de sabba
Din ce punct de vedere pui intrebarea asta?
Ma indoiesc ca stii!
Pentru ca este o intrebare cam tampitica!
Da si eu ma simt bine in pielea mea, dar asta nu inseamna ca viata este mai usoara!
Viata este destul de grea, insa trebuie sa fim ...
Pagina 962 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |