Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este i

din 3 aug 2004 15:43 de ExoticDream

"Domnule", trebuie sa te atentionez ca din nou ti-ai dat cu parerea despre mine fara sa ma cunosti sau sa ai habar cine sunt si cu ce ma ocup. Eu te-am mai rugat frumos (pt inceput, pt continut si pt sfarsit) sa ma scutesti de parerile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este impor

din 3 aug 2004 12:57 de Infector

Felicia trebuie sa te atentionez ca din nou ai vorbit aiurea si ti-ai dat cu parerea despre mine si "prietenii" mei fara sa ne cunosti sau sa ai habar cine suntem si cu ce ne ocupam.Am sa te rog frumos (pentru inceput) sa ne scutesti cu ...

Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 14:53 de Alinutzzza

am vazut in ochii lui ceea ce am cautat .....toata viata. in ochii lui m-am simtit eu insami in ochii lui am citit....jumatatea mea. poate in mintea mea e doar o iluzie, poate ca el nu simte ca mine, poate ca totul pe lumea asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 13:40 de ursu

Pentru ca pana acum nu am auzit un astfel de caz . Stii cum e cu fetele bune . Daca nu au prieten atunci inseamna ca sufera (cu mici exceptii) . Daca eu as fi in stare sa deslusesc gandurile unei fete ale carei sentimente sunt confuze ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 13:32 de ExoticDream

De ce nu te gandesti ca e posibila si varianta de cucerire a inimii unui baiat? Nu scrie nicaieri ca trebuie ca totul sa se desfasoare intr-un singur sens. Lupta aceea se incheie la un moment dat daca fie cei doi constata ca nu se potrivesc, fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 13:29 de CristianH

Maybe... Or Maybe not... Noi ne-am gasit fara sa ne cautam, fara sa luptam, fara sa vrem. (Nu. Nu a fost la prima vedere. Daca la asta te gindesti.)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: s-o fac sa no fac?

din 2 aug 2004 13:28 de ursu

Mai sunt cativa . Nu sunt singur pentru simplul motiv ca mai sunt care agndesc ca mine . Tu poate ai avut ghinion sa te invarti intr-un mediu care a dus lipsa de baieti seriosi .

Re: Re: Re: Re: Re: s-o fac sa no fac?

din 2 aug 2004 13:25 de ExoticDream

Din pacate, MULTI baieti aplica chestia cu nesimtirea. De ce nu intelegi ca TU esti diferit, gandesti diferit, te comporti diferit??? Si nu trebuie sa-si aleaga o tipa prostuta, ci una "disponibila" si asa cum stii e plin targul de fete ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 13:24 de ursu

Trebuie ca cei doi sa lupte impreuna nu pe fronturi diferite . Trebuie amandoi sa isi doreasca o iubire ideala si sa mearga prefect relatia . Ca daca fiecare e cu frontul lui e mult mai greu adica unu sa duca munca de lamurire iar celalalt sa fie ...

Re: Re: Re: Re: este posibil asa ceva?

din 2 aug 2004 13:15 de ExoticDream

Cand e vorba de iubire, matematica nu mai are ce cauta....totul vine din entitatea numita "suflet"....Si totusi...ceva matematic tot exista: trebuie ca pt "teorema" TE IUBESC sa existe si reciproca....din partea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 13:09 de ExoticDream

Raspunsul e undeva la mijloc...uneori ai norocul sa-ti intalnesti jumatatea fara sa faci vreun efort....e cazul fericit...alteori insa vezi cum timpul trece pe langa tine fara sa-ti aduca perechea...incerci fel de fel de experimente in speranta ...

Re: Re: Re: este posibil asa ceva?

din 2 aug 2004 12:52 de ursu

Astea sunt proportii ncecesare poate , dar daca ii oferi celuilalt o tona de iubire , atunci fii sigura ca o sa ii oferi tot ce ai mai bun pe toate planurile deci si o tona de romantism , tandrete , diplomatie . Eu cel putin asa as face .

Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 12:49 de ursu

Chiar trebuie sa il cauti pe cel ursit , si cateodata devine o cautare imposibila . Dar dupa ce crezi ca el/ea este "the one" abia atunci incepe lupta cea mare : sa incerci sa ii castigi increderea si sa il/o faci sa te iubeasca . ...

Re: s-o fac sa no fac?

din 2 aug 2004 12:47 de CristianH

Din pacate nu cred ca exista parere obiectiva. :( Insasi faptul ca ai simtit ca trebuie sa intrebi, ma face sa ma gindesc ca nu vrei sa dai curs invitatiei. Ai rabdare, cind o sa simtiti amandoi ca e momentul potrivit, n-o sa mai fie nevoie ...

Re: Re: este posibil asa ceva?

din 2 aug 2004 12:40 de ExoticDream

Lasa ca si noi muncim....daca vrem....si daca nu suntem obosite....sau plictisite...si mai ales daca cel de langa/sub/pe noi este cineva la care tinem!!! La voi "travaliul" e obligatoriu, la noi optional...., dar si cand o ...

Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 12:35 de CristianH

Hmmm.... Prea multa vorbarie despre ceva care se intimpla fara sa fie novoie de cuvinte. Chiar credeti ca trebuie sa "cauti" pt a-l gasi pe cel(cea) ursit(a)? Mie treaba asta imi suna ca si cum ai face un concurs la care cistigatorul ...

Re: Re: Re: s-o fac sa no fac?

din 2 aug 2004 12:33 de ExoticDream

Cred ca glumesti! E misto rau daca iti place tipul ceva mai mult decat unul de la TV...! Si cine a zis ca trebuie s-o faca musai acum??? Arde??? A implinit 50 de ani si e inca virgina??? Sau poate s-au terminat baietii de treaba de pe fata ...

Re: cand te paraseste o tipa

din 2 aug 2004 12:16 de FireSoul

Pt a o aduce inapoi trebuie sa-i arati ca o iubesti, ca o respecti, ca poate avea incredere in tine etc. Cum ii arati...asta depinde de personalitatea fiecariua dintre voi Daca dragostea e "superficiala", o vei uita in curand. Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca c

din 2 aug 2004 12:03 de ExoticDream

Nu cred ca poate cineva sa calculeze cu exactitate cat ii trebuie unei inimi ranite sa-si peticeasca ranile, dar cu siguranta inceputul este cumplit de greu. Timpul e unicul doctor... Cat despre sansa de a gasi o noua fericire cand in sufletul ...

Re: poti ramane din prima?

din 2 aug 2004 10:57 de lavinia08

Daca ai folosit pilula de a doua zi intr-un timp scurt (maxim 24 ore) riscul este foarte mic, nu pot spune inexistent deoarece in prezent nici o metoda de contraceptie nu ofera o siguranta de 100%. Nu trebuie sa te ingrijorezi, daca ai folosit pilula ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 963 din 1098
«   1 ... 960   961   962   963   964   965   966 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare